Den komplette Device Management-løsning

CapaInstaller er den komplette Device Management-løsning når du skal administrere alle virksomhedens computere og devices – uanset hvilken platform der er tale om; Windows, Android, Knox iOS or macOS.

CapaInstaller reducerer spildtid og manuelle processer ved at skabe overblik og adgang til central administration af computere og mobile devices.

Vi hjælper IT med at reducere de samlede udgifter til installation, administration og vedligeholdelse af computere og mobile devices.

I forbindelse med implementering af vores softwareløsninger tilbyder vi kurser, som du kan læse mere om ved at klikke her. Vi har derudover professionelle konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Læs mere om vores konsulentydelse ved at klikke her.

Læs mere om CapaInstaller Mobile Device Management

Effektiv Device Management
CapaInstaller: Jeres Device Management-løsning – nu og i fremtiden.
Få jeres enheder op og køre hurtigt og få det komplette overblik over jeres IT-administration
– uanset om der er tale om Windows, Android, Knox, iOS eller macOS
Book online demo
Derfor er CapaInstaller den rette løsning at vælge
favicon-32x32
Komplet kontrol
med
computere og mobile devices
favicon-32x32
Opnå hurtigere ROI via
lavere totalomkostninger på
vedligeholdelse og administration
favicon-32x32
Centralisering og
standardisering
af dine IT-services
favicon-32x32
Reducering af tidsforbrug
på udrulning, distribution
og vedligehold (easy install)

Hvorfor CapaInstaller

Læs mere

Vores Kunder

Læs mere
CapaInstaller Moduler

Asset Management

CapaInstaller Asset Management er en dynamisk løsning, som giver en enkel og effektiv administration af både software-, user- og hardware assets, som automatisk indsamles fra Windows og Apple macOS computere, såvel som iOS og Android enheder. Alle informationer lagres i CapaInstaller databasen, hvorfra det er enkelt at bevare overblik, lave rapporter og effektivt styre licenser.

CapaPacks

CapaPacks til CapaInstaller er en abonnementsservice, der giver adgang til opdaterede, CapaInstaller -pakketerede versioner af et stort antal tredjepartssoftware. Med CapaPacks slipper du kort sagt for i tide og utide at skulle overvåge både sikkerheds- og featurereleases af den mest almindelige tredjepartssoftware og efterfølgende klargøre denne til distribution.

Configuration Management

CapaInstaller giver central styring af softwareudrulning og øvrige konfigurationsændringer på alle Windows- baserede klienter og servere. Løsningen giver mulighed for enkelt og hurtigt at udføre udrulning af både enkel og kompleks software uden at inddrage eller forstyrre slutbrugeren.

Mobile Device Management

Administration af mobile devices er fuldt integreret i CapaInstaller og muliggør central håndtering af politikker, som styrer konfigurationer og restriktioner på Apple iOS  og Android baserede enheder. Løsningen gør it-afdelingen i stand til at administrere slutbrugernes mobile devices fra samme management konsol, som bruges til Windows-computere.

Patch Management

Brug CapaInstaller Patch Management-løsningen til implementering af en skalerbar og dynamisk Change Management process i forbindelse med udrulning af Windows opdateringer. Windows Server Update Services (WSUS) henter opdateringer, hvorefter styring af udrulning og konfigurationsændringer foretages af CapaInstaller
Configuration Management.

Power Management

Power Management er software-løsningen, der gør det nemt at styre energiforbruget hos computere. Det er en simpel måde at opnå en betydelig besparelse, uden at medarbejderne påvirkes i det daglige arbejde. Windows computeren kan f.eks. sættes til automatisk nedlukning i middagspausen eller ved lukketid. Det er endvidere muligt at inddele computerne i forskellige grupper, alt efter hvilket behov der er for nedlukning.

OS Deploy

CapaInstaller Operating System (OS) Deployment muliggør konfiguration, udrulning og vedligehold af Windows operativsystemer. Løsningen understøtter fuldt hardware-uafhængigt Windows image med særskilt ”driver kit” for hver computermodel i din organisation. Derudover er der understøttelse af Change Management processer med fuld historik for computeren.

Utilization

Måling og visning af computer startup- og logontider, computerydeevne i forhold til brugeroplevelsen samt funktioner til optimering af softwareinstallation på virksomhedens Windows-computere. Med Utilization Index får it-afdelingen et redskab til at være et skridt foran og potentialet til at yde den bedste Windows Management Service nogensinde.

Se det LIVE!
Få et indtryk af, hvad CapaInstaller kan gøre for lige netop jeres virksomhed
Book en demo