IT-sikkerhed: Gambler du?

1. november 2023
IT-sikkerhed

Gambler du med din virksomheds IT-sikkerhed?

IT-sikkerhed på endpoints: Vi kører lige nu en kampagne med fokus på IT-sikkerhed på alle endpoints i virksomheder i Danmark. Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek eller 12 måneder med CapaOne Drivers, hvor de første 3 måneder er uden omkostning.

Drivere, der ikke er opdateret, kan virke som en lille detalje i det store IT-sikkerhedsbillede.

Men lad dig ikke narre.

Denne til tider oversete faktor kan være dit systems svage punkt, som lader cyberangreb trænge ind, kompromittere kundedata og slå en alvorlig bule i virksomhedens omdømme og bundlinje.

it-sikkerhed

Gamle drivere = Et mål for cyberangreb

”Gamle” drivere er alt for ofte fyldt med sårbarheder, som kan udnyttes af cyberkriminelle og placere din virksomhed direkte i skudlinjen for angreb. Det er en unødvendig risiko, og i et teknologisk landskab, hvor angreb er mere avancerede end nogensinde, er det en chance, du ikke har råd til at tage.

Sikkerhed er mere end barrikader

IT-sikkerhed handler ikke kun om at have solide firewalls og sikkerhedskontroller på plads. Det handler om proaktivt at overvåge, opdatere og være et skridt foran potentielle trusler.

Måske tænker du; “Det sker ikke for os.”

Men kan du stå inde for det? Er det et væddemål, du er villig til at tage med din virksomheds essentielle data og kunders tillid?

Eksklusive tilbud:

I forbindelse med de unødvendige risici, som forældede drivere præsenterer, lancerer vi en eksklusiv kampagne for at hjælpe din virksomhed med at styrke IT-sikkerhed på endpoints.

Det handler om at forudse, forhindre og forberede.

CapaOne Security fra CapaSystems gør sikkerhedsovervågning af endpoints let og lige til. Der er tale om et dashboard, der giver dig overblikket over sikkerhedsniveauet på dine endpoints. Og skal dine drivere opdateres, så er det kun et klik, og det bliver fikset via CapaOne Drivers, der er koblet direkte op på CapaOne Security Dashboard.

CapaOne Drivers udmærker sig ved, at du kan automatisere tidskrævende driveropdateringer i fremtiden, så du ikke skal bruge tid på det.

Og det bedste af det hele: Du behøver ikke være eksperten. Lad CapaOne om det.

Få 3 MÅNEDER GRATIS med CapaOne Drivers

Du har nu mulighed for at signe up med CapaOne Drivers i 12 måneder, og så får du de første 3 måneder uden omkostning. Du kan altså sikre dine endpoints, lukke sikkerhedshullerne, og holde dine drivere ajour – nemt og lige til.

GRATIS sikkerhedstjek

Vil du vide præcis, hvor din virksomhed står i forhold til IT-sikkerheden på jeres endpoints? Book et gratis sikkerhedstjek med os, og vi vil på under en time live give dig et ”her og nu”-indblik i din virksomheds aktuelle sikkerhedsstatus.