Nem og overskuelig driveropdatering

Til ALLE virksomheder

CapaOne Drivers

CapaOne Drivers er driveropdatering fra CapaSystems, der gør kontinuerlig opdatering af virksomhedens drivere nem og overskuelig. Udnyt dine IT-ressourcer bedre, styrk IT-sikkerheden og optimer ydeevnen på medarbejdernes computere uden tidspres. Du skal blot roligt følge med på grafisk overskueligt dashboard.

CapaOne Drivers lukker vitale sikkerhedshuller og styrker jeres IT-sikkerhed

Understøtter ALLE deployment-produkter – heruder f.eks. CapaInstaller, SCCM og Intune.

CapaOne Drivers

Driveropdatering behøver ikke være en tidsrøver

Driveropdatering kan være noget af en tidsrøver, især i organisationer der gør brug af flere forskellige computermodeller. Med CapaOne Drivers behøver du ikke manuelt at identificere de drivere, du har brug for, finde dem og derefter downloade og installere dem.

Fordelen ved CapaOne Drivers er, at løsningen automatisk registrerer gamle drivere og opdaterer dem ALLE. Det styrker virksomhedens IT-sikkerhed markant og øger samtidig ydeevnen på medarbejdernes computere. Og du har mulighed for at benytte dine IT-ressourcer bedre.

Med CapaSystems’ CapaOne-produkter kan du uden at være ekspert tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende deployment-løsning, da CapaOne understøtter alle deploymentprodukter – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM eller Intune.

driveropdatering

Brugervenligt dashboard giver overblikket

Ved at benytte en løsning til opdatering af drivere, behøver du ikke længere selv kontinuerligt at søge efter opdateringer. Med CapaOne Drivers giver dashboardet dig overblikket over, hvilke computere der kan opdateres med nye drivere. Og du vælger blot, om du manuelt vil opdatere en enkelt computer, eller om du via workflows vil automatisere det hele på udvalgte eller alle computere på én og samme gang.

Spild ikke tid på at lede efter de rigtige drivere – igen og igen. CapaOne Drivers tager sig af opgaven – én gang for alle.
Vi kalder det ”Set and Forget”, da du kan konfigurere CapaOne Drivers til at vedligeholde ALT automatisk.

driveropdatering

Hvorfor CapaOne Drivers?

Understøttelse for nyeste computer-modeller - automatisk

Kontinuerlig opdatering af virksomhedens drivers - nemt og overskueligt

Lukker vitale sikkerhedshuller og sikrer stabilitet

Automatisk match mellem computer-modeller og drivers

Altid opdaterede drivers sikrer langt bedre performance

Gratis adgang til support fra specialister

Sådan kommer du i gang

Få styr på sikkerheden med det samme – følg blot disse 3 enkle trin

CapaOne Drivers FAQ

Hvad gør en driver?

Ifølge Wikipedia gør en driver det muligt for en computers styresystem at kommunikere med forskellige former for hardware. Idéen med en driver er, at hardwareproducenten kan nøjes med at lave én type hardware, men få den til at virke på forskellige styresystemer.

Man bør typisk opdatere sine drivere, da der undertiden kommer væsentlige opdateringer, der kan få hardwaren til at fungere bedre.

Hvad er konsekvensen af manglende driveropdatering?

Vi ved, at IT-afdelingen ofte tilsidesætter opgaven med at søge efter nye drivere, da der er tale om en ret så tidskrævende arbejdsopgave. Det resulterer ofte i, at man ikke får opdateret driverne rettidigt, da opgaven udsættes til sidste øjeblik. 

Det er dog en rigtig god idé altid at sørge for, at jeres drivere er opdateret. Det lukker vitale sikkerhedshuller, sikrer stabilitet og giver langt bedre performance på organisationens maskiner. 

Hvordan opdateres drivere?

Opdatering af drivere kan naturligvis gøres manuelt ved at identificere de drivere, du har brug for, finde dem og derefter downloade og installere dem. Det lyder nok af meget – især i en organisation med flere forskellige computermodeller. Derfor vælger mange virksomheder en løsning til automatisk driveropdatering. 

Vi anbefaler CapaOne Drivers, der gør kontinuerlig opdatering af virksomhedens drivere både nemt og overskueligt. 

Er der en nem og overskuelig løsning til automatisk driveropdatering?

Ja, selvfølgelig – og mange gør brug af løsninger, der gør arbejdet med opdatering af virksomhedens drivere både nemt og overskueligt. CapaOne Drivers er én af de løsninger. 

Det er enkelt at komme i gang med CapaOne Drivers – og der er mulighed for at prøve det gratis i 30 dage, når produktet releases på: CapaOne Portal

CapaOne Drivers indeholder:

  • Dashboard med overblik over hvilke computere, der kan opdateres med nye drivere
  • Inventory, der viser hvilke drivere, der bliver opdateret
  • Opdater manuelt enkelte computere med drivere
  • Automatiser opdateringer på udvalgte eller alle computere med workflows
  • Brugeren kan få muligheden for at vælge, hvornår installationen skal starte
  • Support for Windows 10 og 11
  • Set and Forget – CapaOne Drivers kan konfigureres så den vedligeholder det hele automatisk
Hvad kræver det at gøre brug af CapaOne Drivers?

Ikke meget – agenten skanner og viser, hvor der ligger opdatering, som bør håndteres – og fixer det automatisk.

Og så understøtter CapaOne Drivers ALLE deployment tools!

Drivers er som AdminOnDemand, Reliability og Updater et produkt udviklet af CapaSystems, baseret på CapaOne. CapaOne er vores cloudbaserede platform, der tilbyder vores kunder enkel IT-administration uden forudgående ekspertviden. Med vores CapaOne-produkter kan du tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende valg af deployment-løsning, da alle deploymentprodukter understøttes – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM eller Intune”

– Martin Søndergaard, CPO, CapaSystems

CapaOne Drivers Key Features

Scanning

Det er muligt at tjekke om en hardware-model er understøttet og om den nyeste driver eksisterer i CapaOne Drivers, inden opdateringen sættes i gang.

 

Inventory

Der indsamles information om alt hardware og installerede driver-versioner samt information om, når der er nye opdateringer.

 
 

Driveropdatering

Drivere kan opdateres via pakker. Der findes forskellige pakker og indstillinger til at styre, hvordan opdateringen skal foregå.

 
 

Logning

Der oprettes fuld logning af alt, der foretages ude på jeres endpoint. Dermed får man 100% indsigt i, hvad der er foretaget i forbindelse med en driver-opdatering.

 

Windows 11

Windows 10 og Windows 11 er understøttet.

 

 

 

Set and Forget

Når CapaOne Drivers er implementeret, behøver du ikke længere bruge tid på manuelle arbejdsgange ifm. installation og opdatering af hardware drivere

 

Software og support

Vi tilbyder teknisk support fra vores egne eksperter på dansk og engelsk. Produktet er designet og udviklet i Danmark af udviklere fra CapaSystems A/S.

 

driveropdatering

Ja tak – giv mig hurtigt syn for sagen!

Lad os vise dig, hvordan Drivers kan hjælpe jeres virksomhed og blive det værktøj, der styrker jeres IT-sikkerhed, lukker vitale sikkerhedshuller og giver dig mulighed for at bruge dine IT-ressourcer optimalt.

Prøv Drivers GRATIS i 30 dage, så snart produktet frigives.