Kampagnetilbud

4 timer remote konsultentbistand og CapaInstaller er opgraderet til vers. 6.3 og CapaOne Reliability giver jer straks IT-overblikket

Slå til NU!

Book CapaSystems-konsulent i 4 timer og få:

N

CapaInstaller-installationen opgraderet til v. 6.3

N

CapaOne-agenten klargjort til installation

N

CapaOne-agenten installeret

N

Undervisning og gennemgang af CapaOne Reliability

JA tak – jeg slår til med det samme

Book en CapaSystems-konsulent, der remote får jeres CapaInstaller-installation up to date og samtidig sikrer, at I får gjort optimalt brug af CapaOne Reliability* med 3 dages data, som tilbydes gratis til alle vores kunder

Kampagnetilbud

15 + 12 =

* Da CapaOne Reliability kun kan tilknyttes efter opgradering af CapaInstaller til v. 6.3, er opgraderingen af jeres CapaInstaller-installation en del af pakken. Skulle jeres installation allerede være opgraderet, fratrækkes tiden naturligvis dette kampagnetilbud.

CapaOne Reliability giver mulighed for at:

N

få det fulde overblik over den komplette IT-installation

N

få ”Rigets tilstand” vist i overskueligt UI

N

ledelsen kan se, hvor stabilt maskinparken kører

N

teknikeren kan finde løsning på udfordringer

N

følge, hvor stabil brugernes PC’er er

N

følge, hvor stabil den software, der benyttes, er

N

se konsekvens af en Change

N

se ALLE fejl på ALLE maskiner

CapaOne Reliability er det første produkt fra CapaSystems, der er baseret på CapaOne Cloud. Med CapaOne Reliability serverer vi det fulde overbliksbillede, der henvender sig til både manager og tekniker. Ledelsen har mulighed for at få indblik i hele IT-stabiliteten – nu og her. Teknikeren kan reagere på eventuelle uhensigtsmæssigheder og finde årsagen med det samme.”

Martin Søndergaard

CPO, CapaSystems

Det komplette overbliksbillede over IT

CapaOne Reliability er det første produkt baseret på vores CapaOne Cloud.

Målingerne, der serveres i et enkelt og overskueligt UI, er direkte relateret til, hvad brugeren oplever her og nu. De er baseret på den velkendte reliability value fra Windows – hvor CapaOne Reliability udmærker sig ved at samle ALLE reliability values for ALLE maskiner i virksomheden og dermed giver det fulde overblik.

Ledelsen kan direkte aflæse stabilitetsmålinger og dermed se, hvor godt slutbrugernes PC’er kører, og om der er steder med behov for ekstra opmærksomhed. Teknikerne kan bruge CapaOne Reliability til at fejlsøge og finde løsningen for eventuelle udfordringer; er der applikationer som hænger eller fejler, udfordringer med jeres drivere eller lukker Windows ikke ordentligt ned m.m.

CapaOne Reliability leverer konstant det komplette overbliksbillede i enkle grafer og diagrammer.