- en sikkerhedsrisiko for forretningen

Skygge-IT

PerformanceGuard bringer Skygge-IT ud i lyset

Skygge-IT

Det giver udfordringer, når medarbejdere og forretningsdivisioner køber teknologi og IT-services uden om IT-afdelingen, der tvinges til at tage ansvar for systemer, afdelingen reelt set ikke har andel i.

Sikkerheden står for fald, og IT-afdelingen har på ingen måde overblikket over:

 

  • placering af forretningskritiske informationer eller personfølsom data
  • aftaler
  • økonomi

Det er muligt at få overblikket over alle applikationer, web- og cloudservices, der anvendes på tværs af virksomheden.

IT-afdelingen kan få kontrollen og sikre, at forretningskritiske informationer og personfølsom data ikke “flyder” rundt i ukendte systemer.

Vi kalder det PerformanceGuard

Med PerformanceGuard kan du blandt andet:
  • identificere præcis, hvor på internettet en given IT-service behandler og gemmer virksomhedens data – herunder personfølsom data
  • monitorere performance, netværks-, applikations- og brugeradfærd på tværs af hele infrastrukturen – såvel internt som eksternt.
  • handle proaktivt ved blandt andet at registrere potentielle problemer med for eksempel oppetid eller performance, før det bliver et problem.
  • stille eksakte, systemtekniske data fra hele infrastrukturen til rådighed, som gør det markant nemmere for IT-afdelingen at identificere den grundlæggende årsag til eventuelle problemer.

CitationstegnKontrollen og ensretningen står for fald; virksomhedens forretningsdivisioner og medarbejdere anvender i stigende grad IT-værktøjer og services uden IT-afdelingens medvirken.

Kilde: Whitepaper
“Få Skygge-IT ud i lyset”,
CapaSystems

Yderligere informationer

Se webinar omkring Skygge-IT
Læs whitepaper omkring Skygge-IT