CapaPacks til CapaInstaller

CapaPacks fra CapaSystems gør det let, billigt og sikkert for dig konstant at være ajour med de sikkerhedsopdateringer, der løbende kommer til mange standardprogrammer

Vær et skridt foran med CapaPacks til Capainstaller

Ved tilføjelse af CapaPacks til CapaInstaller er du altid et skridt foran i forhold til sikkerhed, pakketering, distribution og rapportering.

Med CapaPacks slipper du kort sagt for i tide og utide at skulle overvåge både sikkerheds- og featurerelease af den mest almindelige tredjepartssoftware og efterfølgende at klargøre denne til distribution.

Det klarer CapaPacks – let, billigt og sikkert.

Lad os kontakte dig med mere info om CapaPacks

5 + 4 =

CapaPacks er for dig, der ønsker

N

at være sikkerhedsopdateret på alt standardsoftware inkluderet i CapaPacks

N

at spare tid og ressourcer på pakketering af standardsoftware

N

at få standardiseret versioneringen af standardsoftware

N

at gøre brug af alle CapaInstaller-fordele som f.eks. fejlsøgning via loggen

N

at føle tryghed ved, at der er taget hånd om alle user settings

Seneste pakker til download

CapaPacks fra CapaSystems er softwarepakker i høj kvalitet – lavet af erfarne konsulenter.

Teamet bag CapaPacks sikrer, at der laves nye pakker hurtigst muligt efter den nye softwareversion er frigivet fra producenten.

 

CapaPacks – en del af CapaServices

CapaServices er standardløsninger, der tilfører værdi til jeres Windows-miljø. CapaServices er udviklet og vedligeholdes løbende af CapaFactory Team og er supporteret af CapaSystems Kundeservice – uden ekstra omkostninger. Ud over CapaPacks tilbydes følgende CapaServices:

CapaDrivers gør det nemt både at installere drivere på nye maskiner og at opdatere drivere på eksisterende maskiner. Servicen understøtter over 90% af udvalgte producenters hardwaremodeller, når de er 5 år eller nyere. Det er ikke længere nødvendigt at downloade og integrere driverpakker fra producenterne, når jeres virksomhed får nye hardware-modeller.

 

Læs mere om CapaDrivers

For at lette IT-afdelingens arbejde og frigøre kostbar tid kan I med et abonnement på CapaImages sikre, at I altid kan hente nye og fuldt opdaterede Windows images hos CapaSystems – klar til brug. I forbindelse med Microsofts månedlige opdateringer sikrer vi, at CapaImages ligger klar til download inden for ganske få arbejdsdage.

 

Læs mere om CapaImages

Drevkryptering med BitLocker er en nem og sikker måde at beskytte data på – specielt, hvis det implementeres og administreres ved hjælp af CapaInstaller. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt lokal data er beskyttet i forbindelse med tyveri eller uautoriseret adgang til computerne.

 

Læs mere om BitLocker

Med CapaWinUpgrade fra CapaSystems behøver du ikke bruge ressourcer på en af it-afdelingens mest tidskrævende opgaver. Du behøver ikke selv opdatere eller reinstallere alle virksomhedens computere manuelt – med fare for at miste lokal data.

 

Læs mere om CapaWinUpgrade

Se det live

Lad os vise dig, hvordan du kan spare både tid og penge med CapaInstaller

6 + 1 =