a

Lad os hjælpe...

Services

CapaSystems leverer konsulent-, support- og projektlederydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi medvirker til at sikre projektets målsætning med hensyn til varighed, pris, kvalitet og funktionalitet.

Vi leverer et højt serviceniveau ved at være til rådighed, når det er nødvendigt og tage ansvar for projektets gennemførelse – fra start til slut.

Spørgsmål?

Ring til os på

+45 70 10 70 55

og hør mere om mulighederne

Hvorfor CapaSystems

Læs mere

Vores Kunder

Læs mere
Konsulenter

Bred erfaring samt vedvarende uddannelse og efteruddannelse af CapaSystems konsulenter giver den faglige ekspertise, der er med til at sikre succesfulde projekter.

Mange af vores konsulenter har beskæftiget sig med system- og desktop management og software distribution siden midten af 1990’erne, ligesom deres erfaringer inden for Performance Monitorering hører til blandt toppen af branchens konsulenter.

Kurser & Træning

Vi tilbyder kurser til alle vores produkter, så vores kunder har mulighed for opbygge og få de nødvendige kompetencer til at håndtere CapaSystems’ løsninger optimalt.

Performanceoptimering

CapaSystems og vores partnere har stor erfaring med og kendskab til alle de udfordringer, der ligger i at identificere årsagen til nedsat performance.

Vi fejlsøger, tester og udfører root cause analysis uden at dagligdagen belastes yderligere for de berørte brugere.

CapaPacks

CapaPacks til CapaInstaller sikrer, at IT-afdelingen altid er et skridt foran  i forhold til sikkerhed, pakketering, distribution og rapportering.

Lad CapaPacks udføre arbejdet – let, billigt og sikkert.

Support

CapaSystems Support team har fokus på jeres succes. Få hurtigt og kompetent support via telefon eller web fra teknikere med stor IT-erfaring.