Kampagnetilbud

4 timer remote konsultentbistand og CapaInstaller er opgraderet til v. 6.3, I får CapaOne Updater kørende og CapaOne Reliability giver jer straks IT-overblikket

Slå til NU!

Book CapaSystems-konsulent i 4 timer og få:

N

CapaInstaller-installationen opgraderet til v. 6.3

N

CapaOne-agenten klargjort til installation

N

CapaOne-agenten installeret

N

Undervisning og gennemgang af CapaOne Updater og CapaOne Reliability

JA tak – jeg slår til med det samme

Book en CapaSystems-konsulent, der remote får jeres CapaInstaller-installation up to date og samtidig sikrer, at I som CapaPacks-kunde får gjort brug af CapaOne Updater. I samme moment får I den optimale værdi af CapaOne Reliability* med 3 dages data, som tilbydes gratis til alle vores kunder

Kampagnetilbud

1 + 15 =

* Da CapaOne Updater og CapaOne Reliability kun kan tilknyttes efter opgradering af CapaInstaller til v. 6.3, er opgraderingen af jeres CapaInstaller-installation en del af pakken. Skulle jeres installation allerede være opgraderet, fratrækkes tiden naturligvis dette kampagnetilbud.

CapaOne Reliability giver mulighed for at:

CapaOne Updater giver følgende fordele:

N

få det fulde overblik over den komplette IT-installation

N

få ”Rigets tilstand” vist i overskueligt UI

N

enkelt overblik over manglende softwareopdateringer

N

administrer softwareopdatering med sikker trin-for-trin tilgang

N

teknikeren kan finde løsning på udfordringer

N

se ALLE fejl på ALLE maskiner

N

få indsigt om alle manglende opdateringer via Dashboards

N

få jeres endpoints tættere på ISS DSS-kompatibilitet

CapaOne Reliability er det første produkt fra CapaSystems, der er baseret på CapaOne Cloud. Med CapaOne Reliability serverer vi det fulde overbliksbillede, der henvender sig til både manager og tekniker. Ledelsen har mulighed for at få indblik i hele IT-stabiliteten – nu og her. Teknikeren kan reagere på eventuelle uhensigtsmæssigheder og finde årsagen med det samme.”

Martin Søndergaard

CPO, CapaSystems

CapaOne Updater er som CapaOne Reliability et produkt udviklet af CapaSystems, baseret på CapaOne. CapaOne er vores cloudbaserede platform, der tilbyder vores kunder enkel IT-administration uden forudgående ekspertviden. Med vores CapaOne Updater får I automatisk 3. parts programopdateringer. Agenten scanner alle endpoint og viser i overskuelige dashboards, hvilke opdateringer der mangler, og med et enkelt klik bliver disse fikset – med mindre at man sætter CapaOne Updater til at gøre det automatisk, så snart nye versioner bliver tilgængelige.”

Martin Søndergaard

CPO, CapaSystems

Det komplette overbliksbillede over IT

Automatisk opdatering af 3. parts programmer

CapaOne Reliability er det første produkt baseret på vores CapaOne Cloud.

Målingerne, der serveres i et enkelt og overskueligt UI, er direkte relateret til, hvad brugeren oplever her og nu. De er baseret på den velkendte reliability value fra Windows – hvor CapaOne Reliability udmærker sig ved at samle ALLE reliability values for ALLE maskiner i virksomheden og dermed giver det fulde overblik.

Ledelsen kan direkte aflæse stabilitetsmålinger og dermed se, hvor godt slutbrugernes PC’er kører, og om der er steder med behov for ekstra opmærksomhed. Teknikerne kan bruge CapaOne Reliability til at fejlsøge og finde løsningen for eventuelle udfordringer; er der applikationer som hænger eller fejler, udfordringer med jeres drivere eller lukker Windows ikke ordentligt ned m.m.

CapaOne Reliability leverer konstant det komplette overbliksbillede i enkle grafer og diagrammer. CapaOne Reliability med 3 dages data er GRATIS for alle vores kunder

CapaOne Updater er baseret på CapaOne.

Opdatering af 3. parts programmer sikrer dine enheder mod sårbarheder, som anses for at være farlige, samt ubehagelige virusangreb.

Manglende opdatering af tredje parts programmer er i langt de fleste tilfælde årsag til, at virksomheder kompromitteres. Derfor skal virksomheder virkelig være på vagt, når det kommer til at holde deres programmer opdateret.

Ikke desto mindre prioriteres dette ikke altid.

En proaktiv Patch Management-tilgang giver netværkssikkerhed, mens den forhindrer udnyttelse, ransomware og andre trusler.

CapaOne Updater gør det let at højne sikkerheden og forblive kompatibel med tilgængelige 3. parts programmer. Agenten scanner og viser, hvis der ligger opdateringer, som bør håndteres.

Det er muligt at vælge enten manuel eller automatisk opdatering.