Endpoint Management

CapaInstaller – simpel og komplet
unified endpoint management (uem)

CapaInstaller reducerer spildtid og manuelle processer ved at skabe overblik og adgang til central administration af det stigende antal af forskellige enheder
– det være sig computere, laptops, tablets eller smartphones.


Seneste release indeholder bl.a. muligheden for at bygge pakker med PowerShell.

Enkel og komplet Unified Endpoint Management-løsning

Enkel software- og App-installation

Simpel konfiguration og vedligeholdelse

Sikker udrulning af opdateringer

Skal du administrere alle virksomhedens computere og devices, er danske CapaInstaller den enkle og komplette Unified Endpoint Management-løsning – uanset hvilken platform der er tale om; Windows, Android, Knox, Chromebook, iOS, iPad OS eller macOS.

Hvad er Unified Endpoint Management (UEM)?

Unified Endpoint Management (UEM) er softwareløsningen, der tilbyder central administration af alle enheder – stationære såvel som mobile, herunder tablets og smartphones. Med CapaInstaller er der tale om én og samme løsning til håndtering af sikkerhedsopdateringer, konfiguration af Windows, software og OS-udrulning, Mobile Device Management, Patch Management, Asset Management, Power Management samt Utilization Index, CapaDrivers og CapaPacks.

Med CapaInstaller hjælper vi dig med at reducere de samlede udgifter til installation, administration og vedligeholdelse af dine computere og mobile devices.

“I takt med at antallet af klienter eskalerede, kunne jeg godt se, at hvis ikke vi skulle slide os selv op, fik vi brug for at automatisere nogle af opgaverne i forbindelse med opdatering af vores maskiner.  Prisen kontra den effektivitet, vi blev tilbudt, gjorde CapaSystems til vinder…”

Ulrik Jørgensen, IT-Chef, Operations Support Wings

“Vi har ikke en kæmpe stor afdeling, så ressourcerne er begrænsede. Men når man har dette værktøj, så bliver hverdagen lettere, og vi har mulighed for at finde tid til at lave andre projekter. Vi har rent faktisk fået frigivet tid, der i sidste ende tilfalder brugerne ude i butikkerne…”

IT Infrastructure Manager, Dagrofa

One Solution – All Devices

Unified Endpoint Management (UEM)

Større sikkerhed

Høj sikkerhed og effektiv datadeling

Mindre tidsforbrug

Reducering af tidsforbrug på udrulning, distribution og vedligehold

Komplet Device Management

CapaInstaller er den komplette Device Management-løsning – uanset platform

Fuldstændig kontrol

Komplet kontrol med computere og mobile devices

Standardisering af services

Fokus på centralisering og standardisering af dine IT-services med mindre konfiguration og vedligeholdelse

Hurtigere ROI

Opnå hurtigere ROI via lavere totalomkostninger på vedligeholdelse og administration

Aktuelle features i CapaInstaller

RELEASE:

Velkommen til PowerShell i CapaInstaller

Releasen af CapaInstaller 6.5 betyder et varmt velkommen til en feature, som mange af vores kunder har efterspurgt: Muligheden for at bygge pakker med PowerShell i CapaInstaller.

I tidligere versioner af CapaInstaller skulle PowerShell-scripts køres fra VBScript med en kommando. I CapaInstaller 6.5 vil den helt nye PowerShell-eksekveringsmotor understøtte PowerShell-scripts direkte fra CapaInstaller. PowerShell er dermed en del af CapaInstaller, og vi har valgt at kalde pakkerne for PowerPacks.

CapaInstaller 6.5 indeholder bl.a.:

👉 automatisk oprettelse af apps købt via Apple VPP

👉 muligheden for at afinstallere applikationer direkte fra kataloget

Hvad skal du gøre?

Du skal blot opgradere jeres installation til vers. 6.5!

Endpoint Management

Windows 11

CapaInstaller indeholder selvfølgelig også support for Windows 11 og Windows Server 2022.

