Lad os eliminere
de manuelle processer

Løsninger

CapaSystems er dedikeret til at skabe bedre overblik, lavere omkostninger, højere slutbrugertilfredshed samt større fleksibilitet for vores kunder. Det gør vi ved at levere ekspertise og ’smart technology’, som kan udnytte potentialet i vores kunders IT-systemer. Hos CapaSystems er du sikret en løsning, der passer dine behov.

CapaSystems står bag udviklingen af både CapaInstaller og PerformanceGuard og tilbyder følgende løsninger: Enterprise Mobility Management, Desktop Management og Real End-User Management.

Spørgsmål?

Ring til os på

+45 70 10 70 55

og hør mere om mulighederne

Hvorfor CapaSystems

Læs mere

Vores Kunder

Læs mere
Mobile Device Management

Flere og flere arbejder fra egne devices. Adgang til virksomhedens kernesystemer er ikke længere beskyttet af et login inden for firewall’ens trygge rammer. Og samtidig skal IT udrulle, vedligeholde og supportere et stigende antal applikationer på både traditionelle computere og mobile devices.

Uden en central adgang spilder du tid, omkostningerne stiger og virksomheden risikerer alvorlige brud på sikkerheden.

Performance Monitoring

Stop med at bruge timer hver eneste dag på at finde de applicationer og processer, der stjæler ressourcer fra jeres slutbrugeres computere.

  • IT-afdelingen sparer tid
  • Slutbrugerne bliver mere effektive
  • Virksomheden får højere produktivitet

Mange IT-afdelinger spilder alt for meget tid på at søge efter fejl. Det berører ikke kun IT-afdelingen, men også slutbrugerne og virksomheden bliver påvirket – slutbrugerne med irriterende nedetid og virksomheden ved tab af produktivitet og konkurrencefordele i forhold til konkurrenter.

Software as a Service

CapaInstaller reducerer spildtid og manuelle processer ved at skabe overblik og adgang til central administration af computere og devices.

At reducere de totale omkostninger ved installation, administration og vedligehold af computere er en udfordring, som kræver mere end knofedt. Der er mange forhindringer. F.eks. et stort antal lokationer og mobile brugere, der altid skal være fuldt opdaterede og sikres 100 % produktivitet.

At opnå tilfredse brugere og samtidig optimere ressourceforbruget i IT-­afdelingen, kræver en gennemtestet og stabil Computer and Device Management-løsning, der har bevist, at disse udfordringer bliver taget op.