// Blurbs as Tabs */

Færdige Windows Images fra CapaSystems

Træt af at bruge tid og ressourcer på at holde jeres Windows Images fuldt opdaterede? Så er I ikke alene…

Færdige Windows Images med CapaImages er den hurtige vej

For at lette IT-afdelingens arbejde og frigøre kostbar tid, kan I ved et enkelt abonnement på CapaImages sikre, at I altid kan hente nye og færdige Windows Images hos CapaSystems – klar til brug.

I forbindelse med Microsofts opdateringer på Patch Tuesday, den anden tirsdag i hver måned, sikrer vi, at CapaImages ligger klar til download inden for ganske få arbejdsdage.

Med et altid opdateret image minimerer I den tid, det tager at køre en computer op/reinstallere.

 

Lad os kontakte dig med yderligere info om CapaImages

8 + 14 =

Tilgængelige images i CapaImages

  • Windows 7 – Enterprise – DA – 64-bit
  • Windows 7 – Enterprise – EN – 64-bit
  • Windows 10 – Enterprise – DA – 64-bit
  • Windows 10 – Enterprise – EN – 64-bit
  • Windows 10 – Professional – DA – 64-bit
  • Windows 10 – Professional – EN – 64-bi

Det er altid seneste version af Windows 10 (f.eks. 1709) der holdes opdateret.
Alle images er 100% hardware-uafhængige, lavet i et virtuelt miljø og bygget i WorkGroup, dermed er der ikke spor af domain policies og andet.
Det er en forudsætning, at du som kunde har en gyldig Windows-licensaftale med Microsoft.

Hvis du er interesseret i CapaImages, forudsætter det, at du gør brug af CapaInstaller

CapaImages abonnement

Et abonnement på CapaImages tegnes som minimum for 1 år ad gangen.

Individuelle tilretninger:
Skulle der efterfølgende være behov for individuelle tilretninger, så står CapaSystems konsulenter naturligvis til rådighed, hvis ikke I selv ønsker at bruge tiden på dette.

CapaImages – en del af CapaServices

CapaServices er standardløsninger, der tilfører værdi til jeres Windows-miljø. CapaServices er udviklet og vedligeholdes løbende af CapaFactory Team og er supporteret af CapaSystems Kundeservice – uden ekstra omkostninger. Ud over CapaImages tilbydes følgende CapaServices:

CapaDrivers gør det nemt både at installere drivere på nye maskiner og at opdatere drivere på eksisterende maskiner. Servicen understøtter over 90% af udvalgte producenters hardwaremodeller, når de er 5 år eller nyere. Det er ikke længere nødvendigt at downloade og integrere driverpakker fra producenterne, når jeres virksomhed får nye hardware-modeller.

Læs mere om CapaDrivers

Ved tilføjelse af CapaPacks er du altid et skridt foran i forhold til pakketering, distribution og sikkerhed. Med CapaPacks slipper du kort sagt for i tide og utide at skulle overvåge både sikkerheds- og featurerelease af det mest almindelige tredjepartssoftware og efterfølgende at klargøre denne til distribution.

 

Læs mere om CapaPacks

Drevkryptering med BitLocker er en nem og sikker måde at beskytte data på – specielt, hvis det implementeres og administreres ved hjælp af CapaInstaller. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt lokal data er beskyttet i forbindelse med tyveri eller uautoriseret adgang til computerne.

 

Læs mere om BitLocker

Med Windows 10 in-place upgrade fra CapaSystems behøver du ikke bruge ressourcer på en af it-afdelingens mest tidskrævende opgaver. Du behøver ikke selv opdatere eller reinstallere alle virksomhedens computere manuelt – med fare for at miste lokal data.

 

Læs mere om Windows 10 in-place upgrade

Se det live

Lad os vise dig, hvordan du kan spare både tid og penge med CapaInstaller

1 + 4 =