CapaOne

CapaOne er CapaSystems cloudbaserede platform med fokus på alle de daglige IT-discipliner, der SKAL håndteres på ALLE endpoints – uden at du nødvenligvis behøver at være ekspert på dem alle. Kombinér alt fra AdminOnDemand, Updater og Reliability i en samlet pakke eller vælg de enkelte produkter hver for sig.

Understøtter ALLE deployment-produkter – heruder f.eks. CapaInstaller, SCCM og Intune.

 

CapaOne  – håndtér de daglige IT-opgaver i skyen

AdminOnDemand

Privileged Access Management (PAM) giver dig ro i maven, når brugerne selv skal håndtere installationer. Ingen grund til at bekymre sig om utilsigtede ændringer, som kan få alvorlige sikkerhedsmæssige konsekvenser, da AdminOnDemand automatisk styrer op- og nedskalering af brugerrettigheder. Dermed styrkes jeres IT-sikkerhed.

Reliability

Målingerne, der serveres i et enkelt og overskueligt UI, er direkte relateret til, hvad brugeren oplever her og nu. De er baseret på den velkendte reliability value fra Windows – hvor Reliability udmærker sig ved at samle ALLE reliability values for ALLE maskiner i virksomheden, og dermed giver det fulde overblik.

Updater

Automatisk opdatering af tredjepartssoftware holder dine enheder sikre mod farlige sårbarheder og angreb. Proaktiv Patch Management ved brug af Updater giver netværkssikkerhed, mens den forhindrer udnyttelse, ransomware og andre trusler. Agenten scanner og viser, hvis der ligger opdateringer, som bør håndteres.

Det får du med CapaOne

 

N

INDSIGT

Få indsigt i alle endpoints – viser, hvad der foregår og fremhæver det, der kræver opmærksomhed nu og her

N

ADMINISTRATION

Administrer alle endpoints – få løsning på alt, der er fundet og fremhævet i forbindelse med scanningen

N

ANALYSE

Analysér og rapporter alle informationer indsamlet fra ALLE endpoints

”Med CapaOne har vi udviklet en cloudbaseret platform, hvor vi skaber produkter, der hjælper vores kunder med komplekse opgaver, uden de skal være eksperter på området. Lige nu har vi udviklet AdminOnDemand, Reliability og Updater, men der er flere produkter på vej til vores cloudbaserede platform.”

Martin Søndergaard

CPO, CapaSystems

Ja tak – giv mig hurtig syn for sagen

Lad os vise dig, hvordan produkterne AdminOnDemand, Reliability og kan hjælpe jeres virksomhed

13 + 6 =