Gratis webinar: Bliv klog på Privileged Access Management
26. maj 2023

IT-sikkerhed står efterhånden helt øverst på alle virksomheders dagsorden.

Forståeligt nok.

Faktum er, at IT-kriminelle går direkte efter medarbejdere med adgang til organisationens kritiske funktioner og systemer – og det er ofte de privilegerede konti, der er den utilsigtede åbne dør. Det er derfor et rigtig godt sted at begynde.

Velkommen til CapaOne AdminOnDemand Webinar
Tirsdag den 13. juni kl. 13.00-14.00 afholder CapaSystems et gratis webinar via Teams, hvor Technical Program Manager Dan Svendsen fortæller, hvorfor Privileged Access Management er vejen frem til hurtigt og effektivt at højne IT-sikkerheden.
Dan Svendsen er ekspert inden for CapaOne AdminOnDemand, der er CapaSystems Privileged Access Management-løsning i skyen.

Agenda:
👉 Hvorfor bruge PAM?
👉 Spillere i markedet
👉 Så hurtigt kommer du igang
👉 Funktioner & Features
👉 What’s Next

Webinar: Reserver tirsdag den 13. juni kl. 13-14 NU!

Ønsker du hurtigt og effektivt at sætte flueben ved jeres IT-sikkerhed, og vil du kigge “ned i maven” på en Privileged Access Management-løsning, der gør det nemt og overskueligt?

Så deltag i vores gratis webinar om CapaOne AdminOnDemand og se hvor let brugerne tildeles præcis de rettigheder, de har brug for – men heller ikke mere.

Dette webinar er et must-attend for alle, der ønsker at kombinere IT-sikkerhed og brugervenlighed med stort B – både for IT-medarbejderen og for brugeren ude i organisationen.

Tilmeld dig nu og oplev, når Dan Svendsen går i dybden med PAM og besvarer dine spørgsmål til funktionaliteten i AdminOnDemand.

Klik nedenfor og tilmeld dig allerede i dag.