CapaOne AdminOnDemand er på trapperne
21. februar 2022

Vink farvel til forældet og usikker rettighedsstyring – uanset om du bruger CapaInstaller, SCCM, Intune eller et andet deploymentværktøj

Vi synes, at du skal vide, at vores nye PAM-løsning – CapaOne AdminOnDemand – er lige på trapperne!

Med CapaOne AdminOnDemand får du værktøjet, der kan give dig ro i maven, når brugerne selv skal håndtere installationer. Der er derfor ingen grund til at bekymre dig om utilsigtede ændringer, som kan kan få alvorlige sikkerhedsmæssige konsekvenser, da CapaOne AdminOnDemand automatisk styrer op- og nedskalering af brugerrettigheder. Du kan samtidig følge med på det intuitive dashboard, hvor alle aktiviteter vises øjeblikkeligt.

Slut med at:
⛔ tildele permanente administratorrettigheder
⛔ udføre gentagne og tidskrævende installationer remote

Understøtter ALLE deploymentprodukter
Om du bruger CapaInstaller, SCCM, Intune eller et andet deploymentværktøj, så er det understøttet af CapaOne AdminOnDemand. Konfigurationen er enkel og intuitiv – og brugervenligheden er med stort B.


Vi viser det gerne frem
Vi er SÅ langt, at de første nysgerrige allerede har booket et kort møde, hvor vi giver et sneak peek på CapaOne AdminOnDemand og går i dybden med funktionaliteterne.

Hvis du er interesseret i at se det, skal du blot kontakte din Key Account Manager. CapaOne AdminOnDemand er så let at konfigurere, at du ikke behøver at sætte lang tid af i din kalender til præsentationen.


CapaOne AdminOnDemand er endnu et produkt udviklet af CapaSystems – baseret på CapaOne. CapaOne er vores cloudbaserede platform, der tilbyder vores kunder enkel IT-administration uden forudgående ekspertviden.

CapaOne AdminOnDemand understøtter og beriger alle deploymentprodukter – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM og Intune – og giver mulighed for at højne virksomhedens sikkerhed, når udvalgte brugere får ekstra administratorrettigheder i forbindelse med lokale installationer m.m. Op- og nedskalering af administratorrettigheder styres automatisk samtidig med, at alle ændringer præsenteres på et intuitivt dashboard.