Under huden på Capas vinterbader nr. 1

23. januar 2019

I en ny portrætrække lader vi  jer denne gang komme lidt ind under huden på Claus Holm Andresen – Key Account Manager hos CapaSystems siden september 2018.

Familie- og børneaktiviteter. Vinterbadning. Golf. Kortklub med venner tilbage fra børnehaveklassetiden. Madklub med drengevennerne. Det er en alsidig herre, vi har siddende i salgsteamet i Taastrup – men der er også en rød tråd, der går gennem de aktiviteter, som fylder i Claus Holm Andresens liv, når han lukker computeren ned og kører hjem til familien i Rungsted.

For Claus er så udpræget et socialt menneske, der prioriterer familie og venner højt – og de største stjerner er ubetinget hustruen Louise og de to drenge Axel og Mads på henholdsvis 9 og 4 år.

– Aktiviteter med familie og venner fylder rigtig meget i vores hverdag derhjemme, hvor vi forsøger at få job og fritid til at gå op i en højere enhed, fortæller Claus.

Og det er da også sammen med hustruen, at passionen for vinterbadning kommer ind i billedet.

– Men drengene har endnu ikke set den store fidus ved kombinationen mellem det våde og det kolde element, griner Claus.

Claus kom til CapaSystems på anbefaling fra en tidligere kollega.

– Allerede under samtalen fik jeg hurtigt følelsen af at være kommet til en virksomhed, hvor der ikke er langt fra idé til handling – og muligheden for at præge udviklingen samt måden at gå til markedet på tiltalte mig i den grad, lyder det fra Claus, der har ansvaret for en stor del af de danske kunder i Øst.

Den helt store aha-oplevelse fik Claus, da medlemmerne af CapaInstaller User Group kom på besøg i Taastrup til et af de velbesøgte arrangementer for CapaInstaller-kunderne:

– Jeg kommer fra et stort mobilselskab, hvor vi har måtte entrere med ret store navne for overhovedet at få kunderne til at møde ind – og så var de ikke engang voldsomt engagerede. Derfor blev jeg nærmest helt høj, da jeg i efteråret oplevede, hvor mange medlemmer af CapaInstaller User Group der prioriterede at møde ind for at netværke og blive kloge på tip & tricks. Det er virkelig imponerende.

Og her drager Claus en parallel til kulturen i CapaSystems, som passer godt til det sociale menneske:

– Der hersker en stærk fællesskabskultur i CapaSystems, hvor alle løfter i flok, og hvor der er plads til åben og ærlig dialog. Den er skabt via initiativer som fælles morgenmad og frokost, konkurrencer omkring bordtennis- og billardbordet og de fælles ture ud af huset. Når man på den måde kommer tæt på hinanden, bliver det også naturligt at arbejde sammen om fælles mål.

Om fællesskabsfølelsen er så stærk, at flere kolleger vil forsøge sig med den vinterbadning, som Claus siger er så sund for sjælen, det må tiden vise 😉

Kære Kommune

Kære Kommune

Hvordan har jeres IT-afdeling det med udsigten til et forestående valg? Er de allerede inden...

læs mere