Privatlivspolitik

Cookie- & Privatlivspolitik

Cookies

Når du besøger CapaSystems websites, indsamler vi data omkring dit besøg for at kunne tilpasse og forbedre vores indhold. Det gøres ved hjælp af cookies.

Cookies anvendes på en meget stor andel af virksomheders websites til at optimere brugernes oplevelse af det pågældende site. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette indhold.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Vælger du at slette eller blokere cookies, kan det viste indhold ændres og/eller optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder dig arrangementer, downloader whitepapers m.m.

 

Hvilke oplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på, samt evt. faglige interesser. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne eller efter telefonisk kontakt behandles desuden: Navn, stilling/funktion, virksomhed, telefonnummer og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med download af materiale eller tilmelding til arrangement, abonnement på nyhedsmails eller telefonisk kontakt.
Vi videregiver eller sælger ingen persondata til tredjepart.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev og markedsføre vores services.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er specificeret herunder. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Du kan altid henvende dig til os på e-mail: info@capasystems.com og bede om, at dine oplysninger bliver slettet.

 

Nyhedsbreve og andre materialer fra website

Ved afgivelse af kontaktoplysninger i forbindelse med download af materialer fra websitet eller tilmelding til nyhedsbreve registrerer vi kontaktoplysninger. Formålet med registreringen er levering af det relevante materiale og markedsføring. Vi opbevarer oplysningerne, indtil du afmelder dig alle services og i en periode på 2 år derefter, eller ved efterfølgende kontakt, da i 2 år efter seneste kontakt.

 

Arrangementer

Ved tilmelding til arrangementer registrerer vi dine kontaktoplysninger og andre oplysninger, der er relevante i forhold til arrangementets afholdelse. Vi gemmer og benytter dine kontaktoplysninger med henblik på senere opfølgning og markedsføring. Oplysninger gemmes i 2 år efter seneste kontakt.

 

Telefonisk kontakt

Ved telefonisk kontakt vil vi i nogle tilfælde registrere dine kontaktoplysninger. Når vi registrerer oplysninger, vil du blive informeret om det i telefonen. Vi gemmer og benytter dine kontaktoplysninger med henblik på senere opfølgning og markedsføring. Oplysninger gemmes i 2 år efter seneste kontakt.

 

Kundeforhold

I forbindelse med kundeforhold registrerer vi kontaktoplysninger på relevante medarbejdere hos kunden med henblik på at kunne sende servicemeddelelser om vores produkt til de pågældende personer. Oplysninger gemmes men kan altid slette ved henvendelse til info@capasystems.com.

 

Registrering på initiativ af CapaSystems

CapaSystems kan i nogle tilfælde vælge at registrere kontaktoplysninger på en person, som vi mener er relevant kommunikationsmæssigt og som kan have gavn af ydelser fra CapaSystems. Den pågældende person vil altid blive informeret om, at vedkommende bliver registreret, og vil til en hver tid kunne anmode om at blive slettet. Oplysninger gemmes i 2 år efter seneste kontakt.

 

Brug af underleverandører

Vi benytter nogle tjenester til opbevaring og behandling af data. De pågældende tjenester behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

 

Indsigt og klager

Ifølge gældende ret kan du få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der registreres oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via vores kontaktformular under menupunktet ”Kontakt”

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver og dataansvarlig

Websitet ejes og publiceres af:
CapaSystems A/S
Roskildevej 342C
2630 Taastrup
Telefon: +45 70 10 70 55
E-mail: info@capasystems.com