CapaInstaller Case Study

Dagrofa

Dagrofa har siden 2016 gjort brug af CapaInstaller som en del af deres IT-administration. En super god pris og et brugervenligt interface var baggrunden for valget

Fakta

Virksomhed: Dagrofa
Kunde siden: 2016
Website: www.dagrofa.dk

Med mere end 650 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag Danmarks fødevaremarked MENY, discountkæden KIWI og de lokale butikker, SPAR, Min Købmand og Let-Køb

CapaInstaller – den helt rigtige beslutning

650 dagligvarebutikker og hele administrationen omkring Dagrofa er i dag sat i system ved hjælp af CapaInstaller. I foråret 2016 blev CapaInstaller valgt til på bekostning af SCCM – det brugervenlige interface og en knivskarp pris gjorde udfaldet

2.500 CapaInstaller-licenser er i dag ved at være arbejdet 100% på plads hos landets største dagligvarekoncern Dagrofa. Deploymentværktøjet bruges til central administration af alle computere i organisationen – enkel udrulning, nem distribution og vedligeholdelse.

For det første ønskede Dagrofa at gå fra at bruge flere systemer til kun benytte ét og samme værktøj til at administrere alle deres devices. Derudover var det setup, de havde, alt for komplekst – og det var derfor vigtigt for dem, at de fik et system, der var lige ud af landevejen.

Sådan lyder det fra Dagrofas Infrastructure-afdeling, som har til huse på hovedkontoret i Ringsted. 

Dagrofa - foto af lækker frugt og grønt

”Vi har ikke en kæmpe stor afdeling, så ressourcerne er begrænsede. Men når man har dette værktøj, så bliver hverdagen lettere, og vi har
mulighed for at finde tid til at lave andre projekter. Vi har rent faktisk fået frigivet tid, der i sidste ende tilfalder brugerne ude i butikkerne.”

IT Infrastructure

Dagrofa

Blev selvkørende meget hurtigt

CapaInstaller er bygget til formålet og til virksomheder i Dagrofas størrelse – og da prisen fra CapaSystems var knivskarp, var der faktisk kun en udfordring tilbage nemlig at overbevise alle i IT-afdelingen, som er meget Microsoft-farvede, om, at CapaInstaller kunne løse opgaven.

Heldigvis var det ikke den sværeste mission – efter et kort kursusforløb var alle funktionaliteter i produktet gennemgået, og de ansvarlige i afdelingen var praktisk taget selvkørende og i stand til at håndtere både centralisering og standardisering af Dagrofas IT-services med udgangspunkt i CapaInstaller.

IT Infrastructure consultant Curt Stadler tilføjer:
– CapaInstaller har et brugervenligt interface og er ikke svært at finde rundt i. Det er let at arbejde med i forbindelse med deployment og reporting lige som det via log rapportering er enkelt at finde ud af, hvad der går galt, når pakken for eksempel ikke virker.

Dagrofa fik i forbindelse med implementeringen tilknyttet en fast CapaSystems konsulent – og samarbejdet fungerede godt og “alt spillede”, som det lyder fra Dagrofa IT Infrastructure:

– Implementeringen er gået langt hurtigere end forventet, og vi har fået det præcis, som vi gerne vil have det – det er blevet strømlinet. Tingene kan ske nemmere end før i tiden. Fra at vi træffer beslutningen om, at en pakke skal ligge på en maskine, til den er installeret, går det noget hurtigere end tidligere.

Og netop tid er en vigtig faktor.

– Vi har ikke en kæmpe stor afdeling, så ressourcerne er begrænsede. Men når man har dette værktøj, så bliver hverdagen lettere, og vi har mulighed for at finde tid til at lave andre projekter. Vi har rent faktisk fået frigivet tid, der i sidste ende tilfalder brugerne ude i butikkerne.

 

Relevante services og funktioner

Mange muligheder:

Fra den centrale konsol i CapaInstaller kan administratorer blandt andet

lave OS-udrulning

lave softwaredistribution

lave Patch Management

lave rapporter

lave Asset- og Inventory-Management

lave nye pakker og præcisere hvem de skal distribueres til

tracke installationer, imens de udrulles til klienter henover netværket

lave administration af Windows computere og devices

CapaInstaller er for dig, der ønsker:

N

Komplet kontrol med computere og mobile devices

N

Opnå hurtigere ROI via lavere totalomkostninger på vedligeholdelse og administration

N

Centralisering og standardisering af dine IT-services

N

Reducering af tidsforbrug på udrulning, distribution og vedligehold

Se det live

Lad os vise dig, hvordan CapaInstaller kan gøre en forskel for dig

15 + 9 =

capainstaller download