3 trin til at sikre virksomheden mod datatyveri
Bring Your Own Device giver søvnløse nætter
Sådan vælger I den rette softwareleverandør
Fra drift til strategi... Because Time Matters
Løs hastighedsproblemer med slutbrugersimulering
CIO som forretningsleder
I den digitale tidsalder er medarbejderne (også) den reelle succesfaktor
Overvåg infrastrukturen og brug tiden effektivt
Få Skygge-IT ud i lyset

Gratis* implementering

af CapaInstaller
Derfor valgte Holbæk Kommune at tage springet

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Slå til NU!

Lige nu kører vi dette stærke tilbud

KØB CapaInstaller Unified Endpoint Management – vi giver implementeringen GRATIS*

JA tak – det vil jeg gerne have en pris på

Kontakt os straks, og vi fortæller, hvordan vi hurtigt sikrer, at du administrerer alle virksomhedens computere og devices ved hjælp af CapaInstaller – UDEN at du skal betale for implementeringen

*Forudsætter minimum 12 måneders aftale og 200 licenser

Få god en pris

13 + 15 =

CapaInstaller

Enkel og komplet Unified Endpoint Management

Skal du administrere alle virksomhedens computere og devices, er danske CapaInstaller den enkle og komplette Unified Endpoint Management-løsning – uanset hvilken platform der er tale om; Windows, Android, Knox, Chromebook, iOS, iPad OS eller macOS.. Med CapaInstaller hjælper vi dig med at reducere de samlede udgifter til installation, administration og vedligeholdelse af dine computere og mobile devices.

CapaInstaller hovedmoduler

At opnå tilfredse brugere, og samtidig optimere ressourceforbruget i it-afdelingen, kræver en gennemtestet og stabil Unified Endpoint Management-løsning, der har bevist, at disse udfordringer bliver taget op. Med CapaInstaller vil du opleve, at der ikke er brug for manuelle installationer og deraf følgende spildtid hos brugerne, da programmer og opdateringer distribueres fra centralt hold.

Windows Configuration

Administrer Windows-applikationer, systemindstillinger og sikkerheds opdateringer.

Mobile Device Management

Administration af mobile devices er fuldt integreret i CapaInstaller og muliggør central håndtering af politikker i én og samme konsol uanset platform.

DOWNLOAD DATASHEET

Software Deployment

Installer, afinstaller og opdater software på mobile enheder, macOS og Windowscomputere.

Patch Management

Patch Management er løsningen til implementering af en skalerbar og dynamisk Change Management process i forbindelse med udrulning af Windows opdateringer.

DOWNLOAD DATASHEET

Asset Management

CapaInstaller Asset Management er en dynamisk løsning, som giver enkel og effektiv administration af både software-, user- og hardware assets.

DOWNLOAD DATASHEET

OS Deployment

CapaInstaller Operating System (OS) Deployment muliggør konfiguration, udrulning og vedligehold af Windows OS og understøtter Change Management processer.

DOWNLOAD DATASHEET

Utilization Index

Måling og visning af startup- og logontider, computerydeevne i forhold til brugeroplevelsen samt funktioner til optimering af SW-installation på Windows-computere.

DOWNLOAD DATASHEET

Power Management

Power Management er løsningen, der gør det nemt at styre energiforbruget på computere – en simpel måde at opnå betydelig besparelse, uden at medarbejderne påvirkes.

DOWNLOAD DATASHEET

CapaDrivers

CapaDrivers scanner løbende efter de nyeste driverpakker fra Lenovo, Dell, HP og Microsoft. Disse konverteres til driver-content-pakker, som nemt downloades og importeres – direkte fra CapaOne Portal.

DOWNLOAD DATASHEET

CapaPacks til CapaInstaller

CapaPacks er en abonnementsservice, der giver adgang til opdaterede CapaInstaller-pakketerede versioner af et stort antal tredjepartssoftware.

DOWNLOAD DATASHEET

One Solution – All Devices

Unified Endpoint Management (UEM)

Større sikkerhed

Høj sikkerhed og effektiv datadeling

Mindre tidsforbrug

Reducering af tidsforbrug på udrulning, distribution og vedligehold

Komplet Device Management

CapaInstaller er den komplette Device Management-løsning – uanset platform

Fuldstændig kontrol

Komplet kontrol med computere og mobile devices

Standardisering af services

Fokus på centralisering og standardisering af dine IT-services med mindre konfiguration og vedligeholdelse

Hurtigere ROI

Opnå hurtigere ROI via lavere totalomkostninger på vedligeholdelse og administration

Mads Peter Siboni, IT Driftskoordinator hos Holbæk Kommune. (Foto: Lars Olsen)

Holbæk Kommune: Nyt Device Management-system på kun 3 uger

Holbæk Kommune fik implementeret sit nye Unified Endpoint Management-system på bare 3 uger – uden fysisk besøg af konsulenter. Det hele blev søsat og gjort klar til indhold fra hjemmekontoret og via virtuelle møder

3 uger. Så kort tid gik der, fra aftalen blev skrevet under, til Holbæk Kommunes nye Unified Endpoint Management-system var installeret og klar til indhold. At kommunen kunne søsætte et så stort projekt på så kort tid, er både resultatet af effektiv projektledelse og hurtige beslutningsgange i kommunens IT-afdeling.

