Release | Vink farvel til økonomisk tung post

7. juni 2022

I dag releaser vi CapaInstaller i version 6.4 – byd velkommen til state-of-the-art peering-teknologi, der har fundet vej til CapaInstaller OS Deployment

Behovet for dyre servere er nærmest elimineret med releasen af den nyeste version af CapaInstaller – byd velkommen til CapaInstaller 6.4.

Vores CapaInstaller-agent har i mange år benyttet peering-teknologi i forbindelse med deling af softwarepakker mellem endpoints.

Med CapaInstaller 6.4 har den samme State-of-the-art peering-teknologi fundet vej til CapaInstaller OS Deployment – og med et knips mindskes behovet for distributionsservere markant.

Sådan gør vi:

Når images installeres med CapaInstaller OS Deployment – step by step:

  1. OS Deployment søger efter images og drivere i den lokale cache
  2. OS Deployment søger efter images og drivere på endpoints i det lokale netværk
  3. Finder OS Deployment ikke de ønskede images eller drivere, vil den automatisk downloade dem fra OS Deployment-serveren

Når det første endpoint har downloadet images og drivere, vil filerne automatisk blive delt med de andre endpoints på netværket, der efterspørger dem.

Sådan gør du:

Allerede kunde: Ønsker du at spare tid og penge med hjælp fra CapaInstaller 6.4, skal du blot opgradere til nyeste version.

Nysgerrig læser: Hvis du vil høre, hvad CapaInstaller kan gøre for jeres virksomhed, så kontakt os og få et helt uforpligtende tilbud.