CapaInstaller er løsningen med hurtigst Return on Investment 

24. februar 2022
højere roi

Selvom det måske lyder urealistisk, lyver overskriften ikke.  

Tid er penge, og i de fleste danske virksomheder er IT-ressourcerne knappe. Derfor skal du sikre dig, at din virksomhed bruger dine IT-ressourcer der, hvor det giver mening.  

Vi mener selvfølgelig, at du skal bruge tiden på at udvikle din virksomheds egne tiltag fremfor at vedligeholde den daglige drift af dine enheder… Det er her, at CapaInstaller kommer ind i billedet.  

Vi har flere eksempler på kunder, som har sparet mandetimer og knappe ressourcer på at vælge CapaInstaller. CapaInstaller er en væg-til-væg-løsning inden for Unified Endpoint Management, hvor ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Vi har lavet dette blogindlæg til dig, der ikke kender til CapaInstaller i forvejen. 

Normalt synes vi, at det er kedeligt at sammenligne priser, og derfor vil vi meget hellere fortælle om, hvad du som kunde får i et samarbejde med os. Men fordi vi gerne vil være så transparente som muligt, vil det være muligt, at vi i vores dialog sammenligner os med din nuværende Client Management-udbyder. 

Vi har ikke nogen standardpriser at prale af, da den pris, du som kunde skal betale, vil være et sammensurium af flere ting. 

Hvad påvirker prisen på CapaInstaller?  

Som skrevet i ovenstående, er prisen ofte bagerst i køen, når vi taler om Unified Endpoint Management-løsninger. Hos os er funktionalitet og brugervenlighed derimod nogle af de ting, som vi meget hellere vil tale med dig om.  

Helt generelt er CapaInstaller et af de produkter på det danske marked med den laveste pris. Det, du som kunde vil opleve, er, at CapaInstaller har en enkelt prismodel, hvor du som kunde betaler pr. device i brug – uanset om det er Windows, Mac, iOS eller Android.  

Hvis vi skal snakke om, hvad der påvirker prisen, så vil det altid hænge sammen med dine behov og ønsker. Har din virksomhed brug for support af 1.000 eller 200 enheder, så vil priserne for CapaInstaller selvfølgelig variere. Når det er sagt, bør du også vide, at desto flere enheder, der er behov for, desto større rabat.  

Men om du har brug for support af mange eller få medarbejdere, så kan du forvente, at computeren altid vil være det vigtigste. Der gør vi ikke forskel på vores kunder, selvom nogle betaler mere end andre, eller den ene virksomhed er større end den anden. 

En anden ting, som din virksomhed får oveni hatten, når de samarbejder med os, er en tilgængelig dansk supportafdeling, hvilket ikke er normen i vores branche. Om din virksomhed får behov for fuld support eller blot en gang imellem, vil der være hjælp at hente. Det koster ikke din virksomhed flere penge at ringe ind til supporten, da det altid vil være inkluderet i prisen.  

Det betyder også, at vores support kan spare dig tid, når vores Technical Support Engineers kan kigge på opgaven og løse den for dig, så dine IT-medarbejdere hurtigere kan komme videre med andre opgaver – hvilket i sig selv er en besparelse.   

Hvordan kan vi garantere dig et højere ROI?  

For at sikre vores kunder et højere ROI, tager vi udgangspunkt i vores erfaringer på markedet: Hvad har det kostet nuværende kunder med konkurrenternes løsninger?  

Med en simpel samlet ROI-beregning vil det mange gange vise sig, at det godt vil kunne svare sig at vælge den rigtige løsning til opgaven, og det er her, at CapaInstaller kommer ind i billedet, da vi kan sikre dig et ROI på 6-12 måneder. 

En anden afgørende faktor, der garanterer et højere ROI, er blandt andet, at brugervenligheden og umiddelbarheden i CapaInstaller frigør meget tid for dine IT-medarbejdere, der bare skal have driften til at køre. Dermed kan du få dine IT-medarbejdere til at fokusere deres tid og kompetencer på andre opgaver, så det ikke længere føles som en mangelvare.  

Og så er det værd at bemærke, at konsulentomkostningerne ikke vil overraske eller tømme dit budget, da du får, hvad du køber med CapaInstaller.   

IT-ressourcer er en mangelvare – brug dem fornuftigt  

IT-ressourcerne ude blandt danske virksomheder er i dag ofte en mangelvare. Hvis din virksomhed mister en IT-medarbejder, som sidder med infrastrukturen, kan du i sidste ende sidde med håret i postkassen, fordi du ikke har midlerne eller de rette ressourcer til at rette op på det.  

Med CapaInstaller leverer vi en standardiseret løsning, som alle kan sættes ind i. Derfor bør du overveje, om din virksomhed skal bruge ressourcerne bedre ved at bruge dem på forretningsudvikling fremfor intern drift.  

Vi ved, at Unified Endpoint Management-løsninger ofte kan være en enorm post i det samlede regnskab. Det, der taler for CapaInstaller, er blandt andet det hurtige Return on Invesment og besparelserne på dine IT-medarbejderes tid, så de ikke skal rende rundt med et USB-stik og installere 10-15 opdateringer pr. maskine hver måned. Og det faktum, at konsulentomkostningerne ikke eksploderer.