Persondataforordningen stiller krav til jeres

IT-sikkerhed

CapaInstaller MDM og PerformanceGuard gør jer bedre rustet til at leve op til de skærpede krav i forbindelse med GDPR

Har I styr på medarbejdernes data?

EUs Persondataforordning – General Data Protection Regulation (GDPR) er for længst trådt i kraft.

De fleste virksomheder er bekendt med det større ansvar og flere forpligtelser, det har medført i forbindelse med behandlingen af personoplysninger.

Det bekræftes også af Datatilsynet, hvor antallet af klager, som Datatilsynet skal behandle, er steget med 150%.

Med CapaInstaller MDM og PerformanceGuard hjælper vi jer med øget fokus på IT-sikkerhed og gør jer bedre rustet til at leve op til de skærpede krav, der stilles til jer.

Relevante services og funktioner

Sæt IT-afdelingen i centrum

I mange virksomheder er det HR, Jura eller Økonomiafdelingen, der har fået hovedansvaret for at administrere (GDPR) og sikre det store overblik. Lad CapaInstaller MDM og PerformanceGuard give jer det overblik, der gør IT-afdelingen i stand til at hjælpe.

IT-afdelingen kan dermed gøre virksomheden i stand til selv at have overblikket over brugen af ALLE applikationer og IT-services – interne såvel som eksterne (inkl. Skygge-IT).

Lever du op til EUs Persondataforordningens krav?

r

Skærpede krav til samtykke

q

Retten til som person at blive slettet

q

Øgede dokumentationskrav

r

Notifikationspligt

r

Data Protection Officer (DPO)

Lad CapaInstaller MDM hjælpe

IT sikkerhed ved Persondataforordningen er vigtig – vi kan lære dig, hvordan du:

N

Arbejder med sikkerhedspolitikker på mobile devices

N

Opbygger de nødvendige kompetencer og processer

N

Håndterer computere og mobile devices i ét værktøj

N

Arbejder med alle større mobile device platforme

N

Rapporterer på assets

N

Administrerer Volume Purchase Program (VPP)

Lad PerformanceGuard hjælpe

Vi sikrer, at virksomhedens IT-systemer er kortlagt, så Persondataforordningen (GDPR) overholdes.

For os handler det ikke kun om at blive klar til EUs Persondataforordning – det handler også om at vores kunder fremadrettet kan være på forkant med anvendelse af persondata og placeringen af disse.

Lad PerformanceGuard hjælpe, så I undgår manuelle processer og kan dokumentere, hvem der benytter hvilke systemer og hvornår…

“Med PerformanceGuard kan vi identificere konkrete problemer i vores infrastruktur på meget kort tid og uden behov for ekstern konsulentbistand…”

Allan Christiansen, Infrastrukturchef, Region Hovedstaden, Medico og Telefoni

“Det blev ret hurtigt synligt, at PerformanceGuard gav værdi nok til, at vi ville investere i det …”

Søren Morthorst, Service Level Manager, Københavns Kommune Koncernservice

Se det live!

Book en demo af PerformanceGuard, og se, hvordan vi med en enkel opsætning kan vise, hvem der bruger de systemer, der indeholder personfølsomme data.

Download gratis whitepaper om slutbrugersimulering

Download gratis whitepaper om slutbrugersimulering

 

"Løs hastighedsproblemer med slutbrugersimulering"

 

En nylig undersøgelse viste, at danske ansatte i gennemsnit spilder 144 timer på langsomme computere om året. For en virksomhed på 500 ansatte betyder det hundredtusindvis af kroner.

I dette whitepaper lærer du, hvordan du minimerer ventetid ved at holde jeres IT-leverandører fast på deres serviceaftaler.

 

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper

 

"I den digitale tidsalder er medarbejderne (også) den reelle succesfaktor"

 

I den digitale tidsalder planlægger medarbejderne deres karriere med udgangspunkt i de konstant skiftende muligheder, der præsenteres for dem.

Derfor er konkurrenceevnen vigtigere for virksomheder end nogensinde før - det er nødvendigt at præsentere virksomheden så attraktiv som muligt - både for eksisterende såvel som for fremtidige medarbejdere.

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper

 

"Sådan vælger du den rigtige softwareleverandør"

 

Leverandører er der nok af, og de ringer i tide og utide for at præsentere deres løsninger.

CapaSystems har lavet en hurtig guide med helt konkrete råd til, hvad I skal være opmærksomme på, når I overvejer at skifte softwareleverandør eller ønsker at integrere et nyt system i jeres organisation.

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper om IT-chefens rolle i nutidens virksomhed

Download gratis whitepaper om IT-chefens rolle i nutidens virksomhed

 

"CIO som forretningsudvikler"

 

Det er afgørende for virksomhedens CIO at være i stand til at udpege, vælge og evaluere de IT-services, der giver maksimal indsigt, øger vækst og produktivitet. Det kræver værktøjer, der giver opdateret og operationel indsigt i tjenesternes funktionalitet og stabilitet.

 

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

medarbejdertilfredshed

Download gratis whitepaper


Mix af personlige og forretningsmæssige applikationer på et og samme IT-device kan give IT-afdelingerne sikkerhedsmæssige grå hår.

 

Tilmeld dig nu og få stillet læselysten. 

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper

 

"Analysér infrastrukturen og brug tiden effektivt"

 

Performanceproblemer og lange login-tider kan meget let få negativ indflydelse på virksomhedens eller organisationens bundlinje - og det kan være svært at identificere årsagen til problemerne med traditionelle løsningsmodeller.

End-user performance analytics giver imidlertid et samlet overblik, som favner hele infrastrukturen – lige fra slutbruger til netværk og serverapplikationer. Det giver et præcist, faktabaseret grundlag for at afhjælpe aktuelle problemer og for at tage fremtidige problemer i opløbet.

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv lidt klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper

Download gratis whitepaper

 

"Bring Your Own Device giver søvnløse nætter"

 

Mix af personlige og forretningsmæssige applikationer på et og samme IT-device kan give IT-afdelingerne sikkerhedsmæssige grå hår.

Ingen tvivl om, at det er smidigt og omkostningsbesparende for både bruger og arbejdsgiver. Men hvad med virksomhedens sikkerhed i dette univers af personlige og business apps, som Bring Your Own Device-kultur (BYOD) bidrager med?

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv lidt klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper om Skygge-IT

 

"Få Skygge-IT ud i lyset"

 

Det giver udfordringer, når medarbejdere og forretningsdivisioner køber teknologi og IT-services uden om

IT–afdelingen. Man mister let overblik over økonomi,

aftaler og placering af centrale informationer – og placeres ansvaret for support ikke hensigtsmæssigt fra dag ét, kan man let opleve såvel driftsforstyrrelser som interne

gnidninger, når IT–afdelingen tvinges til at tage ansvar

for systemer, afdelingen ikke har andel i.

 

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper

 

"Fra drift til strategi"

 

I kender det uden tvivl og slås sikker med det dagligt - ønsket om at øge automatiseringen i hele virksomheden, så konkurrenceevnen stiger samtidig med at brugertilfredsheden højnes. Der er tale om en virkelig svær balancegang, som kun de færreste lykkes med.

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper

 

"3 trin til at sikre virksomheden mod datatyveri"

 

Man siger, at en kæde ikke er stærkere end det svageste led. Derfor skal jeres svageste led i it-systemer være godt sikret. Vi giver her vores bud på tre ting, der kan sikre jeres it-infrastruktur.

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.