PerformanceGuard

Har I tænkt over, hvad der gør jeres IT-systemer langsomme?

Stop med at bruge timevis hver dag på at finde de applikationer og processer, der stjæler ressourcer på jeres slutbrugeres computere.

  • IT-afdelingen sparer tid
  • Slutbrugerne bliver mere effektive
  • Virksomheden øger sin produktivitet

Alt for mange IT-afdelinger spilder alt for meget tid på at lede efter fejl. Ja, det er ikke bare IT-adelingen, der lider under fejl; hele virksomheden og alle slutbrugerne bliver også ramt – slutbrugerne rammes af irriterende ventetider, og virksomheden bliver ramt på produktivitet og konkurrenceevne.

I forbindelse med implementering af vores softwareløsninger tilbyder vi kurser, som du kan læse mere om ved at klikke her. Vi har derudover professionelle konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Læs mere om vores konsulentydelse ved at klikke her.

Spørgsmål?

Kontakt os på

+45 70 10 70 55

og hør mere om mulighederne

CitationstegnMed PerformanceGuard kan vi identificere konkrete problemer i vores infrastruktur på meget kort tid og uden behov for ekstern konsulentbistand…

Allan Christiansen
Infrastrukturchef, Region Hovedstaden,
Center for IT, Medico og Telefoni

PerformanceGuard

Læs mere

Vores Kunder

Læs mere
Information fra PerformanceGuard

PerformanceGuard AutoSteps

Vi kan tilføje PerformanceGuard AutoSteps til jeres eksisterende installation i løbet af ganske få minutter, hvilket giver jer både syntetisk og real end user monitoring.

I en og samme konsol kan I dermed få low cost 24/7 monitorering af forretningskritiske IT-services, spotte nedetid, som begyndte uden for arbejdstiden, inden brugerne bliver påvirket, lave ægte og uvildig SLA-evaluering og eliminere de blinde vinkler i jeres Performance Monitorering.

Læs mere om PerformanceGuard AutoSteps ved at klikke her

Netværks-målinger

Svartider, som slutbrugerne oplever dem, bliver ofte indrapporteret i et subjektivt lys; typisk når performance er dårlig. PerformanceGuard måler al netværksaktivitet og giver jer dermed yderst vigtig information om svartider, datastrømme, pakketab og meget mere. Med sådanne objektive data kan I meget hurtigere finde de reelle årsager til slutbrugernes oplevelse af dårlig performance.

PerformanceGuard viser, hvilke computer-processer der tilgår netværket, og med denne viden kan I nemt finde ud af, om uønskede applikationer bruger jeres netværk.

Netværks-ventetider

PerformanceGuard kan løbende måle ventetider (latency) mellem slutbrugernes computere og vigtige komponenter i jeres infrastruktur. Kendskab til netværks-ventetider er nøglen til vellykket troubleshooting.

Citrix

PerformanceGuard giver overblik over Citrix-performance på tværs af jeres server farm. PerformanceGuard måler Citrix-performance direkte på Citrix-serverne, og I kan dermed se information om enhver Citrix-session – selv når slutbrugerne forbinder sig fra enheder, som I ikke selv administrerer.

Windows Performance Counters

Windows performance counters er yderst vigtige i forbindelse med troubleshooting på Windows-computere, men det kan være en langsommelig opgave at indsamle denne type information – og oftest gør man det først, når problemerne er opstået. Med PerformanceGuard kan I løbende indsamle alle de Windows performance counters, I ønsker, fra alle relevante computere.

Avanceret TCP

PerformanceGuard leverer avancerede målinger til dybtgående troubleshooting: RTTs, Spurious RTOs, Fast Retransmits, Duplicate Acks og meget mere.

Computer-målinger

Få objektiv information om performance på slutbrugernes computere: CPU- og hukommelsesforbrug, disk I/O, opstarts- og logintider og meget mere. For at gøre det nemt at opdage ressourcetyve indsamler PerformanceGuard data per proces, så I kan finde sammenhænge mellem data på tværs af bestemte – eller alle – computere i jeres organisation.

PerformanceGuard Main Features

Performancemonitorering i realtid

PerformanceGuard indsamler performancedata fra alle slutbruger-computere og fra alle jeres servere. PerformanceGuard behandler løbende disse data og viser information om performance i realtid. PerformanceGuard opdager automatisk, hvis performance overskrider grænseværdier, og informerer jer, hvis mange slutbrugere oplever performanceproblemer samtidig.

Troubleshooting

Med PerformanceGuard kan I hurtigt opdage svigt blandt komponenterne i jeres infrastruktur. I kan hurtigt opdage flaskehalse, ligegyldigt om de opstår i jeres server-infrastruktur, på netværket eller på slutbrugernes computere.

Change Management QA

PerformanceGuard giver jer et præcist indblik i, hvordan ændringer påvirker slutbrugerne. Fordi PerformanceGuard løbende indsamler data, får I automatisk mulighed for at lave før-og-efter-målinger af effekten af jeres ændringer.

Dokumentation

Adgang til objektiv dokumentation af den daglige drift er nødvendig for at kunne træffe beslutninger baseret på facts og ikke følelser. PerformanceGuard dokumenterer performance, både når den lever op til forventningerne, og når der opstår problemer. Dermed kan I kvantificere ethvert produktivitetstab.

Kapacitetsplanlægning

PerformanceGuard informerer om, hvor mange brugere der tilgår en applikation, hvor meget data det genererer på netværket, og hvilke processer der er involveret. Få overblik over computere der trænger til opgraderinger, og hvilke computere der ikke gør – selvom de måske har været i drift så længe, at man skulle tro det.

Service Desk

Med PerformanceGuard kan jeres Service Desk hurtigt finde frem til, om et problem, der er rapporteret af en slutbruger, er begrænset til en enkelt computer, eller om problemet i virkeligheden påvirker mange computere. PerformanceGuard har dashboards, der viser netop den målrettede information, som en Service Desk har brug for. I kan tilpasse disse dashboards, så de passer til jeres organisations specifikke behov.

Sådan gør vi det