Hvis ikke opdatering af Windows 11 er på agendaen i jeres organisation lige nu, så garanterer Microsoft, at selskabet vil holde Windows 10 i luften noget tid endnu.

Windows 11

OS Deployment Templates

Med OS Deployment Templates er det muligt at pre-stage konfigurationer til OS deployments. Når computeren er pre-staget, er alle oplysninger om computerens reinstallation konfigureret på forhånd. Derfor skal ingen af disse oplysninger håndteres af de personer, som igangsætter reinstallationer, herunder slutbrugerne.

Det gør det nemmere at oprette den rigtige OS-konfiguration for slutbrugerne og styre udrulningen af nye OS-konfigurationer.

Endpoint Management

Reinstallation

Det er naturligvis muligt at reinstallere computere fra CapaInstaller Management Portal, når I anvender OSD Templates.

Når der anvendes OSD Templates, kan slutbrugerne nu selv igangsætte reinstallationen, uden at administratoren behøver at bekymre sig om, at brugerne vælger de forkerte installationsparametre.


Det er meget nyttigt for slutbrugerne, for de kan planlægge deres tid og igangsætte reinstallationen, når det passer ind i kalenderen, og ikke når IT-afdelingen har tid.

Endpoint Management

CapaInstaller hovedmoduler

Endpoint Management
Endpoint Management

At opnå tilfredse brugere, og samtidig optimere ressourceforbruget i it-afdelingen, kræver en gennemtestet og stabil Unified Endpoint Management-løsning, der har bevist, at disse udfordringer bliver taget op. Med CapaInstaller vil du opleve, at der ikke er brug for manuelle installationer og deraf følgende spildtid hos brugerne, da programmer og opdateringer distribueres fra centralt hold.

Windows Configuration

Administrer Windows-applikationer, systemindstillinger og sikkerheds opdateringer.

Mobile Device Management

Administration af mobile devices er fuldt integreret i CapaInstaller og muliggør central håndtering af politikker i én og samme konsol uanset platform.

DOWNLOAD DATASHEET

Software Deployment

Installer, afinstaller og opdater software på mobile enheder, macOS og Windowscomputere.

Patch Management

Patch Management er løsningen til implementering af en skalerbar og dynamisk Change Management process i forbindelse med udrulning af Windows opdateringer.

DOWNLOAD DATASHEET

Asset Management

CapaInstaller Asset Management er en dynamisk løsning, som giver enkel og effektiv administration af både software-, user- og hardware assets.

DOWNLOAD DATASHEET

OS Deployment

CapaInstaller Operating System (OS) Deployment muliggør konfiguration, udrulning og vedligehold af Windows OS og understøtter Change Management processer.

DOWNLOAD DATASHEET

Utilization Index

Måling og visning af startup- og logontider, computerydeevne i forhold til brugeroplevelsen samt funktioner til optimering af SW-installation på Windows-computere.

DOWNLOAD DATASHEET

Power Management

Power Management er løsningen, der gør det nemt at styre energiforbruget på computere – en simpel måde at opnå betydelig besparelse, uden at medarbejderne påvirkes.

DOWNLOAD DATASHEET

CapaDrivers

CapaDrivers scanner løbende efter de nyeste driver pakker fra Lenovo, Dell, HP og Microsoft. Disse konverteres til driver content pakker, som automatisk downloades og importeres af Cloud Updater-pakken.

DOWNLOAD DATASHEET

CapaPacks til CapaInstaller

CapaPacks er en abonnementsservice, der giver adgang til opdaterede CapaInstaller-pakketerede versioner af et stort antal tredjepartssoftware.

DOWNLOAD DATASHEET

Ja tak – giv mig hurtig syn for sagen

Lad os vise dig, hvordan CapaSystems kan hjælpe jeres virksomhed

4 + 12 =

Endpoint Management

Nyheder inden for Unified Endpoint Management

Infrastruktur opgraderes

Vi er i gang med at opgradere vores infrastruktur, så CapaInstaller Products, også kendt som...

Easy-to-use Android MDM

CapaOne Android is the latest solution from CapaSystems, a Danish company. It is an Android MDM...