Få et godt tilbud

Er du interesseret i at vide, hvad vi kan gøre for din forretning?

Få en pris og lad os vise dig, hvordan du kan spare både tid og penge med CapaSystems løsninger – herunder CapaInstaller, PerformanceGuard og vores CapaServices

Få et tilbud:

2 + 2 =

gratis demo

Hvorfor CapaSystems?

Optimal brug af IT
CapaSystems er en dansk ejet softwarevirksomhed, der giver IT-afdelinger i ind- og udland mulighed for at sikre deres brugere optimal udnyttelse af IT devices. Det gør vi ved at udvikle softwareløsninger, der er i stand til at informere, automatisere samt standardisere IT infrastrukturen og slutbrugerens IT-arbejdsredskab.

Vi er lydhøre
CapaSystems er fokuseret på at levere løsninger og services, der giver mærkbar værdi. Det er vigtigt for os, at vores kunder har følelsen af at være i centrum, og derfor tager vi input derfra seriøst og udvikler software, der indeholder den funktionalitet, som skal til for at sikre den mest optimale IT-arbejdsplads.

om capasystems

Hvorfor CapaInstaller?

Én løsning
CapaInstaller er én samlet løsning for alle enheder. CapaInstaller gør det nemt og ligetil at administrere alle jeres brugeres devices og computere. Med CapaInstaller får I en komplet løsning til administration af alle jeres enheder.

Nem daglig drift
Med et produkt der er nemt at bruge, kan I uddelegere administrative opgaver. CapaInstaller giver jer mulighed for at uddelegere administration af devices til andre afdelinger, mens I selv beholder både oveblik og indsigt.

Hvorfor PerformanceGuard?

Tag kontrollen med jeres IT
PerformanceGuard giver ægte performancemonitorering fra slutbrugernes perspektiv og fungerer hermed som slutbrugernes advokat. Få reelt indblik i jeres infrastrukturs performance og tag kontrollen med jeres IT! Med PerformanceGuard kan I være på forkant med udfordringerne i dagens IT-miljø.

Fakta frem for fornemmelser
Baser jeres IT-strategier på objektive fakta i stedet for mavefornemmelser og formodninger. Med PerformanceGuard kan I koncentrere jer om de sager, der virkelig betyder noget, hvad enten det er brugeroplevelse, kapacitetsplanlægning eller ledelsesrapportering.

Hvorfor CapaOne?

I behøver ikke være ekspert på det hele
CapaOne er CapaSystems cloudbaserede platform med fokus på alle de daglige IT-discipliner, der SKAL håndteres på ALLE endpoints – uden at du nødvendigvis behøver at være ekspert på dem alle.

Indsigt, administration og analyse i ét
Lige nu er CapaOne Reliability, CapaOne AdminOnDemand og CapaOne Updater en del af vores cloudbaserede platform – men flere produkter er på vej, alle med afsæt i at give jer mulighed for at få lettilgængelig indsigt, administration og analyse fra ALLE endpoints.