Bliv en del af vores team

 

Vi efterlyser talentfuld praktikant til kontoret i Taastrup

Er du vores nye praktikant, der har flair for programmering?

Er du generalisten, der interesserer sig for nye teknologier?

Er du ambitiøs og vil være med til at gøre en forskel?

Så er det dig, vi leder efter.

Vil du arbejde med danskudviklet software?

Nordens førende leverandør inden for slutbrugerorienterede Desktop Management-løsninger er på udkig efter en nye praktikant.

Vi i gang med at flytte vores eksisterende løsning til en ny platform, og du skal hjælpe os med at lave arkitektur, design og kode til vores nye software.

Du får selvfølgelig de nyeste udviklingsværktøjer at lege med.

Din arbejdsdag

Du vil få base i Taastrup, hvor du i tæt samarbejde med resten af udviklingsafdelingen skal være med til at udvikle fantastiske nye features og holde de eksisterende i topform.

CapaSystems – den lynhurtige udgave
Kort sagt er vi en dansk software- og konsulentvirksomhed med ca. 30 medarbejdere i Taastrup og Skanderborg. Vi står bag udviklingen af softwareløsningerne CapaInstaller og PerformanceGuard. CapaInstaller er én samlet løsning for alle enheder – vores Unified Endpoint Management-løsning.

CapaInstaller gør det nemt og ligetil at administrere alle brugeres devices og computere. Med CapaInstaller får vores kunder en komplet løsning til administration af alle deres enheder.

PerformanceGuard giver ægte performancemonitorering fra slutbrugernes perspektiv og fungerer hermed som slutbrugernes advokat. Vores kunder får reelt indblik i deres infrastrukturs performance og kan dermed være på forkant med udfordringerne i dagens IT-miljø.

Forventningsafstemning:

Du bliver en del af teamet

Du bliver en del af en 20-mands udviklingsafdeling, der arbejder agilt med 14-dages sprint.

Du arbejder tæt sammen med udviklerne, men bruger det meste af tiden på at udvikle nye features til vores systemer, og ad hoc vil du arbejde med at vedligeholde eksisterende kode.

I teamet udfordrer og sparrer vi dagligt med hinanden, og da vores organisation er flad, er der ikke langt fra beslutning til handling.

Du sidder sammen med dine nye kolleger i vores store lyse lokaler i Taastrup. Vi spiser morgenmad og frokost sammen. I det hele taget har vi et godt sammenhold.

Vi forventer, at du

Vi regner med, at du har erfaring med programmering, men forventer ikke, du er nogen kodehaj. Vi tænker, at du kan nikke genkendene til nogle af nedenstående teknologier.

  • Sprog: Java, C#, PowerShell
  • Microservices, Webservices, REST, JSON
  • Design Patterns
  • Web Teknologier, React, CSS, JavaScript, HTML5
  • SQL og MongoDB
  • Det er et plus, hvis du har erfaring med Dropwizard eller Spring Boot
  • Eller har kendskab til Cloud-teknologier som Docker og Kubernetes

Mød nogle af dine kolleger fra teamet

Martin Søndergaard

Martin Søndergaard

CTO

Ansat hos CapaSystems siden 1996

Martin er CapaSystems CTO og har været en del af CapaSystems DNA i mange år – startede faktisk som elev i virksomheden. Han er teknisk ret kompetent og en problemknuser af rang.

Tue Hansen

Tue Hansen

Technical Support Engineer

Ansat hos CapaSystems siden 2018

Tue har fingrene helt nede i maven på CapaInstaller og er med sin positivitet og imødekommenhed den første, vores kunder møder, når de kontakter vores kundeservice.

Luan Shaqiri

Luan Shaqiri

Software Trainee

Ansat hos CapaSystems siden 2019

Luan er vores nuværende elev. Han er igang med sit 4. semester og skulle meget gerne stå færdiguddannet som Datatekniker med speciale i infrastruktur i slutningen af juni 2022.

Skal vi arbejde sammen?

Har du spørgsmål vedr. stillingen, kan du kontakte Development Manager Henrik Wendt på tlf. 70107055 eller send en e-mail via linket ved siden af.

Tiltrædelse efter nærmere aftale

Send os en ansøgning…

Da vi ønsker at ansætte vores kommende praktikant hurtigst muligt, inviterer vi løbende kandidater ind til samtale.

Send hurtigst muligt ansøgning og udførligt CV her