Nyt look, samme dedikation: Introducerer CapaOne’s nye logo

25. september 2023
CapaOne's nye logo

CapaOne’s nye logo repræsenterer en ny æra for CapaSystems, men vores mission forbliver den samme: At levere førsteklasses løsninger til vores kunder

Hos CapaSystems har vi altid været drevet af ønsket om konstant at forbedre, innovere og optimere. Og i dag er vi begejstrede for at dele en spændende ændring med jer – vi har frisket CapaOne’s logo op!

CapaOne's nye logo

Men hvorfor et nyt logo, og hvad betyder det for dig?

Hvorfor nyt logo?
Et logo repræsenterer et brand’s vision, værdier og mission. Vores nye logo repræsenterer en fornyet forpligtelse til effektivitet, skalerbarhed og sikkerhed. Vi ønskede at symbolisere den dynamik og innovation, der reelt set driver CapaOne, samtidig med at vi bevarer den integritet og tillid, som vores kunder har sat pris på i årene, der er gået.

Ændringen i praksis
Nogle af vores opmærksomme kunder har måske allerede bemærket, at det nye logo allerede er inkorporeret i CapaOne-platformen. Ligesom vores tray icon også har fået en makeover, som følger det opdaterede design.

Hvad betyder dette for dig?
Selvom vores logo har ændret sig, forbliver vores kerneværdier uændrede. CapaOne er stadig den foretrukne cloudbaserede platform, der forenkler de daglige IT-udfordringer:

  • Automatisk skalering: Up- eller nedskalering af brugerrettigheder med lethed.
  • Opdatering med ét klik: Aldrig mere besvær med at opdatere tredjepartssoftware eller drivere.
  • Komplet overblik: Få et dybdegående indblik i jeres IT-drift.

Men det stopper ikke her. Nyeste skud på stammen er CapaOne Android MDM, der giver administratorer et stærkt værktøj til at opretholde organisationens sikkerhedsstandarder. Og så har vi givet de sikkerhedsbevidste CapaOne Security – et ekstra lag af beskyttelse. Vi gør det nemt at spotte sårbarheder på alle jeres endpoints og hjælper med at beskytte jeres IT-infrastruktur mod trusler. Og husk i den forbindelse, at hardware-, software-, driver- og security inventory alle er en gratis del af CapaOne.

Fremad
Vores nye logo repræsenterer en ny æra for CapaSystems, men vores mission forbliver den samme: At levere førsteklasses løsninger til vores kunder. Vi ser frem til at fortsætte rejsen sammen med jer.