CapaInstaller

Sikker og fleksibel Unified Endpoint Management 

CapaInstaller reducerer spildtid og manuelle processer ved at skabe overblik og adgang til central administration af det stigende antal af forskellige enheder – det være sig computere, laptops, tablets eller smartphones. Seneste release styrker IT-sikkerheden markant.

Book en GRATIS
demo i dag!

Hvorfor CapaInstaller:

CapaInstaller

Styrk IT-sikkerheden

Boost IT-sikkerheden ved at holde operativsystemer, drivere og tredjepartssoftware opdaterede og vær tryg ved, at alt dataoverførsel er krypteret med HTTPS. Derudover kan du tildele forskellige adgangsrettigheder baseret på medarbejdernes rolle eller gruppere enhederne på afdelingsniveau baseret på din organisationsstruktur. 

Overholdelse af NIS2-direktivet 

NIS2-direktivet træder i kraft den 1. januar 2025. CapaInstaller er et værdifuldt værktøj, der kan hjælpe med at overholde nogle af de mange lovkrav.

Fleksibilitet i højsædet

Du kan skræddersy din Unified Endpoint Management med CapaInstaller – vælge de value-add produkter, der passer bedst til din virksomhed, bruge det omfattende scriptbibliotek til at automatisere opgaver og installere lokalt på dine servere for øget kontrol og fleksibilitet.

Gratis personlig support

Din tryghed betyder alt for os. Derfor får du personlig support af vores egne eksperter, som taler både dansk og engelsk. Supporten er gratis, når du køber softwareløsninger fra CapaSystems.

Spar tid og penge

CapaInstaller har en intuitiv brugergrænseflade og integreres uden problemer. Ud over at løsningen er billigere end de fleste konkurrerende produkter, er behovet for dyre eksterne konsulenter minimal.

Dansk firma med socialt ansvar 

CapaSystems er ikke bare en dansk virksomhed, der udvikler softwareløsninger, men vi sætter en ære i at tage et stærkt socialt ansvar, der er dybt forankret i den danske arv og værdier. Vi er et team med forskellige baggrunde, både hvad angår køn, etnicitet og faglig baggrund, og finder vi det vigtigt at påtage os opgaven med at have elever og praktikanter og dermed hjælpe unge mennesker på vej mod deres drømme. 

Se CapaInstaller video

Overhold NIS2

NIS2-direktivet træder i kraft den 1. januar 2025 og rammer over 1.000 danske virksomheder.
Hvis virksomhederne ikke overholder kravene i direktivet, bliver de pålagt enorme bøder.
Medlemmer af ledelsen kan holdes personligt ansvarlige med omfattende sanktioner.
NIS2-direktivet indeholder krav om, at man vedligeholder et detaljeret inventory over enheder, at man krypterer enheder og at man løbende opdaterer operativsystemer, drivere og applikationer.

CapaInstaller opfylder alle kravene!

One Solution – All Devices

Unified Endpoint Management (UEM)

Større sikkerhed

Høj sikkerhed og
effektiv datadeling

Komplet Device Management

CapaInstaller er den komplette Device
Management-løsning – uanset platform

Fuldstændig kontrol

Komplet kontrol med computere
og mobile devices

Standardisering af services

Fokus på centralisering og standardisering af dine IT-services med mindre konfiguration og vedligeholdelse

Mindre tidsforbrug

Reducering af tidsforbrug på udrulning,
distribution og vedligehold

Hurtigere ROI

Opnå hurtigere ROI via lavere
totalomkostninger på vedligeholdelse og administration

Enkel og komplet UEM-løsning

Skal du administrere alle virksomhedens computere og devices, er danske CapaInstaller den enkle og komplette Unified Endpoint Management-løsning – uanset hvilken platform der er tale om; Windows, Android, Knox, Chromebook, iOS, iPad OS eller macOS. 

Enkel software- og App-installation

Simpel konfiguration og vedligeholdelse

Sikker udrulning af opdateringer

CapaInstaller
CapaInstaller

Hvad er UEM?

Unified Endpoint Management (UEM) er softwareløsningen, der tilbyder central administration af alle enheder – stationære såvel som mobile, herunder tablets og smartphones. Med CapaInstaller er der tale om én og samme løsning til håndtering af sikkerhedsopdateringer, konfiguration af Windows, software og OS-udrulning, Mobile Device Management, Patch Management, Asset Management, Power Management samt Utilization Index, opdatering af drivere og tredjepartssoftware. 

Med CapaInstaller hjælper vi dig med at styrke IT-sikkerheden og reducere de samlede udgifter til installation, administration og vedligeholdelse af dine computere og mobile enheder, da behovet for dyre eksterne konsulenter er minimal. 

Book en GRATIS
demo i dag!

Med UEM-løsningen

CAPAINSTALLER

får du

Operating System Deployment 

CapaInstaller Operating System (OS) Deployment muliggør konfiguration, udrulning og vedligehold af Windows Operativ Systemer og understøtter Change Management processer. Computere kan installeres fra ”bare metal” hurtigt og effektivt ved harddisk skift eller ransomware angreb. 

