Velkommen til CapaOne Drivers

6. juni 2023
CapaOne Drivers

Automatisk opdatering af drivere styrker IT-sikkerheden og øger ydeevnen på medarbejdernes computere. Slip for tidskrævende manuel søgning og installation af drivere med CapaOne Drivers, der understøtter alle deployment tools. Prøv det GRATIS i 30 dage.

Vi har løsningen på dine driver-problemer!

I dag releaser vi stolt CapaOne Drivers – et automatiseret værktøj, der sparer IT-afdelingen tid og besvær. Aldrig mere manuel identificering, download og installation af drivere på hver enkelt computermodel.

Med CapaOne Drivers kan du opdatere alle gamle drivere på én gang og styrke virksomhedens IT-sikkerhed og ydeevne på medarbejdernes computere.

Uanset jeres eksisterende valg af deployment tool kan du nu spare tid og lade CapaOne Drivers tage sig af opdateringerne – én gang for alle. Konfigurer det som “Set and Forget”, og lad CapaOne Drivers vedligeholde alt automatisk.

CapaOne Drivers indeholder:

  • Dashboard med overblik over hvilke computere, der kan opdateres med nye drivere
  • Inventory, der viser hvilke drivere, der bliver opdateret
  • Opdater manuelt enkelte computere med drivere
  • Automatiser opdateringer på udvalgte eller alle computere med workflows
  • Brugeren kan få muligheden for at vælge, hvornår installationen skal starte
  • Support for Windows 10 og 11
  • Set and Forget – CapaOne Drivers kan konfigureres så den vedligeholder det hele automatisk

“Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at holde styr på driveropdateringer i en organisation med flere forskellige computermodeller. Med CapaOne Drivers kan du slippe for den manuelle søgning og installation af drivere og i stedet fokusere på andre vigtige IT-opgaver. Vores løsning hjælper med at styrke IT-sikkerheden og øge ydeevnen på medarbejdernes computere – det er ‘Set and Forget’ i praksis,” forklarer Chief Product Officer Martin Søndergaard, CapaSystems.

Velkommen til CapaOne Drivers