Kontakt til

CapaSystems

 

Hvis du er kunde hos CapaSystems og har spørgsmål til dit produkt, kan du kontakte vores IT support. Find informationerne under Kundeservice

HQ Taastrup

CapaSystems A/S
Roskildevej 342C
DK-2630 Taastrup

+45 70 10 70 55

 

Afdeling – Jylland

Adelgade 19
DK-8660 Skanderborg

Kontakt os

11 + 14 =

Kontakt gerne salgsteamet direkte:

Claus Holm Andresen

Claus Holm Andresen

Chief Commercial Officer (Øst)

Simon Højlund

Simon Højlund

KAM - Head of Partnerships (Øst)

Dennis Fogh Lind Haubjerg

Dennis Fogh Lind Haubjerg

Key Account Manager (Vest)

Patric Steen

Patric Steen

Account Manager (Sverige)

Jakob Fogde

Jakob Fogde

Key Account Manager (Vest)

Hvorfor CapaSystems?

Optimal brug af IT
CapaSystems er en dansk ejet softwarevirksomhed, der giver IT-afdelinger i ind- og udland mulighed for at sikre deres brugere optimal udnyttelse af IT devices. Det gør vi ved at udvikle softwareløsninger, der er i stand til at informere, automatisere samt standardisere IT infrastrukturen og slutbrugerens IT-arbejdsredskab.

Vi er lydhøre
CapaSystems er fokuseret på at levere løsninger og services, der giver mærkbar værdi. Det er vigtigt for os, at vores kunder har følelsen af at være i centrum, og derfor tager vi input derfra seriøst og udvikler software, der indeholder den funktionalitet, som skal til for at sikre den mest optimale IT-arbejdsplads.

om capasystems

Hvorfor CapaInstaller?

Én løsning
CapaInstaller er én samlet løsning for alle enheder. CapaInstaller gør det nemt og ligetil at administrere alle jeres brugeres devices og computere. Med CapaInstaller får I en komplet løsning til administration af alle jeres enheder.

Nem daglig drift
Med et produkt der er nemt at bruge, kan I uddelegere administrative opgaver. CapaInstaller giver jer mulighed for at uddelegere administration af devices til andre afdelinger, mens I selv beholder både oveblik og indsigt.

Hvorfor PerformanceGuard?

Tag kontrollen med jeres IT
PerformanceGuard giver ægte performancemonitorering fra slutbrugernes perspektiv og fungerer hermed som slutbrugernes advokat. Få reelt indblik i jeres infrastrukturs performance og tag kontrollen med jeres IT! Med PerformanceGuard kan I være på forkant med udfordringerne i dagens IT-miljø.

Fakta frem for fornemmelser
Baser jeres IT-strategier på objektive fakta i stedet for mavefornemmelser og formodninger. Med PerformanceGuard kan I koncentrere jer om de sager, der virkelig betyder noget, hvad enten det er brugeroplevelse, kapacitetsplanlægning eller ledelsesrapportering.

Hvorfor CapaOne?

I behøver ikke være ekspert på det hele
CapaOne er CapaSystems cloudbaserede platform med fokus på alle de daglige IT-discipliner, der SKAL håndteres på ALLE endpoints – uden at du nødvendigvis behøver at være ekspert på dem alle.

Indsigt, administration og analyse i ét
Lige nu er CapaOne Reliability, CapaOne AdminOnDemand og CapaOne Updater en del af vores cloudbaserede platform – men flere produkter er på vej, alle med afsæt i at give jer mulighed for at få lettilgængelig indsigt, administration og analyse fra ALLE endpoints.