Kommer snart: Spar tid og øg IT-sikkerheden med CapaOne Drivers
15. marts 2023

Få automatisk opdatering af dine drivere og undgå tidskrævende og risikable manuelle opdateringer – CapaOne Drivers fra CapaSystems er lige på trapperne og understøtter alle deployment tools.

Er du træt af at spilde tid på at finde, downloade og installere drivere på hver enkelt computer i din organisation? Er du bekymret for sikkerheden og ydeevnen af dine computere på grund af forældede drivere?

Så har vi gode nyheder til dig!

Snart lancerer vi CapaOne Drivers – den ultimative løsning til opdatering af drivere. Med CapaOne Drivers behøver du ikke længere manuelt at identificere, downloade og installere drivere på hver enkelt computer. Løsningen vil automatisk registrere og opdatere alle forældede drivere på tværs af alle computere i din organisation, og med et enkelt klik kan du enten manuelt opdatere en enkelt computer eller automatisere opdateringer på udvalgte eller alle computere på en og samme tid.

Så hold øje med vores kommende release af CapaOne Drivers og se frem til at spare tid, bekymring og energi på at holde dine computere sikre og optimerede.

Vi kan ikke vente med at dele det med dig!