3 måneder GRATIS*

Styrk kommunens IT-sikkerhed med Privileged Access Management
Specifikt tilbud KUN til danske kommuner

Sæt et vigtigt ✔️ ved IT-sikkerheden

GØR SOM 35 KOMMUNER I NORDEN

I over 25 år har vores løsninger sikret og optimeret IT hos både danske og udenlandske virksomheder.

I dag gør over 35 kommuner i Norden brug af vores ekspertise – og I har derfor mulighed for at trække på vores dybe indsigt og kommunale branchekendskab, da vi som dansk virksomhed har stærke kompetencer og ganske enkelt ved, hvad vi taler om.

CYBERANGREB

– kan man

helt

undgå det?

Cyberkriminelle er blevet eksperter i at lokke medarbejdere til at begå fejl, og desværre kan disse føre til kompromittering af virksomheden.

Så når det handler om IT-sikkerhed, er tillid til brugerne IKKE nok. Det ved du. Det ved vi.

Vi ved også, at I kan sætte et vigtigt ✔️ ved jeres IT-sikkerhed med Privileged Access Management (PAM). Vi har udviklet AdminOnDemand til lige præcis det formål – at give jer en nem og overskuelig måde at sikre, at jeres brugere
ikke utilsigtet laver ændringer, som kan få alvorlige sikkerhedsmæssige konsekvenser.

Styrk kommunens IT-sikkerhed med

Privileged Access Management

AdminOnDemand er PAM fra CapaSystems, der sikrer, at jeres brugere ikke utilsigtet laver ændringer, som kan få alvorlige sikkerhedsmæssige konsekvenser for lige netop jeres kommune. Udnyt IT-ressourcerne bedre – AdminOnDemand sikrer, at brugerne tildeles præcis de rettigheder, de har brug for – men ikke mere. Du kan samtidig roligt følge med på grafisk overskueligt dashboard.

Understøtter ALLE deployment-produkter – heruder f.eks. CapaInstaller, SCCM og Intune.

CapaOne

AdminOnDemand

Privileged Access Management (PAM) giver dig ro i maven, når brugerne selv skal håndtere installationer. Ingen grund til at bekymre sig om utilsigtede ændringer, som kan få alvorlige sikkerhedsmæssige konsekvenser, da AdminOnDemand automatisk styrer op- og nedskalering af brugerrettigheder.

Normalpris pr. enhed pr. måned

7,50 kr.

(Særlig pris for danske Kommuner)

N

Brugerkontoudvidelse

N

Premium brugeroplevelse

N

Overvågning af brugeraktivitet

N

Nem implementering

N

Fleksible valideringstyper

N

Software og support af høj kvalitet

Slå til NU!

Lige nu kører vi dette stærke tilbud – alene til landets kommuner

KØB AdminOnDemand – vi giver 3 måneder GRATIS, hvis I tegner en aftale på minimum 1 år.

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

JA tak – det vil jeg gerne have en pris på

Kontakt os straks, og vi fortæller, hvordan vi hurtigt sikrer, at du kan højne kommunens IT-sikkerhed ved brug af CapaOne AdminOnDemand

*Forudsætter minimum 12 måneders aftale og 200 licenser

Få god en pris

9 + 11 =

Privileged Access Management er både nemt og overskueligt

Med vores CapaOne-produkter kan du tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende deployment-løsning, da vores CapaOne-produkter understøtter alle deploymentprodukter – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM eller Intune.

Det er nemt at konfigurere Privileged Access Management fra CapaSystems og tildele rettigheder til udvalgte brugere eller grupper af brugere. Det foregår alt sammen i CapaOne med udførlige guides og hjælpetekster.

Sikkerheden behøver du ikke bekymre dig om, da AdminOnDemand automatisk fjerner administratorrettighederne, når den eleverede proces afsluttes.

AdminOnDemand kan køre uden internetadgang og uden adgang til Active Directory.

Brugervenlighed med stort B

AdminOnDemand giver værdi både for jeres IT-medarbejdere og jeres slutbrugere. Når en slutbruger ønsker at køre en proces eleveret, skal vedkommende bare højreklikke på den ønskede proces, vælge ”Run as AdminOnDemand” og bekræfte at processen skal køres eleveret.

