Driveropdatering - CapaOne Drivers

Driveropdatering

Driveropdatering kan være noget af en tidsrøver, især i organisationer der gør brug af flere forskellige computermodeller. Med CapaOne Drivers behøver du ikke manuelt at identificere de drivere, du har brug for, finde dem og derefter downloade og installere dem.

Fordelen ved CapaOne Drivers er, at løsningen automatisk registrerer gamle drivere og opdaterer dem ALLE. Det styrker virksomhedens IT-sikkerhed markant og øger samtidig ydeevnen på medarbejdernes computere. Og du har mulighed for at benytte dine IT-ressourcer bedre, mens du roligt følge med på grafisk overskueligt dashboard.

Med CapaSystems’ CapaOne-produkter kan du uden at være ekspert tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende deployment-løsning, da CapaOne understøtter alle deploymentprodukter – herunder CapaInstaller, SCCM eller Intune.

CapaOne Drivers er driveropdatering fra CapaSystems, der gør kontinuerlig opdatering af virksomhedens drivere nem og overskuelig.

Få styr på de mest kritiske sikkerhedskonfigurationer på virksomhedens endpoints – let og lige til.

CapaOne Drivers

Dennis Busk Nyehuus
Senior Software Architect, CapaSystems

“Keeping your drivers up to date is a time-consuming process that needs to be repeated time and again, as new versions that are more secure and have better performance are being released.

CapaOne Drivers automates this process, allowing you to kick back and monitor your compliance level.”

Brugervenligt dashboard viser behov for driveropdatering

Ved at benytte en løsning til opdatering af drivere, behøver du ikke længere selv kontinuerligt at søge efter opdateringer. Med CapaOne Drivers giver dashboardet dig overblikket over, hvilke computere der kan opdateres med nye drivere. Og du vælger blot, om du manuelt vil opdatere en enkelt computer, eller om du via workflows vil automatisere det hele på udvalgte eller alle computere på én og samme gang.

Driveropdatering Dashboard - CapaOne Drivers

Hvorfor driveropdatering med CapaOne Drivers?

Understøttelse for nyeste
computermodeller – automatisk

Kontinuerlig opdatering af virksomhedens
drivers – nemt og overskueligt

Lukker vitale sikkerhedshuller
og sikrer stabilitet

Automatisk match mellem
comptermodeller og drivers

Altid opdaterede drivere sikrer
langt bedre performance

Gratis adgang til EU-support
fra specialister

Sådan kommer du igang med driveropdatering

Få styr på sikkerheden med det samme – følg blot disse 3 enkle trin

Signup process - CapaOne Drivers
CapaOne Drivers

Driveropdatering FAQ

Hvad gør en driver?

Ifølge Wikipedia gør en driver det muligt for en computers styresystem at kommunikere med forskellige former for hardware. Idéen med en driver er, at hardwareproducenten kan nøjes med at lave én type hardware, men få den til at virke på forskellige styresystemer.

Man bør typisk opdatere sine drivere, da der undertiden kommer væsentlige opdateringer, der kan få hardwaren til at fungere bedre.

Hvad er konsekvensen af manglende driveropdatering?

Vi ved, at IT-afdelingen ofte tilsidesætter opgaven med at søge efter nye drivere, da der er tale om en ret så tidskrævende arbejdsopgave. Det resulterer ofte i, at man ikke får opdateret driverne rettidigt, da opgaven udsættes til sidste øjeblik. 

Det er dog en rigtig god idé altid at sørge for, at jeres drivere er opdateret. Det lukker vitale sikkerhedshuller, sikrer stabilitet og giver langt bedre performance på organisationens maskiner. 

Hvordan opdateres drivere?

Opdatering af drivere kan naturligvis gøres manuelt ved at identificere de drivere, du har brug for, finde dem og derefter downloade og installere dem. Det lyder nok af meget – især i en organisation med flere forskellige computermodeller. Derfor vælger mange virksomheder en løsning til automatisk driveropdatering. 

Vi anbefaler CapaOne Drivers, der gør kontinuerlig opdatering af virksomhedens drivere både nemt og overskueligt. 

