Nyheder

Danske CapaSystems udvikler software, der gør IT-afdelinger i ud- og indland i stand til at sikre optimal udnyttelse af IT devices hos deres brugere.

Vi har fokus på at levere løsninger og services, der giver værdi hos vores kunder.

Spørgsmål?

Ring til os på

+45 70 10 70 55

og hør mere om mulighederne

Hvorfor CapaSystems

Læs mere

Vores Kunder

Læs mere
PerformanceGuard AutoSteps

PerformanceGuard AutoSteps er CapaSystems nyeste skud på stammen.

Det nye tilkøbsproduktet bidrager til at sikre effektiv drift hos kunderne, der nu har mulighed for at kombinere syntetisk og end user monitorering i en og samme konsol.

Persondataforordningen og PerformanceGuard

EUs Persondataforordning (GDPR) træder i kraft den 25. maj 2018, og virksomheder skal være forberedte på, at forordningen medfører større ansvar og flere forpligtelser, når det drejer sig om håndtering af personoplysninger.

PerformanceGuard giver virksomheder mulighed for at kortlægge alle IT-systemer.

Outsourcing med PerformanceGuard

Danske virksomheder forventer at øge mængden af outsourcing de næste år – der skal være fokus på kerneforretningen, omkosterne skal reduceres og der er behov for fleksibilitet, når der er tale om IT-services.

Lad PerformanceGuard holde øje med eksterne leverandører og lave før- og eftermålinger, der giver indblik i, om I får, hvad I er lovet.

Persondataforordningen og CapaInstaller

EU’s Persondatafordning er lige om hjørnet og træder i kraft i 2018. Og det skærper de krav, der stilles til jer om, hvordan I håndterer persondata, sikkerhedspolitikker og dermed mobile devices.

Lever du op til EUs Persondataforordningens nye krav?