Using CapaInstaller

With True Self Service

Boost IT Productivity

Lad brugerne administrere deres egne devices

Device Management

Hvorfor ikke gøre det hele lettere ved at bruge Device Management med Self Service?

 

Dagligdagens virksomheder har en klar forventning om, at arbejdsrelaterede opgaver kan løses på såvel mobile enheder som traditionelle computere – og next step er Device Management, hvor brugerne selv er i stand til at administere dele af deres devices ved hjælp af Self Service.

Den seneste version af CapaInstaller giver IT afdelingen mulighed for at reducere tidskrævende manuelle opgaver – med et enkelt klik i CapaInstaller Self Service Portalen får brugerne de nye applikationer leveret, uden at IT skal tage affære.

 

Det får I ud af det:

  • Brug jeres IT-kompetencer mere effektivt
  • Øg IT-produktiviteten ved at reducere antallet af personlige henvendelser, kald og sager til Service Desk
  • Lad brugerne selv administrere nye opdateringer, når IT-afdelingen har gjort dem klar
  • Få sammenhæng mellem det virksomheden tilbyder, og det brugerne har brug for

 

Hvis du er interesseret i Device Management, kan du læse mere om vores produkt CapaInstaller ved at klikke her.

 

Hvis du er interesseret i at læse om andre fordele ved at anvende produktet CapaInstaller, kan du læse mere om Software as a Service-fordele ved at klikke her og Mobile Device Management-fordele ved at klikke her.

 

Med nyeste release af CapaInstaller har vi taget endnu et skridt i retning af hurtig, stabil og strømlinet Configuration Management – uanset om det drejer sig om computere eller devices.

Seneste nyt

Self Service Portal
fd

CapaInstaller vil med Self Service Portal lette den administrative byrde yderligere i IT-afdelingen, når det drejer sig om Device Management. Med et enkelt klik i CapaInstaller Self Service Portalen får brugerne de nye applikationer leveret, uden at IT-afdelingen skal tage affære.

Læs mere om Self Service Portal/Enterprise App Store

Webbaseret Management Portal

Den nye webbaserede CapaInstaller Management Portal giver IT-afdelingen mulighed for nem og ukompliceret daily operations – uanset om det drejer sig om distribution af applikationer eller configurationer.

Spar dyrbar tid ved at tilgå den webbaserede Management Portal, da det ikke længere er nødvendigt at installere softwaren lokalt.

Windows 10

 

Microsoft har lavet en klar prioritering, og alle nye hardware-modeller er klargjort til Windows 10 og ikke længere Windows 7 kompatibel.

Eftersom Windows 10 bliver den nye standard for virksomheder, har vi tilført yderligere features, der gør det enkelt at distribuere ved hjælp af CapaInstaller.

Lost Mode

 

Supporterede Apple devices kan nu sættes i Lost mode, og I kan dermed undgå at tabte eller stjålne enheder reaktiveres af uautoriserede.

I Lost Mode kan du på et kort se din enheds aktuelle placering samt eventuelle ændringer i dens placering.

Sådan gør vi det