Held og lykke i Japan

25. august 2021

CapaSystems støtter Parasport Danmark og dermed de danske atleter, der frem til 6. september skal dyste ved De Paralympiske Lege i Tokyo

CapaSystems har valgt at støtte den danske parasport og ikke mindst de danske atleter, der deltager ved de Paralympiske Lege i Tokyo. De Paralympiske Lege afholdes som bekendt i Japan i disse dage og frem til den 6. september 2021.

Ved at støtte Parasport Danmark bidrager CapaSystems til, at de danske atleter får de bedst mulige omstændigheder for deres præstationer til De Paralympiske Lege 2020, som grundet Corona-pandemien blev udskudt et år. Denne udskydelse har betydet, at atleterne har skulle opretholde deres høje niveau og levere toppræstationer to år i træk – hvilket har krævet flere ressourcer end sædvanligvis fra hele parasporten. Når ikke der er fokus på De Paralympiske Lege, er Parasport Danmark med til at afholde en bred vifte af aktiviteter, som hjælper børn og unge i gang med parasport samt assistere i skabelsen af fremtidige paraatleter. Vi er derfor meget glade for at kunne bidrage, så Parasport Danmark kan fortsætte deres vigtige arbejde.  

CapaSystems glæder sig til at følge og heppe på alle de danske atleter, der netop nu er i Tokyo.

Kære Kommune

Kære Kommune

Hvordan har jeres IT-afdeling det med udsigten til et forestående valg? Er de allerede inden...

læs mere