CapaSystems

Karrieremuligheder

 

CapaSystems søger løbende nye kolleger til spændende og udfordrende jobs. Ledige stillinger vil blive offentliggjort på denne side.

Kontakt os for mere information

Skal du være en del af teamet?

Hos CapaSystems er sparring og vidensdeling vigtige nøgleord. Tonen er fri og præget af et stærkt kollegialt sammenhold i en flad organisation, hvor medarbejderne i høj grad er med til at sætte dagsordenen.

Vi kan tilbyde:

  • et alsidigt job med spændende udfordringer og mulighed for personlig og faglig udvikling
  • dygtige og engagerede kolleger i et uformelt arbejdsmiljø
  • store muligheder for at præge dit jobindhold

Ledige stillinger

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket – men tager gerne imod uopfordrede ansøgninger.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger og evaluerer naturligvis seriøst det fremsendte materiale.

Send venligst din uopfordrede ansøgning direkte til: [email protected]

CapaSystems værdier

 Dette er vigtigt for os. Er det vigtigt for dig?

Troværdighed

Som leverandør af software er troværdighed helt vitalt. Vores kunder skal vide, at vi mener, hvad vi siger – og siger hvad vi mener, og at de kan trygt benytte sig af vores produkt – vi gennemtester alt, inden vi releaser.

Innovation

Det er helt naturligt, at innovation er en af grundstenene i CapaSystems værdisæt – uden kontinuerlig udvikling af vores produkter er vores fremtid på markedet usikker. Vi forsøger derfor hver dag at udfordre og ”flytte” hinanden.

Fleksibilitet

I en verden, der konstant er i bevægelse, er det vigtigt hele tiden at kunne følge med. Derfor er CapaSystems en fleksibel virksomhed, der er i stand til hele tiden at flytte os i den retning, vores kunder bevæger sig.

Hvorfor CapaSystems?

Optimal brug af IT
CapaSystems er en dansk ejet softwarevirksomhed, der giver IT-afdelinger i ind- og udland mulighed for at sikre deres brugere optimal udnyttelse af IT devices. Det gør vi ved at udvikle softwareløsninger, der er i stand til at informere, automatisere samt standardisere IT infrastrukturen og slutbrugerens IT-arbejdsredskab.

Vi er lydhøre
CapaSystems er fokuseret på at levere løsninger og services, der giver mærkbar værdi. Det er vigtigt for os, at vores kunder har følelsen af at være i centrum, og derfor tager vi input derfra seriøst og udvikler software, der indeholder den funktionalitet, som skal til for at sikre den mest optimale IT-arbejdsplads.

om capasystems

Hvorfor CapaInstaller?

Én løsning
CapaInstaller er én samlet løsning for alle enheder. CapaInstaller gør det nemt og ligetil at administrere alle jeres brugeres devices og computere. Med CapaInstaller får I en komplet løsning til administration af alle jeres enheder.

Nem daglig drift
Med et produkt der er nemt at bruge, kan I uddelegere administrative opgaver. CapaInstaller giver jer mulighed for at uddelegere administration af devices til andre afdelinger, mens I selv beholder både oveblik og indsigt.

Hvorfor PerformanceGuard?

Tag kontrollen med jeres IT
PerformanceGuard giver ægte performancemonitorering fra slutbrugernes perspektiv og fungerer hermed som slutbrugernes advokat. Få reelt indblik i jeres infrastrukturs performance og tag kontrollen med jeres IT! Med PerformanceGuard kan I være på forkant med udfordringerne i dagens IT-miljø.

Fakta frem for fornemmelser
Baser jeres IT-strategier på objektive fakta i stedet for mavefornemmelser og formodninger. Med PerformanceGuard kan I koncentrere jer om de sager, der virkelig betyder noget, hvad enten det er brugeroplevelse, kapacitetsplanlægning eller ledelsesrapportering.

Hvorfor CapaOne?

I behøver ikke være ekspert på det hele
CapaOne er CapaSystems cloudbaserede platform med fokus på alle de daglige IT-discipliner, der SKAL håndteres på ALLE endpoints – uden at du nødvendigvis behøver at være ekspert på dem alle.

Indsigt, administration og analyse i ét
Lige nu er CapaOne Reliability, CapaOne AdminOnDemand og CapaOne Updater en del af vores cloudbaserede platform – men flere produkter er på vej, alle med afsæt i at give jer mulighed for at få lettilgængelig indsigt, administration og analyse fra ALLE endpoints.