CapaOne Updater

CapaOne Updater gør det let at højne sikkerheden og forblive kompatibel med tilgængelige 3. parts programmer. Agenten scanner og viser, hvis der ligger opdateringer, som bør håndteres.

Det er muligt at vælge enten manuel eller automatisk opdatering

Cloud Updater

CapaOne Updater giver følgende fordele:

N

Enkelt overblik over manglende softwareopdateringer

N

Administrer softwareopdatering med sikker trin-for-trin tilgang

N

Få indsigt om alle manglende opdateringer via Dashboards

N

Få jeres endpoints tættere på ISS DSS-kompatibilitet

CapaOne Updater er som Reliability og AdminOnDemand et produkt udviklet af CapaSystems, baseret på CapaOne. CapaOne er vores cloudbaserede platform, der tilbyder vores kunder enkel IT-administration uden forudgående ekspertviden. Med vores CapaOne Updater får I automatisk 3. parts programopdateringer. Agenten scanner alle endpoint og viser i overskuelige dashboards, hvilke opdateringer der mangler, og med et enkelt klik bliver disse fikset – med mindre at man sætter CapaOne Updater til at gøre det automatisk, så snart nye versioner bliver tilgængelige.”

Martin Søndergaard

CPO, CapaSystems

Automatisk opdatering af 3. parts programmer

CapaOne Updater er baseret på CapaOne.

Opdatering af 3. parts programmer sikrer dine enheder mod sårbarheder, som anses for at være farlige, samt ubehagelige virusangreb.

Manglende opdatering af tredje parts programmer er i langt de fleste tilfælde årsag til, at virksomheder kompromitteres. Derfor skal virksomheder virkelig være på vagt, når det kommer til at holde deres programmer opdateret.

Ikke desto mindre prioriteres dette ikke altid.

En proaktiv Patch Management-tilgang giver netværkssikkerhed, mens den forhindrer udnyttelse, ransomware og andre trusler.

CapaOne Updater gør det let at højne sikkerheden og forblive kompatibel med tilgængelige 3. parts programmer. Agenten scanner og viser, hvis der ligger opdateringer, som bør håndteres.

Det er muligt at vælge enten manuel eller automatisk opdatering.

Ja tak – giv mig hurtig syn for sagen

Lad os vise dig, hvordan CapaOne Updater kan hjælpe jeres virksomhed

9 + 13 =