Privileged Access Management på kun 1 minut

PAM ifølge Gartner

Ifølge Gartner hjælper Privileged Access Management (PAM) virksomheder med at tildele sikre eleverede rettigheder til forretningskritiske systemer og dermed opfylde krav om compliance ved at håndtere og monitorere konti- og brugerrettigheder.
I en virksomheds IT-miljø er ”eleverede privileger” et udtryk, der bruges til at beskrive de kortvarige administratorrettigheder, der går ud over den almindelige standardbrugers rettigheder.

Hvorfor benytte PAM

Privileged Access Management hjælper virksomheder med at sikre, at brugere ikke utilsigtet laver ændringer, som kan få alvorlige sikkerhedsmæssige konsekvenser.

Det sker, at en bruger har behov for at udføre en handling på sin computer, hvor eleverede rettigheder er nødvendige. Men brugeren kan ikke vente på, at IT-afdelingen har tid til at assistere.

En god PAM-løsning tilfører værdi til både IT og til brugeren. IT-afdelingen kan på forkant prædefinere, hvor den enkelte bruger skal have eleverede privileger, og brugeren er derfor kun et enkelt klik fra at kunne komme videre med de tildelte rettigheder.

Klare fordele ved PAM

Der er rigtig mange gode grunde til at implementere PAM i jeres organisation:

 

  • Jeres IT-sikkerhed styrkes øjeblikkeligt
  • I kan vinke farvel til at udføre gentagne og tidskrævende installationer remote
  • I sikrer, at ikke alle brugere i virksomheden har permanente administratorrettigheder
  • PAM sikrer, at jeres brugere ikke utilsigtet laver ændringer, som kan få alvorlige sikkerhedsmæssige konsekvenser
  • Med den rette PAM-løsning har I altid overblikket
Er PAM svært at integrere

Tanken om at skulle integrere et nyt system, der ændrer brugernes normale adfærd på deres endpoints, får mange IT-afdelinger til at tænke sig om en ekstra gang. Men fordelene ved PAM opvejer i den grad ulemperne, især nu hvor sikkerhed står øverst på listen over vigtige emner på ledelsesgangen.

Nogle PAM-produkter kan være ret tidskrævende at konfigurere, men AdminOnDemand integreres i løbet af få minutter. Konfigurationen er nem og overskuelig og kan køre uden internetadgang og uden adgang til Active Directory.

AdminOnDemand er et produkt udviklet af CapaSystems baseret på CapaOne. CapaOne er vores cloudbaserede platform, der tilbyder vores kunder enkel IT-administration uden forudgående ekspertviden. Med vores CapaOne-produkter kan du tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende valg af deployment-løsning, da alle deploymentprodukter understøttes – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM eller Intune”

– Martin Søndergaard, CPO, CapaSystems

AdminOnDemand Key Features

Brugerkontoudvidelse

Produktets kernefunktionalitet giver standardslutbrugerne mulighed for at installere eller afinstallere applikationer og starte processer med administratorrettigheder.

Premium brugeroplevelse

Produktet integreres direkte i genvejsmenuen. Dine slutbrugere skal bare højreklikke på en fil og vælge ”Run as AdminOnDemand”.

Nem implementering

Du skal kun installere CapaOne Agent og konfigurere produktet, så er du i gang. Du er oppe at køre på under 10 minutter.

Overvågning af brugeraktivitet

Alle aktiviteter logges, mens slutbrugeren har administratorrettigheder. De vigtigste aktiviteter præsenteres pænt på det webbaserede dashboard.

Fleksible valideringstyper

Produktet kan integreres med Active Directory, du kan vælge at bruge cloudbaseret validering, eller du kan kombinere de to. Cloudvalidering understøtter granulær kontrol ved at knytte specifikke slutbrugere til specifikke enheder.

Regler for processelevering

Slutbrugerne kan tillades eller nægtes at starte specifikke processer med eleverede privilegier. Det øger sikkerheden markant.

Cached konfiguration

Den aktive konfiguration gemmes automatisk på arbejdsstationerne. Derfor fungerer produktet også, selvom slutbrugerne er offline.

Branding

Den tekst og information, der vises til slutbrugerne, kan tilpasses eller deaktiveres.

Software og support af høj kvalitet

Vi tilbyder teknisk support fra vores egne eksperter på dansk og engelsk. Produktet er designet og udviklet i Danmark af udviklere fra CapaSystems A/S.

Ja tak – giv mig hurtigt syn for sagen

Lad os vise dig, hvordan AdminOnDemand kan hjælpe jeres kommune og blive det værktøj,
der løser jeres Privileged Access Management.