CapaOne Android
I dag er mobile enheder en uundværlig del af de fleste virksomheders arbejdsgange. Android-enheder er især populære blandt medarbejdere, da de er overkommelige, nemme at bruge og tilgængelige i en række forskellige former og størrelser.

Men med populariteten af mobile enheder – herunder Android-enheder – kommer naturligvis også visse udfordringer. Som virksomhed skal det sikres, at medarbejdernes Android-enheder er sikre og at de bruges på en måde, der er i overensstemmelse med virksomhedens politikker.

Dette er præcis her, hvor CapaOne Android kommer ind i billedet. Opdatér, udrul applikationer og få højere sikkerhed og bedre styr på virksomhedens mobile enheder med Android MDM.

Uanset branche eller virksomhedens størrelse er der behov for sikring af jeres mobile enheder. Og det behøver heldigvis ikke være komplekst eller kræve eksperter i IT-afdelingen.

CapaOne Android tilbyder IT-afdelinger effektiv og enkel styring af virksomhedens mobile enheder i skyen og gør det nemt og overskueligt. Og så er prisniveauet bevidst lagt, så det er til at have med at gøre.

Med CapaSystems’ CapaOne-produkter kan du uden at være ekspert tilføje værdi og berige din IT-installation uanset valg af eksisterende deployment-løsning. CapaOne understøtter alle distributions-produkter – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM eller Intune.

Android MDM er et vigtigt værktøj forvirksomheder, der ønsker at sikre deres Android enheder og beskytte deres data.

Ved at implementere Android MDM kan du:

Forbedre jeres sikkerhed

Øge jeres produktivitet

Reducere jeres omkostninger

Og meget mere

CapaOne Android

Max Olsen,
Technical Support Engineer, CapaSystems

CapaOne Android er enkomplet og kraftfuld MDM-løsning,
der kan hjælpe virksomheder af alle størrelser
med at administrere deres Android-enheder.
Hvis du leder efter en Android MDM-løsning,
er CapaOne Android et godt valg.”

Intuitivt dashboard gør det hele lettere

Ved at benytte CapaOne Android får du et dashboard, der giver dig det store overblik.
Hurtigt og overskueligt kan du altså sikre, at enhederne er up-to-date.

Der er selvfølgelig altid mulighed for at dykke flere lag ned og blive klogere og de tekniske specifikationer.

Hvorfor CapaOne Android?

Central Administration

Central administration af indstillinger,
apps, sikkerhed og andre aspekter på
alle Android-enheder.

Work profile

Via “Work profile” på
personlige enheder administreres
forretningsapplikationer (BYOD).

Flere enheder samtidig

For at sikre konsistens og effektiv
styring: Udfør handlinger på tværs
af alle Android-enheder.

Gratis EU-Support

Med CapaOne Android følger GRATIS
adgang til EU-Support fra specialister
– på både dansk og engelsk.

Sådan kommer du igang

Få styr på virksomhedens Android-enheder med det samme
– følg blot disse 3 enkle trin

CapaOne Android FAQ

Hvad er CapaOne Android?

CapaOne Android er en effektiv, cloudbaseret Mobile Device Management (MDM)-løsning, der specifikt er designet til at mindske risikoen for datasikkerhedsbrud, samtidig med at den forbedrer slutbrugernes produktivitet.

Dette opnås ved at levere central styring af Android-enheder for slutbrugere og sikrer dermed, at dit team har de nødvendige værktøjer og sikkerhedsprotokoller til at arbejde effektivt og sikkert i dagens digitale landskab.

Hvilke enheder er supporteret?

CapaSystems er autoriseret til at anvende Android Management API.

Vores brugervenlige CapaOne Android Mobile Device Management gør det muligt for os at levere optimal ydeevne på alle Android-enheder (version 10 og nyere) og dermed hjælpe virksomheder med en løsning, der er ganske skarp på prisen.

Hvad er Android for work?

Android Work Profile er en funktion, der er en del af Android Enterprise. Det er designet til at skabe et adskilt, sikkert miljø på en enhed, der tillader IT-administratorer at administrere og kontrollere virksomhedsdata uden at interferere med den personlige brug af enheden.

