NIRAS vælger CapaInstaller – igen

10. august 2020

NIRAS gentegner: Den danske ingeniørvirksomhed NIRAS har endnu engang peget på CapaInstaller og tegnet sig for yderligere 5 år med Device Management fra CapaSystems

Niras er en af CapaSystems “gamle” kunder, der har været med siden 2005 som bruger af CapaInstaller. Og nu har den danske ingeniørvirksomhed altså gentegnet for yderligere 5 år.

– Med CapaInstaller får vi et stabilt system, som sikrer, at vi får opdateret vores bærbare og stationære computere. CapaSystems tænker hele tiden frem og udbygger deres løsning med ting, vi har brug for. Her tænker jeg bl.a. på den nye baseagent, der har lettet netværksbelasningen fra klienter til frontend serverne, lyder det fra Deployment Specialist, Søren Dahl Nielsen, NIRAS.

NIRAS administrerer omtrent 5.000 enheder ved hjælp af CapaInstaller og gør ligeledes brug af diverse services.

– Vi sparer en del tid i hverdagen ved at gøre brug af forskellige services – senest har vi købt CapaImages, så jeg slipper for selv at lave Windows-images, siger Søren Dahl Nielsen, der slutteligt sætter en tyk streg under vigtigheden af et godt samarbejde:

– Samarbejdet med CapaSystems er godt – både med Supporten og med udviklingsafdelingen, hvor vi har mulighed for indflydelse på, hvad fremtiden bringer. Og det kan man bestemt ikke bare tage for givet. Vi glæder os derfor til det fortsatte samarbejde.

Læs vores case på NIRAS, der beskriver deres besparelser ved brugen af CapaInstaller