CapaOne

CapaOne er CapaSystems cloudbaserede platform med fokus på alle de daglige IT-discipliner, der SKAL håndteres på ALLE endpoints – uden at du nødvenligvis behøver at være ekspert på dem alle

 

 

 

 

 

 

Det får du med CapaOne

 

N

INDSIGT

Få indsigt i alle endpoints – viser, hvad der foregår og fremhæver det, der kræver opmærksomhed nu og her

N

ADMINISTRATION

Administrer alle endpoints – få løsning på alt, der er fundet og fremhævet i forbindelse med scanningen

N

ANALYSE

Analysér og rapporter alle informationer indsamlet fra ALLE endpoints

”Med CapaOne har vi udviklet en cloudbaseret platform, hvor vi skaber produkter, der hjælper vores kunder med komplekse opgaver, uden de skal være eksperter på området. Lige nu har vi udviklet CapaOne Reliability og CapaOne Updater, men der er flere produkter på vej til vores cloudbaserede platform.”

Martin Søndergaard

CPO, CapaSystems

CapaOne  – håndtér de daglige IT-opgaver i skyen

CapaOne Reliability

Målingerne, der serveres i et enkelt og overskueligt UI, er direkte relateret til, hvad brugeren oplever her og nu. De er baseret på den velkendte reliability value fra Windows – hvor CapaOne Reliability udmærker sig ved at samle ALLE reliability values for ALLE maskiner i virksomheden og dermed giver det fulde overblik.

CapaOne Updater

Automatisk opdatering af tredjepartssoftware holder dine enheder sikre mod farlige sårbarheder og angreb. Proaktiv Patch Management ved brug af CapaOne Updater giver netværkssikkerhed, mens den forhindrer udnyttelse, ransomware og andre trusler.

Ja tak – giv mig hurtig syn for sagen

Lad os vise dig, hvordan produkterne CapaOne Reliability og CapaOne Updater kan hjælpe jeres virksomhed

14 + 11 =