Mobile Device Management

Administration af mobile devices er fuldt integreret i CapaInstaller og muliggør central håndtering af politikker i én og samme konsol uanset platform. 

Software Deployment

Installer, afinstaller og opdater software på mobile enheder, macOS og Windowscomputere. 

Automated Software Packaging 

CapaPacks er en service, der giver adgang til opdaterede CapaInstaller-pakketerede versioner af et stort antal tredjepartssoftware. 

Driver Management 

CapaDrivers er en service, der løbende scanner efter de nyeste driverpakker fra Lenovo, Dell, HP og Microsoft. Disse downloades automatisk og implementeres. 

Windows Update Management 

Windows Update Management er løsningen til implementering af en skalerbar og dynamisk Change Managementproces i forbindelse med udrulning af Windowsopdateringer. 

Asset Management 

CapaInstaller Asset Management er en dynamisk løsning, som giver enkel og effektiv administration af både software-, user- og hardware assets. 

Utilization Index 

Utilization Index giver måling og visning af startup- og logontider, computerydeevne i forhold til brugeroplevelsen samt funktioner til optimering af SW-installation på Windows-computere. 

Power Management 

Power Management er løsningen, der gør det nemt at styre energiforbruget på computere – en simpel måde at opnå betydelig besparelse, uden at medarbejderne påvirkes. 

CapaInstaller FAQ

Hvad er CapaInstaller?

CapaInstaller er en danskudvikling, sikker og fleksibel Unified Endpoint Management-løsning, der reducerer spildtid og manuelle processer ved at skabe overblik og adgang til central administration af det stigende antal af forskellige enheder – det være sig computere, laptops, tablets eller smartphones. Seneste release styrker sikkerheden markant ved fuldt ud at understøtte HTTPS ligesom brugerinteraktionen er i fokus med PowerPacks med PowerShell, der gør softwareinstallation enklere og mere interaktiv.

Hvorfor skal jeg benytte en Unified Endpoint Management-løsning?

Uanset om din virksomhed er stor eller lille vil en UEM-løsning hjælpe dig med at forbedre sikkerheden, øge produktiviteten og reducere omkostningerne.

Du reducerer risikoen for datalækager ved at centralisere administrationen over dine enheder og kan oven i købet bruge din energi på mange andre opgaver.

Højner jeg IT-sikkerheden med CapaInstaller?

Ved at integrere CapaInstaller i virksomhedens IT-infrastruktur opnår du en betydelig stigning i IT-sikkerheden på flere niveauer. Først og fremmest sikrer systemet evnen til hurtigt og effektivt at opdatere Microsoft Windows Operativ System og med løbende opdatering af tredjepartsapplikationer, er virksomhedens systemer altid beskyttet mod kendte sikkerhedsrisici og sårbarheder. Dette reducerer markant risikoen for malware, ransomware og andre trusler, der ofte udnytter forældede softwareversioner.

IT-sikkerheden forbedres yderligere ved at inkludere driveropdateringer som en del af CapaInstaller’s funktionalitet. Opdaterede drivere forbedrer ikke kun systemets ydeevne og stabilitet, men de retter også potentielle sikkerhedshuller, hvilket reducerer risikoen for angreb, der udnytter driverfejl.

Kombinationen af CapaInstaller og Microsoft Windows-opdateringer, tredjepartsapplikationsopdateringer og driveropdateringer højner altså virksomhedens IT-sikkerhed ved proaktivt at forhindre potentielle angreb, reducere sårbarheder og sikre en solid og altid opdateret IT-infrastruktur.

Hjælper CapaInstaller i forbindelse med NIS2-direktivet?

NIS2-direktivet træder i kraft den 1. januar 2025 og rammer over 1.000 danske virksomheder.

Hvis virksomhederne ikke overholder kravene i direktivet, bliver de pålagt enorme bøder.

Medlemmer af ledelsen kan holdes personligt ansvarlige med omfattende sanktioner.

NIS2-direktivet indeholder krav om, at man vedligeholder et detaljeret inventory over enheder, at man krypterer enheder og at man løbende opdaterer operativsystemer, drivere og applikationer.

CapaInstaller opfylder alle kravene!

Får jeg hjælp til at komme i gang og er der mange konsulentudgifter?

CapaInstaller har en intuitiv brugergrænseflade og integreres uden problemer. Ud over at løsningen er billigere end de fleste konkurrerende produkter, er behovet for dyre eksterne konsulenter minimal.

Ja, naturligvis, får du hjælp til at komme i gang – og nej, udgifterne til dyre konsulenter er minimale set i forhold til mange andre løsninger.

Får jeg personlig support?

Ja, selvfølgelig.

Din tryghed betyder alt for os. Derfor får du personlig support af vores egne eksperter, som taler både dansk og engelsk. Supporten er gratis, når du køber en løsning fra CapaSystems.

Book en GRATIS
demo i dag!

Ja tak - giv mig hurtigt syn for sagen

Lad os vise dig, hvordan CapaSystems kan hjælpe jeres virksomhed

14 + 1 =

Det siger vores kunder

♥ ♥ ♥ ♥ ♥