Performanceoptimering med CapaSystems

CapaSystems og vores partnere har stor erfaring med og kendskab til alle de udfordringer, der ligger i at identificere årsagen til nedsat performance

CapaSystems sørger for

N

At identificere, om der opleves problemer på computeren, og hvor i infrastrukturen problemet er opstået

N

At dele vores viden med jeres interne ressourcer, så I får opbygget kompetencer til fremadrettet at opretholde en god performance på jeres computere

N

At finde gode og solide løsninger, der sikrer, at I ikke kommer til at stå i samme situation igen

“I takt med at antallet af klienter eskalerede, kunne jeg godt se, at hvis ikke vi skulle slide os selv op, fik vi brug for at automatisere nogle af opgaverne i forbindelse med opdatering af vores maskiner.  Prisen kontra den effektivitet, vi blev tilbudt, gjorde CapaSystems til vinder…”

Ulrik Jørgensen

IT-Chef, Operations Support Wings

Performanceoptimering

CapaSystems og vores partnere har stor erfaring med og kendskab til alle de udfordringer, der ligger i at identificere årsagen til nedsat performance. Vi fejlsøger, tester og udfører root cause analysis uden at dagligdagen belastes yderligere for de berørte brugere.

CapaSystems tilbyder on-site at hjælpe dig med at få identificeret og/eller elimineret de performanceudfordringer, du oplever. Vores mål er, at dine slutbrugere ikke skal opleve unødvendig spildtid ved brug af de IT-services eller det udstyr, de har stillet til rådighed.

Få hurtigt fjernet de performanceudfordringer dine slutbrugere oplever med deres computere og skab grundlaget for en konstant og tilfredsstillende performance.

CapaSystems kan bidrage med IT-performance ekspertkompetencer inden for alle generelle områder og har såvel Microsoft- som Citrix-certificerede konsulenter stående klar til at rykke ud, når du har behov.

Tilsvarende samarbejder vi med en lang række nationale og internationale partnere inden for dette område.

Relevante services og funktioner

Få et godt tilbud

Lad os vise dig, hvordan du kan spare både tid og penge med PerformanceGuard – vi giver gerne et forpligtende tilbud

14 + 15 =

Nyheder inden for Unified Endpoint Management

Fra plus til minus til plus

Danske CapaSystems har knoklet sig tilbage til sorte tal på bundlinjen og vendt 6 års underskud...