Privatlivspolitik

 

Cookies

Når du besøger CapaSystems websites, indsamler vi data omkring dit besøg for at kunne tilpasse og forbedre vores indhold. Det gøres ved hjælp af cookies.

Cookies anvendes på en meget stor andel af virksomheders websites til at optimere brugernes oplevelse af det pågældende site. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette indhold.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Vælger du at slette eller blokere cookies, kan det viste indhold ændres og/eller optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder dig arrangementer, downloader whitepapers m.m.

Hvilke oplysninger
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på, samt evt. faglige interesser. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne eller efter telefonisk kontakt behandles desuden: Navn, stilling/funktion, virksomhed, telefonnummer og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med download af materiale eller tilmelding til arrangement, abonnement på nyhedsmails eller telefonisk kontakt.
Vi videregiver eller sælger ingen persondata til tredjepart.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev og markedsføre vores services.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er specificeret herunder. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Du kan altid henvende dig til os på e-mail: info@capasystems.com og bede om, at dine oplysninger bliver slettet.

Nyhedsbreve og andre materialer fra website
Ved afgivelse af kontaktoplysninger i forbindelse med download af materialer fra websitet eller tilmelding til nyhedsbreve registrerer vi kontaktoplysninger. Formålet med registreringen er levering af det relevante materiale og markedsføring. Vi opbevarer oplysningerne, indtil du afmelder dig alle services og i en periode på 2 år derefter, eller ved efterfølgende kontakt, da i 2 år efter seneste kontakt.

Arrangementer
Ved tilmelding til arrangementer registrerer vi dine kontaktoplysninger og andre oplysninger, der er relevante i forhold til arrangementets afholdelse. Vi gemmer og benytter dine kontaktoplysninger med henblik på senere opfølgning og markedsføring. Oplysninger gemmes i 2 år efter seneste kontakt.

Telefonisk kontakt
Ved telefonisk kontakt vil vi i nogle tilfælde registrere dine kontaktoplysninger. Når vi registrerer oplysninger, vil du blive informeret om det i telefonen. Vi gemmer og benytter dine kontaktoplysninger med henblik på senere opfølgning og markedsføring. Oplysninger gemmes i 2 år efter seneste kontakt.

Kundeforhold
I forbindelse med kundeforhold registrerer vi kontaktoplysninger på relevante medarbejdere hos kunden med henblik på at kunne sende servicemeddelelser om vores produkt til de pågældende personer. Oplysninger gemmes men kan altid slette ved henvendelse til info@capasystems.com.

Registrering på initiativ af CapaSystems
CapaSystems kan i nogle tilfælde vælge at registrere kontaktoplysninger på en person, som vi mener er relevant kommunikationsmæssigt og som kan have gavn af ydelser fra CapaSystems. Den pågældende person vil altid blive informeret om, at vedkommende bliver registreret, og vil til en hver tid kunne anmode om at blive slettet. Oplysninger gemmes i 2 år efter seneste kontakt.

Brug af underleverandører
Vi benytter nogle tjenester til opbevaring og behandling af data. De pågældende tjenester behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager
Ifølge gældende ret kan du få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der registreres oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via vores kontaktformular under menupunktet ”Kontakt”

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver og dataansvarlig
Websitet ejes og publiceres af:
CapaSystems A/S
Roskildevej 342C
2630 Taastrup
Telefon: +45 70 10 70 55
E-mail: info@capasystems.com

Download gratis whitepaper om slutbrugersimulering

Download gratis whitepaper om slutbrugersimulering

 

"Løs hastighedsproblemer med slutbrugersimulering"

 

En nylig undersøgelse viste, at danske ansatte i gennemsnit spilder 144 timer på langsomme computere om året. For en virksomhed på 500 ansatte betyder det hundredtusindvis af kroner.

I dette whitepaper lærer du, hvordan du minimerer ventetid ved at holde jeres IT-leverandører fast på deres serviceaftaler.

 

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper

 

"I den digitale tidsalder er medarbejderne (også) den reelle succesfaktor"

 

I den digitale tidsalder planlægger medarbejderne deres karriere med udgangspunkt i de konstant skiftende muligheder, der præsenteres for dem.

Derfor er konkurrenceevnen vigtigere for virksomheder end nogensinde før - det er nødvendigt at præsentere virksomheden så attraktiv som muligt - både for eksisterende såvel som for fremtidige medarbejdere.

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper

 

"Sådan vælger du den rigtige softwareleverandør"

 

Leverandører er der nok af, og de ringer i tide og utide for at præsentere deres løsninger.

CapaSystems har lavet en hurtig guide med helt konkrete råd til, hvad I skal være opmærksomme på, når I overvejer at skifte softwareleverandør eller ønsker at integrere et nyt system i jeres organisation.

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper om IT-chefens rolle i nutidens virksomhed

Download gratis whitepaper om IT-chefens rolle i nutidens virksomhed

 

"CIO som forretningsudvikler"

 

Det er afgørende for virksomhedens CIO at være i stand til at udpege, vælge og evaluere de IT-services, der giver maksimal indsigt, øger vækst og produktivitet. Det kræver værktøjer, der giver opdateret og operationel indsigt i tjenesternes funktionalitet og stabilitet.

 

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

medarbejdertilfredshed

Download gratis whitepaper


Mix af personlige og forretningsmæssige applikationer på et og samme IT-device kan give IT-afdelingerne sikkerhedsmæssige grå hår.

 

Tilmeld dig nu og få stillet læselysten. 

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper

 

"Analysér infrastrukturen og brug tiden effektivt"

 

Performanceproblemer og lange login-tider kan meget let få negativ indflydelse på virksomhedens eller organisationens bundlinje - og det kan være svært at identificere årsagen til problemerne med traditionelle løsningsmodeller.

End-user performance analytics giver imidlertid et samlet overblik, som favner hele infrastrukturen – lige fra slutbruger til netværk og serverapplikationer. Det giver et præcist, faktabaseret grundlag for at afhjælpe aktuelle problemer og for at tage fremtidige problemer i opløbet.

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv lidt klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper

Download gratis whitepaper

 

"Bring Your Own Device giver søvnløse nætter"

 

Mix af personlige og forretningsmæssige applikationer på et og samme IT-device kan give IT-afdelingerne sikkerhedsmæssige grå hår.

Ingen tvivl om, at det er smidigt og omkostningsbesparende for både bruger og arbejdsgiver. Men hvad med virksomhedens sikkerhed i dette univers af personlige og business apps, som Bring Your Own Device-kultur (BYOD) bidrager med?

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv lidt klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper om Skygge-IT

 

"Få Skygge-IT ud i lyset"

 

Det giver udfordringer, når medarbejdere og forretningsdivisioner køber teknologi og IT-services uden om

IT–afdelingen. Man mister let overblik over økonomi,

aftaler og placering af centrale informationer – og placeres ansvaret for support ikke hensigtsmæssigt fra dag ét, kan man let opleve såvel driftsforstyrrelser som interne

gnidninger, når IT–afdelingen tvinges til at tage ansvar

for systemer, afdelingen ikke har andel i.

 

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.

Download gratis whitepaper

 

"Fra drift til strategi"

 

I kender det uden tvivl og slås sikker med det dagligt - ønsket om at øge automatiseringen i hele virksomheden, så konkurrenceevnen stiger samtidig med at brugertilfredsheden højnes. Der er tale om en virkelig svær balancegang, som kun de færreste lykkes med.

 

 

Download CapaSystems whitepaper og bliv klogere på dette område.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage et link til vores gratis Whitepaper i din indbakke.