Michael Mazes amazing overmand

11. april 2019

Det er en af CapaSystems mere markante herrer, der denne gang har sagt ja til at medvirke i et portræt. Torben Busk Sørensen – Senior Software Architect hos CapaSystems siden 2008

Larmende men passioneret. Passioneret men larmende. Eller ”bare”: Michael Mazes amazing overmand…

– Jeg ved godt, at jeg ”fylder” lidt meget i landskabet, men det har folk lært at acceptere – tror/håber jeg.

Sådan lyder det fra Senior Software Architect Torben Busk Sørensen, der siden 2008 har været med til at sætte sit præg på CapaInstaller.

Torben er en vigtig brik i udviklingsafdelingen. Man kan altid høre, hvor han er. Han har en mening om tingene – og lige så let han har til grin, har han til tårer. Det følger med, når man er passioneret – og det kan man i den grad kalde Torben.

– Jeg er superglad for mine kolleger, som jeg både har det sjovt med, og som jeg respekterer. Jeg kan godt lide, når jeg kan mærke de andres engagement og modspil, siger Torben og fortsætter:

– En af vores store styrker er, at vi alle har været i miljøet i mange år, og at vi forstår at tilpasse os kundernes behov.

Og der er uden tvivl ikke et eneste medlem af brugergruppen CapaInstaller User Group, der ikke kender Torben. Set ham engageret stille sig op og forklare om den seneste nye lille ”dims” i sit/CapaInstallers univers.

– Det er en af de ting, jeg sætter pris på – muligheden for at have stor indflydelse på det produkt, vi udvikler.

Det store familiemenneske

Og udvikler, det gør han – både tidligt og sent. Nogle gange er det nødvendigt at huske Torben på at holde fri. Men når han så holder fri, er han det store familiemenneske, der nyder at være sammen med sin hustru Helle og deres to piger på henholdsvis 22 år og 27 år.

– Jeg går og cykler en del, og ellers er jeg ofte i gang med at bygge brændeskur, terrasse, garage eller noget helt fjerde i og omkring vores hus. Der er næsten altid et eller andet, der skal repareres, udbedres, forbedres eller bygges. Og når jeg ikke gør det, så går jeg og glæder mig til at tage på camping til Italien – hvilket til sommer bliver 27. gang (ca.)

…og hvad er så det med ham Michael Maze og Torben Busk Sørensen?Jo – hver dag bruger Torben præcis 8 minutter på at spise sin frokost. For der er et bordtennisbord og et tab/vind-regnskab, der kalder. Og Torben er i den grad et konkurrencemenneske, der hver dag går efter at udjævne sine modstandere – og turde Michael Maze stille op til kamp på Låsbyvej 5 i Skanderborg, er Torben af den overbevisning, at den tidligere Europamester i bordtennis ville møde sin overmand 😊

Der er mulighed for at linke med Torben på LinkedIn her

Læs mere om det produkt, Torben hver dag er med til at udvikle

Kære Kommune

Kære Kommune

Hvordan har jeres IT-afdeling det med udsigten til et forestående valg? Er de allerede inden...

læs mere