PerformanceGuard – nu med syntetiske målinger

21. november 2017

Danske CapaSystems releaser i dag version 7.3 af monitoreringsværktøjet PerformanceGuard –  en release der bl.a. indeholder det nye tilkøbsprodukt PerformanceGuard AutoSteps. Med det nye tilkøbsprodukt tilbyder CapaSystems dermed 24/7-end user monitorering

Den optimale IT-driftsafdeling spotter problemerne med virksomhedens applikationer og forretningskritiske IT-servises – FØR de fører til nedsat produktivitet fra brugerne. Det er lige netop det, releasen af PerformanceGuard 7.3 nu kan afhjælpe 24/7, da syntetisk monitorering tilbydes via det helt nye PerformanceGuard AutoSteps.

PerformanceGuard AutoSteps er syntetisk monitorering, som gør det muligt at sikre produktiviteten ved at spotte problemerne med virksomhedens applikationer og forretningskritiske IT-services – også uden for arbejdstid

PerformanceGuard AutoSteps er:

  • syntetisk monitorering – installeret på minutter
  • scriptingrobotten, der viser alle vinkler – også de blinde
  • slutbrugermålinger – selv når brugerne ikke er til stede

– PerformanceGuard AutoSteps bidrager til at sikre effektiv drift – i en perfekt kombination mellem syntetisk og real end user monitorering. Fra én og samme konsol, forklarer Development Manager Steen Teudt, CapaSystems.

I arbejdstiden giver en kombination af slutbrugermåling og syntetiske målinger det højeste niveau af indsigt i kvaliteten af den service, der leveres til slutbrugerne. Uden for arbejdstiden udfører PerformanceGuard AutoSteps syntetiske målinger, der hjælper dig med at opdage problemer, når de opstår i stedet for at vente på, at brugerne klager, når de kommer på arbejde.

Se mere her