Lad os
hjælpe dig...

BOOK KONSULENT

Performanceoptimering

Skema PgCapaSystems og vores partnere har stor erfaring med og kendskab til alle de udfordringer, der ligger i at identificere årsagen til nedsat performance. Vi fejlsøger, tester og udfører root cause analysis uden at dagligdagen belastes yderligere for de berørte brugere.

CapaSystems tilbyder on-site at hjælpe dig med at få identificeret og/eller elimineret de performanceudfordringer, du oplever. Vores mål er, at dine slutbrugere ikke skal opleve unødvendig spildtid ved brug af de IT-services eller det udstyr, de har stillet til rådighed.

Få hurtigt fjernet de performanceudfordringer dine slutbrugere oplever med deres computere og skab grundlaget for en konstant og tilfredsstillende performance.

CapaSystems kan bidrage med IT-performance ekspertkompetencer indenfor alle generelle områder og har såvel Microsoft- som Citrix-certificerede konsulenter stående klar til at rykke ud, når du har behov.

Tilsvarende samarbejder vi med en lang række nationale og internationale partnere indenfor dette område.

 

CapaSystems sørger for:

  • at identificere, om der opleves problemer på computeren, og hvor i infrastrukturen problemet er opstået
  • at finde gode, solide løsninger, der sikrer, at I ikke kommer til at stå i samme situation igen
  • at dele vores viden med jeres interne ressourcer, så I får opbygget kompetencer til fremadrettet at opretholde en god performance på jeres computere

 

Læs mere om vores performanceoptimeringsløsning ved at klikke her.

 

Hvis du er interesseret i at læse om andre fordele ved at anvende produktet PerformanceGuard, kan du læse mere om Performance Monitoring-fordele ved at klikke her.

Sådan gør vi det