Effektiv Device Management

– med fokus på sikkerhed

CapaInstaller reducerer spildtid og manuelle processer ved at skabe overblik og adgang til central administration af computere og mobile devices – nu med vores abonnementservicen CapaImages direkte indbygget. Denne release tilbyder også integration til Android Enterprise samt Zero-touch enrollment til Android devices

Enkel og komplet Device Management-løsning

  • Enkel IT-infrastruktur til softwareudrulning
  • Mindre konfiguration og vedligeholdelse
  • Hurtig softwareopdatering

Skal du administrere alle virksomhedens computere og devices, er danske CapaInstaller den enkle og komplette Device Management-løsning – uanset hvilken platform der er tale om; Windows, Android, Knox, Chromebook, iOS, iPad OS eller macOS.

Vi hjælper dig med at reducere de samlede udgifter til installation, administration og vedligeholdelse af computere og mobile devices.

Vi har bygget vores abonnementservice CapaImages direkte ind i CapaInstaller, og de nye og fuldt opdaterede Windows-images kan derfor ganske enkelt opdateres via konsollen, hvis man har tilkøbt servicen. CapaInstaller 6.0 tilbyder også integration til Android Enterprise samt Zero-touch enrollment til Android devices.

 

CapaInstaller er for dig, der ønsker:

Større sikkerhed

Høj sikkerhed og effektiv datadeling

Mindre tidsforbrug

Reducering af tidsforbrug på udrulning, distribution og vedligehold

Komplet Device Management

CapaInstaller er den komplette Device Management-løsning - uanset platform

Fuldstændig kontrol

Komplet kontrol med computere og mobile devices

Standardisering af services

Fokus på centralisering og standardisering af dine IT-services med mindre konfiguration og vedligeholdelse

Hurtigere ROI

Opnå hurtigere ROI via lavere totalomkostninger på vedligeholdelse og administration

“I takt med at antallet af klienter eskalerede, kunne jeg godt se, at hvis ikke vi skulle slide os selv op, fik vi brug for at automatisere nogle af opgaverne i forbindelse med opdatering af vores maskiner.  Prisen kontra den effektivitet, vi blev tilbudt, gjorde CapaSystems til vinder…”

Ulrik Jørgensen, IT-Chef, Operations Support Wings

“Vi har ikke en kæmpe stor afdeling, så ressourcerne er begrænsede. Men når man har dette værktøj, så bliver hverdagen lettere, og vi har mulighed for at finde tid til at lave andre projekter. Vi har rent faktisk fået frigivet tid, der i sidste ende tilfalder brugerne ude i butikkerne…”

Ali Rezvani, IT Infrastructure Manager, Dagrofa

CapaInstaller moduler

At opnå tilfredse brugere, og samtidig optimere ressourceforbruget i it-afdelingen, kræver en gennemtestet og stabil Computer & Device Management-løsning, der har bevist, at disse udfordringer bliver taget op. Med CapaInstaller vil du opleve, at der ikke er brug for manuelle installationer og deraf følgende spildtid hos brugerne, da programmer og opdateringer distribueres fra centralt hold.

Asset Management

CapaInstaller Asset Management er en dynamisk løsning, som giver enkel og effektiv administration af både software-, user- og hardware assets.

DOWNLOAD DATASHEET

CapaPacks til CapaInstaller

CapaPacks er en abonnementsservice, der giver adgang til opdaterede CapaInstaller-pakketerede versioner af et stort antal tredjepartssoftware.

DOWNLOAD DATASHEET

Configuration Management

CapaInstaller Configuration Management giver central styring af softwareudrulning og øvrige konfigurationsændringer på alle Windows- baserede klienter og servere.

DOWNLOAD DATASHEET

Mobile Device Management

Administration af mobile devices er fuldt integreret i CapaInstaller og muliggør central håndtering af politikker i én og samme konsol uanset platform.

DOWNLOAD DATASHEET

Patch Management

Patch Management er løsningen til implementering af en skalerbar og dynamisk Change Management process i forbindelse med udrulning af Windows opdateringer.

DOWNLOAD DATASHEET

Power Management

Power Management er løsningen, der gør det nemt at styre energiforbruget på computere – en simpel måde at opnå betydelig besparelse, uden at medarbejderne påvirkes.

DOWNLOAD DATASHEET

CapaInstaller OS Deployment

CapaInstaller Operating System (OS) Deployment muliggør konfiguration, udrulning og vedligehold af Windows OS og understøtter Change Management processer.

DOWNLOAD DATASHEET

Utilization Index

Måling og visning af startup- og logontider, computerydeevne i forhold til brugeroplevelsen samt funktioner til optimering af SW-installation på Windows-computere.

DOWNLOAD DATASHEET

CapaDrivers

CapaDrivers scanner løbende efter de nyeste driverpakker fra Lenovo, Dell, HP og Microsoft. Disse konverteres til driver-content-pakker, som nemt downloades og importeres – direkte fra CapaOne Portal.

DOWNLOAD DATASHEET

Ja tak – giv mig hurtig syn for sagen

Lad os vise dig, hvordan CapaSystems kan hjælpe jeres virksomhed

13 + 7 =