10 år med Emil Nicolaj Frøding

8. august 2022

Lørdag i den forgangne weekend kunne Software Architect Emil Nicolaj Frøding sætte et stort flueben. 10 år som medarbejder hos CapaSystems er det blevet til – 10 år, som vi ikke ville have været foruden. Tværtimod.

Vi takker Emil for det store stykke arbejde, han har lagt i udviklingen af vores produkter. Og ja, skriver produkter i flertal. For selvom Emil i sin tid blev ansat for sine evner ud i Mobile Device Management, og da også var med til at tage de første spæde skridt for CapaSystems mod MDM, så har han aldrig sagt nej til at bidrage med input til udfordringer, der er gået ud over sit ”område”. Emil er nok også den udvikler, der har haft mest direkte kundekontakt, hvorfor mange af vores kunder kender Emil for hans service og positive tilgang til opgaver.

En ting er Emils høje faglighed og store viden – noget andet (og lige så vigtigt) er personen Emil, der fra Dag 1 har spredt glæde, leg og positivitet i virksomheden. Emil har i 10 år været et stort aktiv for CapaSystems, og vi håber, at vi har glæden af ham længe endnu.

I dag står derfor i Emils tegn hos CapaSystems.

Kære Kommune

Kære Kommune

Hvordan har jeres IT-afdeling det med udsigten til et forestående valg? Er de allerede inden...

læs mere