Det er CapaInstaller, den dansk udviklede Unified Endpoint Management-løsning, som Holbæk Kommune nu benytter – en løsning som 25% af alle danske kommuner ligeledes gør brug af.

Problemfri implementering på trods af stor forhindring

Det var dog ikke uden forhindringer, at det omfattende IT-projekt løb af stablen i Holbæk. Implementeringen af det nye Unified Endpoint Management-system til håndtering af kommunens mere end 4.500 enheder, foregik imens Corona-krisen var på sit højeste, og landet og i særdeleshed landets kommunale kontorer var lukket ned.

Hele processen blev derfor koordineret fra hjemmekontorerne og over virtuelle møder – med et livligt fælles chatrum, hvor alle aftaler blev nedfældet.

”Konsulenten fra CapaSystems var ekstremt tilgængelig under hele processen. Det tror jeg, var altafgørende for, at det gik så godt, og jeg må indrømme, at jeg ikke har en finger at sætte på det,” siger IT Driftskoordinator hos Holbæk Kommune Mads Peter Siboni og fortsætter:

”Det var en ren fornøjelse for både mig og mit team at blive mødt med så meget energi og entusiasme. Det smittede af på hele projektet og gjorde, at mine medarbejdere blev supermotiverede for at komme i gang.”

Højere kvalitet og større sikkerhed

Selvom CapaInstaller ikke var det absolut billigste system, som Mads Peter Sibono havde kig på, var det alligevel det system, der tjekkede flest af de relevante bokse for kommunen.

At implementere CapaInstaller var nemlig ikke en spareøvelse. Det var snarere et ønske om at øge kvaliteten af det, IT-afdelingen sendte ud til brugerne ved at automatisere og effektivisere processerne for Endpoint Management samt sikre fremtidig skalerbarhed i løsningen.

”Det er vigtigt for os at have et fleksibelt system, som kan tilpasses vores behov. Samtidig er det vigtigt for os, at det er nemt at komme i kontakt med

FAKTABOKS

  • CapaInstaller er en danskudviklet Unified Endpoint Management-løsning, som administrerer en central styring af softwarepakker og -opdateringer til alle typer af digitale enheder
  • CapaSystems’ løsninger benyttes i dag af ca. 25% af alle kommuner i Danmark, ligesom et pænt antal norske kommuner har valgt at bruge det danske produkt
  • KAMPAGNE: Det er så enkelt at implementere CapaInstaller, at CapaSystems i øjeblikket tilbyder at gøre det GRATIS

supporten, så vi hurtigt og effektivt kan komme ud over de problemer, som vi måtte løbe ind i hen ad vejen,” siger Mads Peter Siboni.

”Vi kommer fra et system, hvor vi havde svært ved at få kvalificeret support – specielt fra danske specialister. Her tilbyder CapaSystems et dansk support-setup, hvor der er let adgang til specialister. Desuden tilbyder CapaInstaller en fleksibilitet og funktionalitet, som er et godt match til vores behov,” forklarer han.

Dansk ERFA-gruppe et stort plus

Det lyder måske besynderligt, men faktisk er det ikke uden betydning, at CapaSystems løbende arrangerer brugergruppemøder, hvor brugere af CapaInstaller kan dele erfaringer med hinanden og få information om/og give input til kommende features til både udviklere og konsulenter fra CapaSystems.

Med mere end 15 år i branchen ved Mads Peter Siboni fra Holbæk Kommune, at det er nødvendigt med input udefra, hvis man vil undgå at ende med et stagneret system, hvor man hverken udvikler sig selv eller de arbejdsmetoder, man bruger.

Derfor var det såkaldte “CapaInstaller User Group” også en væsentlig faktor for Mads Peter Siboni, da valget af system skulle tages.

“Det giver altid rigtig meget at høre, hvordan andre IT-afdelinger bruger det system, som man arbejder i hver dag. Det gør, at vi får input til, hvordan vi effektiviserer vores arbejdsgange, og hvordan vi kan komme tættere på et mere automatisk arbejdsflow, så vores medarbejdere kan fokusere på de interessante og krævende opgaver og overlade de trivielle til maskinen,” slutter Mads Peter Siboni.

Citrix Monitoring
Business Transaction Monitoring
PerformanceGuard Enterprise Edition
PerformanceGuard AutoSteps

27 kommuner er enige

Vidste du, at 27 danske kommuner faktisk er enige? De har valgt CapaSystems, når det handler om at...

Velkommen til Amanda

CapaSystems Marketingafdeling er siden sommerferien blevet udvidet med en studentermedhjælper og...

Bring Your Own Device giver søvnløse nætter
Sådan vælger I den rette softwareleverandør
Fra drift til strategi... Because Time Matters
Løs hastighedsproblemer med slutbrugersimulering
CIO som forretningsleder
I den digitale tidsalder er medarbejderne (også) den reelle succesfaktor
Overvåg infrastrukturen og brug tiden effektivt