a
 

DONG Energy

Dong

PerformanceGuard sikrer OS implementering

En af Nordeuropas førende energikoncerner – DONG Energy – har med succes gennemført en banebrydende implementering af deres OS på hovedparten af virksomhedens computere, der er placeret rundt om på de europæiske kontorfaciliteter. Integrationen mellem OS og PerformanceGuard fra CapaSystems har i dette tilfælde vist sig at være den perfekte kombination

Jørgen Fangel, IT-chef i DONG Energys hovedsæde i Danmark, er ikke i tvivl om, at PerformanceGuard har haft afgørende indflydelse på etableringen af den smidige og sikre IT-performance hos DONG Energy:

– I forbindelse med vores udrulning af OS til omkring 6.500 computere, var det særdeles vigtigt, at vi var på forkant med teknologien. PerformanceGuard-agenten har udstyret os med en problemfri platform og givet os “hands-on”-tilgang til vores interne brugere. Det giver os et solidt overblik og et krystalklart billede af kommende IT-udfordringer i forbindelse med performance og reponstid – inden problemerne opstår. Samtidig fungerer det som et værktøj, der hurtigt fastslår årsagen til problemet, hvis det opstår.

NØGLEN TIL SUCCES ER END-USER FOKUS

PerformanceGuard leverer performance monitorering og dokumentation samt real-time kapacitetsplanlægning mellem servere, netværk og end-user. At være på forkant – med et klart fokus på slutbrugerens oplevelse af systemerne – er, ifølge Jørgen Fangel, nøglen til succes:

– Ved at monitorere og fejlfinde med PerformanceGuard på hver enkelt computer og server får vores IT-afdeling vital information om ydeevnen og dermed mulighed for at optimere og effektivisere kvaliteten af IT-miljøet og applikationer.

STOR ERFARING OG MÆRKBAR ROI

CapaSystems, der er markedsledende inden for slutbrugerorienteret Systems Management, frigiver løbende nye versioner af PerformanceGuard, skræddersyet som “Software as a Service”. DONG Energy har valgt at outsorce selve produktionen af de månedlige monitoreringsrapporter til CapaSystems, og det fungerer på ganske tilfredsstillende vis.

– De månedlige rapporter, som CapaSystems konsulenter leverer, har givet os et perfekt overblik over vores IT-infrastruktur. Målingerne af ydeevnen på applikationer m.m. giver os mulighed for at have fokus på at levere proaktiv service – før problemerne reelt set opstår. Ved at outsource denne opgave har vi forbedret vores ROI samt udnyttelsen af vores ressourcer såvel som vores infrastruktur, forklarer Jørgen Fangel.

Om DONG Energy

DONG Energy er en af Nordeuropas førende energikoncerner med hovedsæde i Danmark. Deres forretning er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter i Nordeuropa.

DONG Energy blev dannet i 2006 som resultatet af en sammenlægning af seks danske energiselskaber – og netop denne sammenlægning stillede yderligere krav om at sikre de procedurer, der skaber overblik over IT-infrastrukturen.

DONG Energy har ca. 6.000 ansatte og omsatte i 2011 for 56,8 mia. kr.