Enrollment

Det er muligt at lave registrering med QR-kode, Zero Touch-registrering (ZTE samt Knox Mobile-registrering (KME).

Håndtér opdateringer

Enkel håndtering af applikationer, styring af alle opdateringer, håndtering af tilladelser og konfiguration af app-indstillinger.

 

Sikre adgangskoder

Håndhævelse af sikre adgangskoder, øjeblikkelig lås/lås op-funktioner, remote wipe, administration af OS-opdateringer samt blokering af nulstilling til fabriksindstillinger.

 

Passcode

Krav om adgangskode med konfigurerbare parametre, inklusive varierende grader af kompleksitet, specifikke længdekrav, etablerede alders- eller gyldighedsperioder, og sporing af adgangskodehistorik.

 

Kryptering

Implementer strikse foranstaltninger for at sikre fuld enhedskryptering i overensstemmelse med best practice og anerkendte branchestandarder, hvilket forbedrer datasikkerhed og integritet på tværs af alle enheder.

 

Lock/Wipe Devices

Minimer risikoen i tilfælde af tyveri ved øjeblikkelig at sikre enheden samt slette al data fuldstændig og nulstille den til fabriksindstillinger.

 

Managed Configuration

Funktionaliteten tillader IT-administratore at fjernspecificere og kontrollere indstillinger for applikationer på alle enheder. Dette sikrer, at apps opfører sig i overensstemmelse med virksomhedens politikker og retningslinjer.

 

Application Inventory

Oversigt over de installeret applikationer og deres respektive versioner, så du har mulighed for at se, hvilke der er tilgængelige, opdatere dem efter behov, eller forhindre visse applikationer i at køre.

 

Network

Konfigurer og administrer adgang til Wi-Fi-netværk ved at bruge adgangskoder eller certifikater. Dette giver dig mulighed for at etablere sikre forbindelser, så kun autoriserede enheder kan få adgang til disse netværk.

 

Office 365 Support

Effektivisér opsætningsprocessen af Office 365-indstillinger på dine enheder. Denne funktion giver dig mulighed for at sikrer, at alle installationer af Office 365 overholder foruddefinerede parametre.

 

Device Identification

Identificér en enheds specifikationer ved at indsamle omfattende information, såsom producentens navn, enhedens model, Unique Device Identifier (UDID), serienummer, IMEI og host-navn.

 

Hardware Inventory

Få essentiel information om enhedens hardware, herunder netværksdetaljer som Wi-Fi og Bluetooth MAC-adresser, IP-adresser, platformdata (operativsystem, version og build), samt lagerkapacitet og tilgængelig plads.

 

Android Enterprise

Valideret af Google Android Enterprise til Mobile Device Management-løsninger, der understøtter avancerede- og standardfunktioner i Android Enterprise.

 

Bulk Management

For at sikre konsistens og effektiv styring er det muligt at udføre handlinger på tværs af alle Android-enheder.

 

Sikkerhedsoverblik

CapaOne Security mindsker sikkerhedsrisici ved at vise de mest kritiske sikkerhedskonfigurationer på endpoints, herunder f.eks. antivirus, kryptering og firewall.