CapaOne Reliability

Med vores CapaOne-produkter kan du tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende valg af deployment-løsning, da vores CapaOne-produkter understøtter alle deploymentprodukter – herunder CapaInstaller, SCCM eller Intune.

Reliability-målingerne, der serveres i et enkelt og overskueligt UI, er direkte relateret til, hvad brugeren oplever her og nu.

De er baseret på den velkendte reliability value fra Windows – hvor CapaOne Reliability udmærker sig ved at samle ALLE reliability values for ALLE maskiner i virksomheden og dermed giver det fulde overblik.

Ledelsen kan direkte aflæse stabilitetsmålinger og dermed se, hvor godt slutbrugernes PC’er kører, og om der er steder med behov for ekstra opmærksomhed.

Teknikerne kan bruge CapaOne Reliability til at fejlsøge og finde løsningen for eventuelle udfordringer; er der applikationer som hænger eller fejler, udfordringer med jeres drivere eller lukker Windows ikke ordentligt ned m.m.

Med den intuitive brugergrænseflade, som CapaOne Reliability tilbyder, og den tekniske support på både dansk og engelsk er det enkelt for virksomheder at komme i gang med og mestre løsningen.

 

CapaOne Reliability

“What if you could spot a problem as it happens – what if you could drill down to the exact error and read the event log file? Look no further – with CapaOne Reliability from CapaSystems you get the birds eye view of the computers in your organization with graphs to show you the computers with the highest to lowest reliability score”

Glade og produktive slutbrugere

Høj produktivitet er afgørende for alle virksomheder.

Slutbrugerne kan arbejde uden at blive afbrudt af dårligt fungerende applikationer eller OS-performance.

Med CapaOne Reliability kan du aflæse stabilitetsmålinger og dermed se, hvor godt slutbrugernes PC’er kører, og om der er steder med behov for ekstra opmærksomhed. Ved at benytte CapaOne Reliability kan du ganske simpelt korrigere eventuelle issues og dermed sikre glade og produktive slutbrugere.

Uregelmæssigheder og sikkerhedstrusler pinpointes:
– alt der ikke er “som det plejer at være”
– unormal adfærd i systemet

CapaOne Reliability

Hvorfor CapaOne Reliability?

Få det fulde overblik over den
komplette IT-installation

Få “Rigets tilstand” vist
i overskueligt UI

Ledelsen kan se, hvor stabilt
maskinparken kører

U

Teknikeren kan finde løsning
på udfordringer

Følg hvor stabil
brugerens PC’er er 

Følg, hvor stabil den
software, der benyttes, er

Se konsekvens af
en Change

Se ALLE fejl på
ALLE maskiner

Sådan kommer du igang

Få det fulde overblik med det samme – følg blot disse 3 enkle trin

CapaOne Reliability
CapaOne Reliability

CapaOne Reliability FAQ

Hvorfor skal vi bruge CapaOne Reliability?

CapaOne Reliability giver dig et komplet overblik over hele din IT-installation. Stabilitetsmålinger serveres i en enkel og overskuelig brugergrænseflade, som afspejler, hvad slutbrugeren oplever i realtid.

Ved at benytte CapaOne Reliability får du indsigt i:

 • Stabiliteten af slutbrugernes PC’er
 • Potentielle softwareproblemer eller fejl i applikationer
 • Eventuelle udfordringer med drivers eller nedlukning af Windows
 • Effekten af ændringer (Change) i systemet
 • ALLE fejl på ALLE maskiner i virksomheden
Hvem får glæde af produktet?
 • Ledelsen: De kan direkte aflæse stabilitetsmålinger og få en klar fornemmelse af, hvor godt virksomhedens PC’er fungerer. Dette giver en fin indikation af, hvorvidt der er områder, som kræver ekstra opmærksomhed
 • Teknikeren: De kan bruge CapaOne Reliability til fejlfinding og kan hurtigt identificere og adressere eventuelle udfordringer. Det kan være alt fra applikationer, der fejler, til systemer, som ikke lukker ordentligt ned
Hvordan virker CapaOne Reliability?

CapaOne Reliability giver et dybt indblik i stabiliteten af virksomhedens IT-miljø.

Det sker ved at:

 • samle alle “reliability values” for alle maskiner i virksomheden
 • levere en kontinuerlig oversigt i form af enkle grafer og diagrammer
 • indsamle alle begivenheder fra endpoints relateret til stabilitet
 • give mulighed for dyb inspektion for at finde hovedårsagen til problemer

Med dette værktøj kan virksomheder identificere uregelmæssigheder og sikkerhedstrusler baseret på adfærd, der ikke er, “som det plejer at være”.

Er det svært at komme i gang?

Med den intuitive brugergrænseflade, som CapaOne Reliability tilbyder, og den tekniske support på både dansk og engelsk fra CapaSystems A/S’s egne eksperter, er det enkelt for virksomheder at komme i gang med og mestre løsningen.

Med CapaOne Reliability kan du tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende valg af deployment-løsning, da produktet understøtter alle deploymentprodukter – herunder CapaInstaller, SCCM eller Intune.

Dansk firma med socialt ansvar

CapaSystems er ikke bare en dansk virksomhed, der udvikler softwareløsninger, men vi sætter en ære i at tage et stærkt socialt ansvar, der er dybt forankret i den danske arv og værdier. Vi er et team med forskellige baggrunde, både hvad angår køn, etnicitet og faglig baggrund, og så finder vi det vigtigt at påtage os opgaven med at have elever og praktikanter og dermed hjælpe unge mennesker på vej mod deres drømme.

CapaOne Reliability Key Features

Brug mindre tid på fejlfinding

Se og find stabilitetsproblemerne med stabilitetsindeksscoren for hurtigere fejlfinding.

Få viden

Se alle dine endpoints i fugleperspektiv, og du kan på få sekunder se endpoints, hvor brugeren har problemer med stabilitet.

Find og konkludér

Når du ser stabilitetsproblemer, kan du finde ligheder ved at søge efter lignende problemer på alle endpoints.

Dyb inspektion

Alle events fra endpoints relateret til stabilitet er indsamlet, så du har flere data til dyb inspektion for at finde den rigtige årsag.

Status

Der indsamles en komplet status fra endpoints, så du har alle de oplysninger, du har brug for for at kunne finde almindelige problemer ud fra hardware eller software.

EU-support af høj kvalitet

Vi tilbyder teknisk support fra vores egne eksperter på dansk og engelsk. Produktet er designet og udviklet i Danmark af udviklere fra CapaSystems A/S.

Sikkerhedsoverblik

Security Summary overvåger de mest kritiske sikkerhedskonfigurationer på jeres endpoints, herunder antivirus, kryptering og firewall.

CapaOne Reliability

Ja tak - giv mig hurtigt syn for sagen!

Lad os vise dig, hvordan CapaOne Reliability kan gøre en forskel
i jeres
organisation og blive jeres næste værktøj, der giver
det fulde overblik over den komplette IT-installation.