We take care of your heavy load…

7. marts 2018

Sådan skriver den nye samarbejdspartner, CapaSystems netop har indgået samarbejde med. Og for at kunne leve op til det statement kræver det blandt andet et velfungerende Device Management-system, hvorfor CapaSystems er valgt til at levere CapaInstaller til administration af 220+ computere og devices.

Det vi kan se hos hovedparten af vores potentielle kunder, inden de indgår et samarbejde, er følgende 3 udfordringer, der går igen:

  • Mange ønsker at spare tid ved at administrere alle devices fra én og samme management konsol, da konsekvensen ved anvendelse af flere systemer betyder mere uddannelse af medarbejdere og licensaftaler, der ikke er optimalt udnyttet
  • Manglende sikkerhed ved anvendelse af computere/mobile devices betyder en øget risiko for, at personfølsomme/virksomhedsdata ender i de forkerte hænder. Konsekvensen kan være store bøder eller tab af kunder
  • Der er et udpræget ønske om at reducere spildtid og manuelle processer, så der ikke skal bruges tid på at sikre, at brugerne har de nyeste opdateringer/SW-pakker. Konsekvensen ved ikke at have styr på dette er, at tiden ikke anvendes optimalt på f.eks. at optimere virksomhedens IT-processer.

Vi ser frem til det nye samarbejde.

Kære Kommune

Kære Kommune

Hvordan har jeres IT-afdeling det med udsigten til et forestående valg? Er de allerede inden...

læs mere