Kan man sætte = mellem CapaSystems og Counter-Strike?

19. januar 2024
CapaSystems og Counter-Strike

CapaSystems og Counter-Strike – i én og samme sætning – er måske ikke så umage et par, som man forestiller sig. I hvert fald ikke i årets to første måneder

Kan man sætte lighedstegn mellem CapaSystems og Counter-Strike?

Ja, det kan man faktisk godt – i hvert fald i årets to første måneder af 2024.

Seks gutter fra CapaSystems er nemlig for første gang tilmeldt Firma:CS – Danmarks ældste Counter-Strike turnering for virksomheder – faciliteret af e-sport.dk.

Joachim Hansen (Software Engineer), Simon Toftedal Hansen (Software Trainee), Mikkel André Knop (Software Trainee), Max Grue (Consultant), Oliver Villumsen (Software Engineer) og stand-in Nicklas Hansen (Software Trainee) skal i fire kampe kæmpe for æren mod hold fra Arla, Nordic Green Solutions, JYSK og Varo Specialmaskiner.

– Vi har flere gange talt om, det kunne være sjovt at deltage i Counter-Strike turneringen for virksomheder. CapaSystems var heldigvis ikke sen til at ville sponsere, så det kunne blive en realitet. Selvfølgelig er det sociale i fokus – meeeeen vi går selvfølgelig efter at vinde hovedpræmien. Alt andet er da tosset, fortæller holdkaptajn Joachim Hansen.

Det sociale vægter højt

Det er ingen hemmelighed, at virksomheder, der investerer i medarbejdernes sociale velfærd, er mere tilbøjelige til at se en række fordele såsom produktivitet og tilfredshed.

Gennem årene har det derfor været almindeligt hos CapaSystems at bakke op omkring arrangementer og tiltag, hvor medarbejderne ønsker at være sammen uden for arbejdstids ophør – det er bl.a. blevet til skiklub, studiegruppe og ture i biografen.

– Det betyder meget for os som virksomhed at kunne bidrage til den slags. Derfor forsøger vi løbende at opfordre teamet til at byde ind, hvis der er noget, de har brug for økonomisk støtte til for at kunne gennemføre, forklarer Martin Søndergaard, CEO CapaSystems.

Og nu står den så på Counter-Strike, hvor teamet allerede på onsdag den 24. januar skal i kamp. Kampen mod Arla Cowards streames live og kan ses her.

Update: 25.01.2024

Entusiasme ✔️

Kommunikation ✔️

Samarbejde ✔️

Erfaring ❌

Næsten alle forudsætninger var på plads, da CapaSystems’ Counter-Strike Team i går spillede deres første kamp i Firma:CS – Danmarks ældste Counter-Strike turnering for virksomheder.

Det blev desværre ikke til en sejr over Arla Cowards, der knebent vandt med 2 point. 11-13 til CapaSystems i denne omgang – men mon ikke vores gutter tager den med hjem, når de skal spille igen 7. februar?

Udtalelse fra teamet: “Det var ikke helt ved siden af. Vi skal bare øve os, så vi kan alle smokes på banen…”

Update: 08.02.2024

🥳 SÅDAN! Efter en hæsblæsende match mod Nordic Green Solutions, løb gutterne af med sejren til sidst 🎯

1. map blev et tie, mens de med taktik af høj karat og særdeles glimrende kommunikation trak sejren hjem i 2. map, der endte 16-14 🗺️📍 Godt gået!

Næste kamp spilles den 15. februar mod JYSK, som ubetinget bliver den sværeste modstander 😱 Så vi vil igen vil sidde klistret til skærmen og heppe📣

Update: 16.02.2024

Lad os bare kalde en spade for en spade:

🥳 Der lød MEGET høje brøl i går aftes efter matchen mod JYSK Price Tag Predators. 🎯

CapaSystems Counter-Strike Gutter vandt overbevisende kampen over den på papiret sværeste modstander: 1. map endte 16-13 mens 2. map endte 15-2 🗺️📍 Godt gået!

Nu ligger CapaSystems nr. 2 – og ja, der er kage i køkkenet, for det skal fejres.

Sidste gruppekamp spilles:

Onsdag den 28. februar kl. 20.00: Varo Specialmaskiner A/S

Følg med, når vores CS-Gutter acer alle de andre hold med høje HS-procenter, om det så er med eller uden aimbots!