Release | Tillid er IKKE nok! 

11. maj 2022

Når det handler om IT-sikkerhed, er tillid til brugerne IKKE nok. Det er her, at Privileged Access Management (PAM) kommer ind i billedet. 

Derfor introducerer vi i dag: 

CapaOne AdminOnDemand 

PAM fra CapaSystems eliminerer de risikofyldte og unødvendige lokale administratorrettigheder – uden at produktiviteten mindskes i jeres virksomhed. AdminOnDemand understøtter og beriger alle deploymentprodukter – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM og Intune – og giver mulighed for at højne virksomhedens sikkerhed, når brugerne tildeles præcis de rettigheder, de har brug for. Hverken mere eller mindre. AdminOnDemand styrer automatisk op- og nedskalering af brugerrettigheder, mens administratoren roligt kan følge med på et grafisk overskueligt dashboard.  

AdminOnDemand er endnu et produkt udviklet af CapaSystems – baseret på CapaOne. CapaOne er vores cloudbaserede platform, der tilbyder vores kunder enkel IT-administration uden forudgående ekspertviden.  CapaOne understøtter og beriger alle deploymentprodukter – herunder f.eks. CapaInstaller, SCCM og Intune.