Velkommen til CapaOne Updater

15. december 2021

CapaSystems frigiver i dag CapaOne Updater

Drømmer du om højere IT-sikkerhed og om at automatisere hele processen omkring dette?

Så er CapaOne Updater værktøjet for dig!

Sammen med dagens release af CapaInstaller 6.3 sender vi CapaOne Updater i luften, som alle eksisterende CapaInstaller-kunder har mulighed for at tilkøbe og tilføje deres installation.

Slut med:

  • selv at overvåge nye 3. partsprogrammer i systemet
  • selv at downloade pakkerne i CapaPacks
  • selv at igangsætte opdateringerne

CapaOne Updater klarer arbejdet for dig på en enkel og overskuelig måde – automatisk.

Agenten scanner alle endpoints og viser i dashboardet, hvilke opdateringer der mangler.

Vælger du at automatisere processen, sørger CapaOne Updater for opdateringerne, så snart nye versioner bliver tilgængelige. Ønsker du at gøre det manuelt, er det selvfølgelig også muligt.

”CapaOne Updater er et produkt udviklet af CapaSystems – baseret CapaOne. CapaOne er vores cloudbaserede platform, der tilbyder vores kunder enkel IT-administration uden forudgående ekspertviden. Med vores CapaOne Updater får I automatisk 3. parts programopdateringer. Agenten scanner alle endpoints og viser i overskuelige dashboards, hvilke opdateringer der mangler, og med et enkelt klik bliver disse fikset – med mindre at man sætter CapaOne Updater til at gøre det automatisk, så snart nye versioner bliver tilgængelige,” udtaler Martin Søndergaard, CPO, CapaSystems.

Sådan gør du
Hvis du som CapaInstaller-kunde ønsker CapaOne Updater*, skal du blot kontakte Salg på [email protected], der giver et godt tilbud på at få tilknyttet CapaOne Updater til kontrakten. Så er du kørende.

* CapaOne Updater kan kun tilknyttes efter opgradering af CapaInstaller v. 6.3.