Med et Work Profile kan en organisation håndhæve politikker og restriktioner for virksomhedsdata, samtidig med at brugerens privatliv respekteres. Virksomhedens applikationer og data holdes adskilt fra brugerens personlige apps og information. Dette gør det ideelt til Bring Your Own Device (BYOD) scenarier, hvor medarbejdere bruger deres personlige enheder til arbejdsformål.

Hvad er Android Zero touch?

Android Zero Touch bruges til enrollment af Google til Android-enheder, hvilket gør det nemt for virksomheder at implementere virksomhedsejede enheder i stor skala.

Med Zero Touch enrollment har Android-enheder prækonfigurerede indstillinger specificeret af organisationen, så de er klar til brug. Derfor behøver brugeren ikke manuelt at konfigurere enheden, hvilket er grunden til betegnelsen ‘Zero Touch’.

Når brugeren starter enheden op for første gang, downloader enheden automatisk en konfiguration fra skyen, som indeholder alle de nødvendige indstillinger, restriktioner og applikationer, som er specificeret af IT-administratorerne.

Denne form for enrollment er ideel for virksomheder, der ønsker at administrere mange virksomhedsejede enheder. Den forenkler og effektiviserer implementeringsprocessen, hvilket gør den hurtigere og mere effektiv.

Kan jeg håndtere købte applikationer?

Det er desværre ikke muligt at håndtere købte applikationer gennem en MDM-løsning.

Dette er begrænsninger, der hænger sammen med restriktioner besluttet af Google.

Er der gratis prøveperiode?

Ja – selvfølgelig!

Du har mulighed for at prøve CapaOne Android gratis i 30 dage. I løbet af prøveperioden får du rig mulighed for at teste løsningen og vurdere, om det rent faktisk er så lige til, som vi forsøger at beskrive.

Når du tilmelder dig prøveperioden, beder vi ikke om kreditkortoplysninger.

Hvad koster CapaOne Android efter endt prøveperiode?

Man kan placere mange MDM-løsninger i to kategorier:

  • de er enten ret komplekse og dyre
  • eller prismæssigt overkommelige, men leveres med begrænsede funktioner

CapaOne Android redefinerer normen og tilbyder en utrolig omkostningseffektiv MDM-løsning. For bare 2 € om måneden pr. enhed får du adgang til både grundlæggende og avancerede funktioner, hvilket giver en fornuftig, værdiorienteret tilgang til Mobile Device Management.

CapaOne Android er som CapaOne Drivers, CapaOne AdminOnDemand, CapaOne Reliability og CapaOne Updater et produkt udviklet af CapaSystems, baseret på CapaOne. CapaOne er vores cloudbaserede platform, der tilbyder vores kunder enkel IT-administration uden forudgående ekspertviden. Med vores CapaOne-produkter kan du tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende valg af deployment-løsning, da alle deploymentprodukter understøttes – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM eller Intune”

– Dan Svendsen, CPO, CapaSystems

CapaOne Android Key Features

Enrollment

Det er muligt at lave registrering med QR-kode,
Zero Touch-registrering (ZTE samt Knox Mobile-registrering (KME).

Håndtér opdateringer

Enkel håndtering af applikationer, styring af alle opdateringer, håndtering af tilladelser og konfiguration af app-indstillinger.

Sikre adgangskoder

Håndhævelse af sikre adgangskoder, øjeblikkelig lås/lås op-funktioner, remote wipe, administration af OS-opdateringer samt blokering af nulstilling til fabriksindstillinger.

Passcode

Krav om adgangskode med konfigurerbare parametre, inklusive varierende grader af kompleksitet, specifikke længdekrav, etablerede alders- eller gyldighedsperioder, og sporing af adgangskodehistorik.

Kryptering

Implementer strikse foranstaltninger for at sikre fuld enhedskryptering i overensstemmelse med best practice og anerkendte branchestandarder, hvilket forbedrer datasikkerhed og integritet på tværs af alle enheder.

Sikkerhedsoverblik

CapaOne Security mindsker sikkerhedsrisici ved at vise de mest kritiske sikkerhedskonfigurationer på endpoints, herunder f.eks. antivirus, kryptering og firewall.

CapaOne Android

Ja tak - det vil jeg se!

Lad os vise dig, hvordan CapaOne Android
kan hjælpe jeres virksomhed og blive det værktøj,
der giver jer effektiv og enkel styring
af virksomhedens mobile enheder.