Vagtskifte hos CapaSystems

11. oktober 2023
Ny CEO hos CapaSystems

Efter 5 år i stolen som CEO for den danske softwarevirksomhed CapaSystems har hovedaktionær og ejer Søren Truelsen valgt at overdrage ledelsen af sit hjertebarn og dermed alene koncentrere sig om posten som bestyrelsesformand. CapaSystems er klar med ny mand på posten, i det Martin Gudme Søndergaard er ny CEO hos CapaSystems – en virksomhed han kender, som var det hans egen bukselomme.

Datamekanikerlærling. Consultant. Senior Consultant. Product Manager. Development Manager. Chief Product Officer. CEO.

Det er de jobfunktioner, CapaSystems nytiltrådte CEO Martin Gudme Søndergaard har bestridt de seneste 27 år. Alle i samme danske softwarevirksomhed, nemlig CapaSystems, hvor han nu sidder ved roret og sammen med den øvrige ledelse og medarbejderstaben skal tegne en ny æra for virksomheden.

Hovedaktionær og ejer Søren Truelsen har valgt at trække sig som CEO men fortsætter som formand for bestyrelsen:

– CapaSystems er en teknisk orienteret virksomhed, og derfor har det været vigtigt for mig at kunne pege på en person, der lige netop havde de kompetencer på plads. Martins stærke tekniske fundament er indiskutabelt, og han har længe tegnet vejen for vores produktportefølje. Dog har han også udvist imponerende lederegenskaber, der gør, at jeg er helt tryg ved at overlade CapaSystems i hans varetægt. CapaSystems er i gode hænder, og Martin har en ledelsesgruppe og en medarbejderstab, der kan bane vejen for innovation og bæredygtig vækst og dermed føre virksomheden godt ind i fremtiden, siger bestyrelsesformand, Søren Truelsen.

Martin Gudme Søndergaard blev i 2020 udnævnt til CPO af Søren Leth Truelsen og har i tæt samarbejde med den øvrige ledelse og medarbejderstaben gennemført en større omlægning af produktporteføljen og partnerne. Virksomheden er nu fokuseret på innovation og brug af nye teknologier for på den måde at kunne tilbyde de bedste produkter til kunderne. 

– Jeg er virkelig stolt af det, vi frem til nu har opnået sammen som team, og jeg glæder mig over at få muligheden for at stå i front for CapaSystems fortsatte rejse ind i fremtiden, siger CEO, Martin Gudme Søndergaard. 

Flere nye ansigter i CapaSystems ledelse

I forbindelse med vagtskiftet er CapaSystems ledelsesgruppe udvidet og tegner nu:

Chief Commercial Officer Claus Andresen

Chief Finance Officer Jan Michael Rasmussen

Chief Technology Officer Henrik Wendt

Chief Marketing Officer Rikke Borup

Chief Services Officer Dennis Busk Nyehuus (NY)

Chief Product Officer Dan Svendsen (NY)

Kære Kommune

Kære Kommune

Hvordan har jeres IT-afdeling det med udsigten til et forestående valg? Er de allerede inden...

læs mere