Nyt Whitepaper: Konkurrenceevnen er vigtigere end nogensinde

30. april 2019

Medarbejderne = Den reelle succesfaktor… Læs hvordan I kan sikre medarbejderne den optimale brugeroplevelse og dermed sikre jeres egen konkurrenceevne

Konkurrenceevnen er vigtigtigere end nogensinde før, hvis I som virksomhed både skal kunne tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft.

Men lever jeres IT-infrastruktur op til forventningerne?

CapaSystems har produceret et helt nyt whitepaper: Læs, hvordan I ved at løse jeres performance issues proaktivt kan forbedre jeres Digital Employee Experience.

I den digitale tidstalder planlægger medarbejderne deres karriere med udgangspunkt i de konstant skiftende muligheder, der præsenteres for dem. Derfor er konkurrenceevnen vigtigere for virksomheder end nogensinde før – det er nødvendigt at præsentere virksomheden så attraktiv som muligt – både for eksisterende såvel som for fremtidige medarbejdere.

Det er derfor nødvendigt at inkorporere Employee Experience, der inkluderer alle aspekter af forholdet mellem den ansatte og arbejdsgiveren. I den digitale tidsalder er det blevet afgørende for virksomheder at fokusere på Digital Employee Experience (DEX) – med andre ord; hvordan lever din it-infrastruktur op til forventningerne fra din arbejdsstyrke? Digital Employee Experience kan i høj grad påvirke medarbejdertilfredsheden – både positivt og negativt – og dette vil påvirke din virksomheds konkurrenceevne med hensyn til produktivitet samt evnen til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft.