Fra plus til minus til plus

7. juni 2023
overskud

Danske CapaSystems har knoklet sig tilbage til sorte tal på bundlinjen og vendt 6 års underskud til overskud

FY23 resulterede i sorte tal på bundlinjen hos den danske softwarevirksomhed CapaSystems. De stille år er brugt på en større investering i primært udviklingsafdelingen, hvilket blandt har resulteret en helt ny produktportefølje under cloudløsningen CapaOne. Siden 15. august sidste år har fire produkter derfor set dagens lys, deriblandt CapaOne Drivers (automatisk driveropdatering), som netop er frigivet.

– Hverken medarbejderne eller jeg har på noget tidspunkt været i tvivl om, at selvom vi de sidste seks år er kommet ud med negative tal, så har vi haft fat i den lange ende – ikke mindst fordi, vi har haft en sund egenkapital. Der har hele tiden været penge i husholdningskassen, men det gør jo ikke glæden ved at ”vende bøtten” rent regnskabsmæssigt mindre, siger CEO og stifter af CapaSystems, Søren Truelsen.

Det er den gode historie om loyale medarbejdere, der passionerede omkring deres arbejde har knoklet som et hold for at vende kurven.

– Det er selvfølgelig altid sjovest at være i en virksomhed med sorte tal på bundlinjen. Men det at rykke lidt tættere sammen, udvikle noget, vi alle tror på, for til sidst at levere både plus i regnskabet samt softwareløsninger, der kan køre sammen med alle Endpoint Management-løsninger – det er ret smart, hvis vi selv skal sige det. Og det har været drivkraften hele vejen igennem, slutter Søren Truelsen.

overskud

Fakta:

CapaSystems er en dansk ejet softwarevirksomhed, der har eksisteret i over 25 år – anerkendt både nationalt og internationalt. CapaSystems’ løsninger benyttes i dag af blandt andet over 25% af de danske kommuner, og har derfor kunder i både den offentlige og private sektor. Softwarevirksomheden beskæftiger i dag 32 medarbejdere, der er placeret i Taastrup og Skanderborg

CapaOne Drivers er en løsning opdatering af drivere, der automatisk registrerer gamle drivere og opdaterer dem ALLE. CapaOne understøtter alle deploymentprodukter – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM eller Intune.

Kære Kommune

Kære Kommune

Hvordan har jeres IT-afdeling det med udsigten til et forestående valg? Er de allerede inden...

læs mere