Er der en nem og overskuelig løsning til automatisk driveropdatering?

Ja, selvfølgelig – og mange gør brug af løsninger, der gør arbejdet med opdatering af virksomhedens drivere både nemt og overskueligt. CapaOne Drivers er én af de løsninger. 

Det er enkelt at komme i gang med CapaOne Drivers – og der er mulighed for at prøve det gratis i 30 dage, når produktet releases på: CapaOne Portal

CapaOne Drivers indeholder:

  • Dashboard med overblik over hvilke computere, der kan opdateres med nye drivere
  • Inventory, der viser hvilke drivere, der bliver opdateret
  • Opdater manuelt enkelte computere med drivere
  • Automatiser opdateringer på udvalgte eller alle computere med workflows
  • Brugeren kan få muligheden for at vælge, hvornår installationen skal starte
  • Support for Windows 10 og 11
  • Set and Forget – CapaOne Drivers kan konfigureres så den vedligeholder det hele automatisk
Hvad kræver det at gøre brug af CapaOne Drivers?

Ikke meget – agenten skanner og viser, hvor der ligger opdatering, som bør håndteres – og fixer det automatisk.

Og så understøtter CapaOne Drivers ALLE deployment tools!

Dansk firma med socialt ansvar

CapaSystems er ikke bare en dansk virksomhed, der udvikler softwareløsninger, men vi sætter en ære i at tage et stærkt socialt ansvar, der er dybt forankret i den danske arv og værdier. Vi er et team med forskellige baggrunde, både hvad angår køn, etnicitet og faglig baggrund, og så finder vi det vigtigt at påtage os opgaven med at have elever og praktikanter og dermed hjælpe unge mennesker på vej mod deres drømme.

CapaOne Drivers er som CapaOne MDM, CapaOne Security, CapaOne AdminOnDemand, CapaOne Reliability og CapaOne Updater et produkt udviklet af CapaSystems, baseret på CapaOne. CapaOne er vores cloudbaserede platform, der tilbyder vores kunder enkel IT-administration uden forudgående ekspertviden. Med vores CapaOne-produkter kan du tilføje værdi og berige din IT-installation uanset eksisterende valg af deployment-løsning, da alle deploymentprodukter understøttes – herunder CapaInstaller, SCCM eller Intune.

– Dan Svendsen, CPO, CapaSystems

CapaOne Drivers Key Features

Scanning

Det er muligt at tjekke om en hardware-model er understøttet og om den nyeste driver eksisterer i CapaOne Drivers, inden opdateringen sættes i gang.

Inventory

Der indsamles information om alt hardware og installerede driver-versioner samt information om, når der er nye opdateringer.

Driveropdatering

Drivere kan opdateres via pakker. Der findes forskellige pakker og indstillinger til at styre, hvordan opdateringen skal foregå.

Logning

Der oprettes fuld logning af alt, der foretages ude på jeres endpoint. Dermed får man 100% indsigt i, hvad der er foretaget i forbindelse med en driver-opdatering.

Windows 11

Windows 10 og Windows 11 er understøttet.

Set and forget

Når CapaOne Drivers er implementeret, behøver du ikke længere bruge tid på manuelle arbejdsgange ifm. installation og opdatering af hardware drivere.

Software og EU-support

Vi tilbyder teknisk support fra vores egne eksperter på dansk og engelsk. Produktet er designet og udviklet i Danmark af udviklere fra CapaSystems A/S.

Sikkerhedsoverblik

CapaOne Security overvåger de mest kritiske sikkerhedskonfigurationer på jeres endpoints, herunder antivirus, kryptering og firewall.

Driveropdatering gratis prøve

Ja tak - giv mig hurtigt syn for sagen!

Lad os vise dig, hvordan CapaOne Drivers kan hjælpe jeres virksomhed og blive det værktøj, der styrker jeres IT-sikkerhed, lukker vitale sikkerhedshuller og giver dig mulighed for at bruge dine IT-ressourcer optimalt.

Prøv Drivers GRATIS i 30 dage.